Η επαλήθευση Apple ID απέτυχε

Πώς να διορθώσετε το “Η επαλήθευση Apple ID απέτυχε” στο iPhone (9 Μέθοδοι)

Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης iOS 17 v3 Beta, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επαλήθευση Apple ID. Σύμφωνα με τους χρήστες, το σφάλμα «Apple ID Verification» εμφανίζεται από το πουθενά, εμποδίζοντας την πρόσβαση στο iCloud.

Το σφάλμα θα μπορούσε να σας απογοητεύσει, καθώς τα διαπιστευτήρια σύνδεσης που χρησιμοποιούνται είναι σωστά. Το σφάλμα «Αποτυχία επαλήθευσης» Apple ID μπορεί να σας εμποδίσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες όπως το iCloud και το App Store.

Πώς να διορθώσετε το “Η επαλήθευση Apple ID απέτυχε” στο iPhone (9 Μέθοδοι)

Εάν λαμβάνετε ήδη το σφάλμα Apple ID Verification αποτυχία στο iPhone σας, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για να διορθώσετε το σφάλμα «Αποτυχία επαλήθευσης Apple ID» στο iPhone.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID (iOS 17)

Πώς να προσθέσετε ένα άλλο Face ID στο iPhone (iOS 17)

1. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο

Το iPhone σας πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επαλήθευσης Apple ID. Έτσι, εάν το Διαδίκτυό σας δεν λειτουργεί, η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε.

Εάν το iPhone σας είναι ήδη συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο μέσω WiFi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση fast.com για να ελέγξετε εάν το διαδίκτυο λειτουργεί.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να αλλάξετε τη λειτουργία πτήσης στο iPhone σας για να αποκλείσετε προβλήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο. Ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου και πατήστε το εικονίδιο αεροπλάνου για να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία πτήσης.

Μόλις τελειώσετε, πατήστε ξανά το εικονίδιο αεροπλάνου για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να επανεκκινήσετε το iPhone σας.

2. Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή της Apple

Αν και σπάνια, είναι απολύτως πιθανό η κατάσταση του διακομιστή της Apple να είναι εκτός λειτουργίας κατά την επαλήθευση. Όπως κάθε άλλη υπηρεσία που βασίζεται στο web, οι διακομιστές της Apple είναι συχνά εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης ή όταν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Επομένως, πριν δοκιμάσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων, είναι σημαντικό να επισκεφθείτε αυτό ιστοσελίδα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε και ελέγξτε την κατάσταση του διακομιστή.

Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή της Apple

Εάν η κατάσταση «Apple ID» είναι διαθέσιμη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, εάν η κατάσταση είναι “Μη διαθέσιμη”, πρέπει να περιμένετε μερικές ώρες και να προσπαθήσετε.

3. Απενεργοποιήστε το VPN

Τα VPN είναι εξαιρετικά για την προστασία του απορρήτου σας στο διαδίκτυο, αλλά μερικές φορές θα μπορούσαν να προκαλέσουν σφάλματα όπως “Αποτυχία επαλήθευσης Apple ID”. Αυτό συμβαίνει λόγω της περιφερειακής αναντιστοιχίας που οδηγεί σε ζητήματα ελέγχου ταυτότητας. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το VPN.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, επιλέξτε Γενικός.

Γενικός

3. Στο Γενικό, πατήστε «VPN & Διαχείριση Συσκευών».

VPN & Διαχείριση Συσκευών

4. Στη συνέχεια, σβήνω την εναλλαγή δίπλα στην Κατάσταση VPN (αν είναι ενεργοποιημένη).

απενεργοποιήστε την εναλλαγή

Μετά την απενεργοποίηση του VPN, επανεκκινήστε το iPhone σας για να διορθώσετε το πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας.

4. Αποσυνδεθείτε από το App Store και συνδεθείτε ξανά

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το σφάλμα Apple ID που απέτυχε είναι να αποσυνδεθείτε από το Apple App Store και να συνδεθείτε ξανά.

1. Ανοίξτε το Apple App Store στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει το App Store, πατήστε στο Εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

Εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη Λογαριασμός, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Αποσύνδεση.

Αποσύνδεση

4. Για να συνδεθείτε ξανά, πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

5. Στο αναδυόμενο παράθυρο Λογαριασμός, πατήστε Συνδεθείτε με το Apple ID.

Συνδεθείτε με το Apple ID

Αυτό είναι! Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας Apple ID για να συνδεθείτε στο Apple App Store.

5. Ελέγξτε την ημερομηνία και την ώρα στο iPhone σας

Η λανθασμένη επιλογή ζώνης ώρας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα ελέγχου ταυτότητας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ελέγξετε εάν η επιλογή ζώνης ώρας είναι σωστή στο iPhone σας.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Ημερομηνία ώρα.

Ημερομηνία ώρα

4. Στην οθόνη Ημερομηνία και ώρα, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η εναλλαγή για «Αυτόματη ρύθμιση».

Ρυθμίστε αυτόματα

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ορίσετε τις σωστές ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας στο iPhone σας.

6. Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID

Ίσως χρησιμοποιείτε λάθος διαπιστευτήρια για να συνδεθείτε στο Apple ID σας. Έτσι, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασης για το Apple ID σας.

Επίσης, η περιοδική αλλαγή του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας είναι μια καλή πρακτική ασφαλείας. Αυτό αποκλείει τον κίνδυνο απόπειρας hacking.

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο δικό σας Apple ID στην κορυφή.

Πανό Apple ID

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Είσοδος και ασφάλεια.

Είσοδος και ασφάλεια

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Άλλαξε κωδικό.

Άλλαξε κωδικό

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασης για το Apple ID σας για να διορθώσετε το πρόβλημα που απέτυχε η επαλήθευση.

7. Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου

Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου βοήθησε πολλούς χρήστες να διορθώσουν τα σφάλματα αποτυχίας της επαλήθευσης Apple ID. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε επίσης. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Μεταφορά ή επαναφορά iPhone.

Μεταφορά ή επαναφορά iPhone

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Επαναφορά.

Επαναφορά

5. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Αυτό είναι! Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να προχωρήσετε στη διαδικασία επαναφοράς δικτύου.

8. Πάρτε τη βοήθεια του Siri για να απενεργοποιήσετε το WiFi

Ένας χρήστης στο φόρουμ της Apple υπέδειξε μια επιδιόρθωση για το σφάλμα “Αποτυχία επαλήθευσης αναγνωριστικού της Apple”. Εάν το σφάλμα Apple Verification αποτυχία εμφανιστεί μετά από μια σημαντική ενημέρωση, μπορείτε να ζητήσετε από τη Siri να απενεργοποιήσει το WiFi σας.

Τώρα, πώς λύνει το πρόβλημα; Λοιπόν, το Siri μπορεί να απενεργοποιήσει το WiFi και μόλις το WiFi απενεργοποιηθεί, θα έχετε την επιλογή να παραλείψετε τη σύνδεση στο Apple ID σας.

Έτσι, ο στόχος εδώ είναι να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης χωρίς να συνδεθείτε σε δίκτυο WiFi ή να συνδεθείτε στο Apple ID. Μόλις φτάσετε στην αρχική οθόνη του iPhone, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο Apple ID σας.

9. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης της Apple

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το μήνυμα λάθους “Αποτυχία επαλήθευσης αναγνωριστικού της Apple”, ακόμα και αφού ακολουθήσετε όλες αυτές τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, ήρθε η ώρα να ζητήσετε τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης της Apple.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple από αυτό ιστοσελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα και να αναζητήσετε βοήθεια.

Επίσης, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να απευθυνθείτε στο τοπικό κατάστημα της Apple για να λάβετε βοήθεια αυτοπροσώπως. Πρέπει να εξηγήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μαζί με τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που έχετε δοκιμάσει.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη διόρθωση του σφάλματος αποτυχίας επαλήθευσης Apple ID στο iPhone. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκτήσετε το Apple Music στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *