καλύτερες εφαρμογές λήψης torrent

10 καλύτερες εφαρμογές λήψης Torrent για Android το 2023

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι η χρήση ιστοσελίδων torrent μειώνεται κάθε μέρα που περνά. Έχουμε δει το κλείσιμο δημοφιλών ιστοσελίδων torrent όπως τα KickAss Torrents, ExtraTorrents κ.λπ.

Αν και το Torrent έχει γίνει κόμβος πειρατικού περιεχομένου, πολλοί χρήστες το χρησιμοποιούν νόμιμα για γενική κοινή χρήση αρχείων, λήψη ISO ISO και πολλά άλλα πράγματα. Δεν είναι ότι οι ιστότοποι Torrent δεν υπάρχουν σήμερα. Υπάρχει ακόμη ένας τεράστιος αριθμός ενεργών τοποθεσιών torrent που διατίθενται στον Ιστό.

Για μια πλήρη λίστα με ενεργούς ιστότοπους torrent, διαβάστε το άρθρο μας. Πρώτα πρέπει να εγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα-πελάτη torrent στη συσκευή μας για να κατεβάσουμε αρχεία torrent. Μετά από αυτό, μπορείτε να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας torrent στο Android σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές torrent.

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Vuze

10 καλύτερες εφαρμογές λήψης torrent

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές torrent Android. Με αυτές τις εφαρμογές Android, μπορείτε να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας torrent στο smartphone σας.

1. μTorrent

μTorrent

Αυτό χρησιμοποιεί πρωτόκολλο επικοινωνίας υπερ διανομής BitTorrent για κοινή χρήση αρχείων peer-to-peer. Το καλό με το uTorrent είναι ότι χωρίζει το αρχείο με δυνατότητα λήψης σε πολλά μέρη, παρέχοντας καλύτερη ταχύτητα λήψης.

Εκτός από αυτό, το μTorrent είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ισχυρό. Μπορείς να πάρεις torrents για βιβλία, παιχνίδια και ταινίες. Με αυτήν την εφαρμογή torrent, μπορείτε να διαχειριστείτε τις λήψεις torrent, να διακόψετε/συνεχίσετε τις λήψεις, να ορίσετε προτεραιότητες κ.λπ.

2. BitTorrent

BitTorrent

Λοιπόν, το BitTorrent και το uTorrent μοιράζονται πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Για παράδειγμα, δεν θα παρατηρήσετε σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ των διεπαφών. Το μόνο πράγμα που διαφοροποιεί το BitTorrent είναι η ενσωματωμένη βιβλιοθήκη μουσικής και βίντεο.

Το BitTorrent προωθεί νόμιμα torrent μουσικής και βίντεο από ανεξάρτητους καλλιτέχνες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη torrent για πρόσβαση στα πολυμέσα του τηλεφώνου σας. Όσον αφορά τις δυνατότητες, τόσο το BitTorrent όσο και το uTorrent έχουν τα ίδια.

3. Flud – Torrent Downloader

Flud - Torrent Downloader

Το Flud είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές λήψης torrent που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Ο πελάτης torrent φέρνει τη δύναμη του πρωτοκόλλου BitTorrent στην παλάμη των χεριών σας.

Ο πελάτης torrent διαθέτει μια απλή και απλή διεπαφή. Μερικά από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά του Flud – Torrent Downloader περιλαμβάνουν υποστήριξη για διάφορα πρωτόκολλα, μαγνητικούς συνδέσμους, RSS Feed, εκτεταμένη υποστήριξη αρχείων, πολλαπλά θέματα κ.λπ.

4. MediaGet

MediaGet

Εάν θέλετε ένα απλό στη χρήση πρόγραμμα-πελάτη torrent για Android που προσφέρει λήψη torrent υψηλής ταχύτητας, πρέπει να δοκιμάσετε το MediaGet. Το MediaGet είναι μια εφαρμογή πελάτη torrent με κορυφαία βαθμολογία για Android που σας προσφέρει μια ενσωματωμένη αναζήτηση για αναζήτηση torrent, επιλογή συγκεκριμένων αρχείων για λήψη κ.λπ.

Επίσης, έχετε ένα ευέλικτο παράθυρο διαμόρφωσης, πλήρη έλεγχο των συνεχιζόμενων λήψεων και πολλά άλλα. Συνολικά, το MediaGet είναι μια εξαιρετική εφαρμογή torrent που δεν πρέπει να χάσετε.

5. LibreTorrent

LibreTorrent

Λοιπόν, το LibreTorrent βασίζεται στο BitTorrent και σας επιτρέπει να κάνετε λήψη και κοινή χρήση αρχείων απευθείας στη συσκευή σας. Είναι ένα πρόγραμμα-πελάτης torrent ανοιχτού κώδικα με απλή διεπαφή χρήστη και υποστήριξη πολλαπλών θεμάτων.

Με το LibreTorrent, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε ή να μοιραστείτε αρχεία torrent. Εκτός από αυτό, προσφέρει επίσης πολύτιμες δυνατότητες ταξινόμησης αρχείων και διαχείρισης torrent.

6. TorrDroid

TorrDroid

Το TorrDroid είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή torrent στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το TorrDroid έχει μια ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης torrent που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναζήτηση και λήψη περιεχομένου torrent.

Η εφαρμογή torrent για Android μπορεί επίσης να ανοίξει αρχεία .torrent από το σύστημα αρχείων Android απευθείας στην εφαρμογή. Διαθέτει επίσης υποστήριξη μαγνητικού συνδέσμου και υποστηρίζει DHT, LSD, UPnP, NAT-PMP κ.λπ.

7. tTorrent Lite

tTorrent Lite

Είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές torrent στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάζετε μεγάλα αρχεία torrent όπως ISO Linux, δωρεάν ταινίες, ISO παιχνιδιών κ.λπ.

Το καλό με το tTorrent Lite είναι ότι υποστηρίζει εγγραφή εξωτερικού χώρου αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία torrent στην κάρτα SD. Το tTorrent Lite έχει επίσης άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη σύνδεσης με μαγνήτη, υποστήριξη torrent χωρίς παρακολούθηση, υποστήριξη RSS, υποστήριξη UPnP και NAT-PMP κ.λπ.

8. WeTorrent

WeTorrent

Σε αντίθεση με κάθε άλλη εφαρμογή torrent γνωστή για τις δυνατότητές της, το WeTorrent – ​​Torrent Downloader είναι γνωστό για τις απίστευτες γρήγορες ταχύτητες λήψης. Η εφαρμογή torrent βασίζεται στο πρωτόκολλο BitTorrent και δίνει τη μέγιστη προτεραιότητα στην ταχύτητα.

Η εφαρμογή torrent για Android έχει μια όμορφη και ξεκάθαρη διεπαφή σχεδιασμού υλικού. Υποστηρίζει επίσης πολλαπλές ταυτόχρονες λήψεις, υποστήριξη μαγνητικού συνδέσμου, υποστήριξη αρχείων .torrent κ.λπ.

9. Torrent Pro

Torrent Pro

Το Torrent Pro είναι βασικά μια εφαρμογή λήψης torrent για Android που παρέχει πολλές χρήσιμες και προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης torrent δωρεάν.

Η εφαρμογή torrent για Android υποστηρίζει μαγνητικές συνδέσεις, λειτουργία μόνο WiFi, δυνατότητα αυτόματου τερματισμού λειτουργίας, σκοτεινή λειτουργία, υποστήριξη θεμάτων, ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων κ.λπ.

10. BiglyBT

BiglyBT

Το BiglyBT είναι ένας πελάτης torrent ανοιχτού κώδικα για Android που υποστηρίζει τη συγχώνευση σμήνους για ταχύτερη λήψη torrent. Λαμβάνετε πολλές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης torrent με το BiglyBT, όπως την προσθήκη ετικετών και την οργάνωση των torrents σας, την ταξινόμηση μεγάλων λιστών torrent κ.λπ.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποια αρχεία θα κατεβάσετε πριν ξεκινήσετε το torrent. Εκτός από αυτά, μπορείτε να περιμένετε όλες τις βασικές δυνατότητες torrent με το BiglyBT.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε αρχεία Torrent χρησιμοποιώντας IDM με μέγιστη ταχύτητα.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες εφαρμογές torrent για Android. Χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές torrent για να κατεβάσετε αρχεία torrent με ευκολία στο smartphone σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές torrent, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές λήψης Torrent

καλύτεροι ιστότοποι Torrent

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *