Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών – 10 δωρεάν ηλεκτρονικές γεννήτριες γραμματοσειρών το 2022

Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών – 10 δωρεάν ηλεκτρονικές γεννήτριες γραμματοσειρών το 2022

Ας το παραδεχτούμε. Η γραμματοσειρά είναι πολύ σημαντική για το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Εάν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων, θα πρέπει να επιλέξετε μια γραμματοσειρά που φαίνεται καλή και είναι ιδανική για αναγνωσιμότητα.

Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ωραίες γραμματοσειρές σε άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, ακόμα κι αν δεν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών για να δημιουργήσετε ωραίες γραμματοσειρές και να τις χρησιμοποιήσετε στην ενότητα Instagram Bio σας.

5+ τρόποι προσαρμογής του Mozilla Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 Δωρεάν Online Γεννήτριες Γραμματοσειρών

Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες ηλεκτρονικές γεννήτριες γραμματοσειρών για να δημιουργήσετε γραμματοσειρές για τα έργα σας, γραφικά κ.λπ. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο παραθέτει μερικές από τις καλύτερες ηλεκτρονικές γεννήτριες γραμματοσειρών που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε άμεσα όμορφες γραμματοσειρές. Ας αρχίσουμε.

1. FontStruct

 

Το FontStruct δεν είναι ακριβώς μια δημιουργία γραμματοσειρών. είναι ένα εργαλείο δημιουργίας γραμματοσειρών που χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία φοβερών γραμματοσειρών. Με το FontStruct, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε γραμματοσειρές χρησιμοποιώντας γεωμετρικά σχήματα.

Το πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών που βασίζεται στο web είναι δωρεάν για χρήση, αλλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία μιας γραμματοσειράς, το FontStruct δημιουργεί γραμματοσειρές TrueType, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή ιστότοπο.

Συνολικά, το FontStruct είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας γραμματοσειρών και θα βοηθήσει πολύ τους προγραμματιστές να αναζητήσουν τρόπους για να δημιουργήσουν εκπληκτικές νέες γραμματοσειρές για τα έργα τους.

2. Καλλιγράφος

 

Αν ψάχνετε για μια ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε γραμματοσειρές TrueType για τους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Calligraphr.

Το Calligraphr διαθέτει δωρεάν και premium εκδόσεις. Ο δωρεάν λογαριασμός του Calligraphr έχει περιορισμένα εργαλεία και πόρους, αλλά συνήθως αρκεί για τη δημιουργία γραμματοσειρών για ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά.

Το Calligraphr σάς επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστες γραμματοσειρές στο διαδίκτυο . Οι γραμματοσειρές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν έως και 75 χαρακτήρες. Επίσης, έχετε την επιλογή να τυχαιοποιήσετε το σχέδιο των γραμμάτων σας.

3. Font Meme

 

Το Font Meme είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς πόρους για γραμματοσειρές . Ο ιστότοπος μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες γραμματοσειρές και να δημιουργήσετε όμορφα γραφικά κειμένου στο διαδίκτυο.

Αν μιλάμε για τη δωρεάν ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών του Font Meme, μπορείτε να επιλέξετε το πρότυπο γραμματοσειράς και να προσθέσετε το δικό σας κείμενο. Πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών Font Meme, να επιλέξετε το στυλ κειμένου και να εισαγάγετε το κείμενό σας.

Το πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών θα δημιουργήσει αυτόματα μια γραμματοσειρά με βάση το στυλ που έχετε επιλέξει. Το Font Meme είναι μια εξαιρετική ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. Glowtxt

 

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν δημιουργία γραμματοσειρών που μπορεί να δημιουργήσει πολύχρωμα κείμενα για εσάς, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Glowtxt. Το Glowtxt είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που σας βοηθά να δημιουργείτε πολύχρωμα κείμενα.

Για να δημιουργήσετε πολύχρωμο κείμενο, ο ιστότοπος σας προσφέρει 80+ στυλ γραμματοσειράς. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι επίσης εύκολη στη χρήση. Έχετε την επιλογή να συμπεριλάβετε την κινούμενη εικόνα Pulse και Sweep στο κείμενό σας, να προσθέσετε χρώμα φόντου/περιγράμματος κ.λπ.

Αφού δημιουργήσετε πολύχρωμα κείμενα με το Glowtxt, έχετε την επιλογή να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να το ανεβάσετε απευθείας στο Imgur.

5. Παραμονή

 

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν online δημιουργία φανταχτερών γραμματοσειρών , δοκιμάστε το Lingojam. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και έχει ένα καθαρό και απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Θα δείτε δύο ενότητες όταν ανοίξετε τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Το ένα είναι για Κανονικό κείμενο και το άλλο για Φανταστικό κείμενο.

Το κείμενο που εισάγετε στην ενότητα Κανονικό κείμενο θα μετατραπεί σε Φανταστικό κείμενο στη δεύτερη ενότητα. Συνολικά, το Lingojam είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν επιλογές για να δημιουργήσουν φανταχτερές γραμματοσειρές για το έργο τους ή τις λαβές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

6. Γεννήτρια γραμματοσειρών

 

Το Font Generator είναι πολύ παρόμοιο με τον ιστότοπο Lingojam που αναφέρεται παραπάνω. Ακριβώς όπως το Lingojam, πρέπει να γράψετε το αρχικό σας κείμενο και ο ιστότοπος θα σας παρέχει την έξοδο σε διαφορετικά στυλ γραμματοσειράς.

Είναι μια ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών που μπορεί να δημιουργήσει γραμματοσειρές κειμένου και γραμματοσειρές γραφικών. Έχετε τις επιλογές να επιλέξετε από διάφορα στυλ γραμματοσειράς πριν από τη δημιουργία, όπως πλάγια γραφή, χειρόγραφο, κομψό και άλλα.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν γεννήτριες πλαστών email το 2022 (Προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφού δημιουργήσετε μια γραμματοσειρά γραφικών , έχετε επίσης μια επιλογή να προσαρμόσετε το χρώμα, το μέγεθος και το χρώμα του φόντου της γραμματοσειράς. Αφού ολοκληρώσετε την προσαρμογή, μπορείτε να κάνετε λήψη της γραμματοσειράς γραφικών σε μορφή αρχείου JPG, PNG ή GIF.

7. Γλύφρ

 

Λοιπόν, αν ψάχνετε για έναν δωρεάν και εύχρηστο σχεδιαστή γραμματοσειρών βασισμένου στον ιστό για το τρέχον έργο σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Glyphr. Το Glyphr είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών με την καλύτερη εμπειρία επεξεργασίας γραμματοσειρών.

Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών για τη δημιουργία προσαρμοσμένων γραμματοσειρών σε μια διαισθητική διεπαφή. Το καλό με το Glyphr είναι ότι σας επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε pixel κάθε γράμματος.

Ωστόσο, για να δημιουργήσετε εκπληκτικές γραμματοσειρές με το Glyphr, πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το εργαλείο. Η διεπαφή χρήστη είναι απλή, αλλά διαθέτει πολλά προηγμένα εργαλεία που απαιτούν σκληρή δουλειά για να τα κατακτήσετε.

8. FontArk

 

Το FontArk είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα επεξεργασίας γραμματοσειρών που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, δημιουργός γραμματοσειρών και δημιουργία γραμματοσειρών που είναι δωρεάν στη χρήση και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο σε ανοιχτή λειτουργία beta.

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε παραδοσιακές γραμματοσειρές sans-serif και serif, τότε το FontArk θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ωστόσο, το FontArk θα μπορούσε να είναι πολύπλοκο στη χρήση επειδή διέθετε τον πιο ισχυρό τύπο εργαλείου σχεδιασμού. Έτσι, το FontArk είναι ένα εργαλείο ιστού που μπορεί να οδηγήσει τη σχεδίαση τύπων σε ένα νέο επίπεδο, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κάποιες προηγούμενες γνώσεις για την επεξεργασία γραμματοσειρών.

9. Κομψή γεννήτρια κειμένου

 

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κομψά κείμενα στο διαδίκτυο με λίγα μόνο κλικ. Το Stylish Text Generator είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν να μάθουν για την επεξεργασία γραμματοσειρών, αλλά θέλουν να δημιουργήσουν όμορφα κείμενα με προσαρμοσμένα εφέ.

Το Stylish Text Generator είναι μια online κομψή δημιουργία γραμματοσειρών που σας επιτρέπει να προσθέτετε εφέ σε ένα κείμενο. Υπάρχουν δύο τύποι εφέ που είναι διαθέσιμα στη διαδικτυακή δημιουργία κειμένου: εφέ κειμένου και διακόσμηση κειμένου.

Η χρήση του Stylish Text Generator είναι επίσης αρκετά εύκολη. Πρέπει να εισαγάγετε τη λέξη ή την πρόταση στο πεδίο Κείμενο, να επιλέξετε μεταξύ Εφέ κειμένου ή Διακόσμηση και κάντε κλικ στο Δημιουργία.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο ιστότοπος θα δημιουργήσει πολλά κομψά κείμενα. Μπορείτε να το αντιγράψετε και να το χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

10. Γραμματοσειρές Instagram

 

Οι γραμματοσειρές Instagram ή οι γραμματοσειρές IG εξακολουθούν να είναι μια καλή δημιουργία γραμματοσειρών που μπορείτε να εξετάσετε. Αυτό έχει σχεδιαστεί για το Instagram καθώς χρησιμοποιεί γραμματοσειρές που ήταν συμβατές με την πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων.

Η χρήση του προγράμματος δημιουργίας γραμματοσειρών Instagram είναι αρκετά εύκολη. πρέπει να πληκτρολογήσετε κείμενο στο πεδίο εισαγωγής και η δωρεάν δημιουργία γραμματοσειρών θα δημιουργήσει αυτόματα διαφορετικές επιλογές γραμματοσειράς.

Πρέπει να αντιγράψετε τη γραμματοσειρά που σας αρέσει και να τη χρησιμοποιήσετε στο Instagram. Παρόλο που ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για το Instagram, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές γραμματοσειράς σε άλλους ιστότοπους. Είναι μια αξιοπρεπής ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών που μπορείτε να εξετάσετε.

 

Όλοι οι ιστότοποι που παραθέτουμε θα δημιουργήσουν γραμματοσειρές γραμματοσειρών για εσάς. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν ηλεκτρονικές γεννήτριες γραμματοσειρών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. 

Πώς να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη μετάφραση και τους υπότιτλους για βίντεο YouTube(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *