Καλύτερα προγράμματα δημιουργίας γραμματοσειρών

Καλύτερα προγράμματα δημιουργίας γραμματοσειρών (10 δωρεάν ηλεκτρονικές γεννήτριες γραμματοσειρών)

Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ωραίες γραμματοσειρές σε άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, ακόμα κι αν δεν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών για να δημιουργήσετε ωραίες γραμματοσειρές και να τις χρησιμοποιήσετε στην ενότητα Instagram Bio σας.

Παρομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες ηλεκτρονικές γεννήτριες γραμματοσειρών για να δημιουργήσετε γραμματοσειρές για τα έργα σας, τα γραφικά σας κ.λπ. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο παραθέτει μερικές από τις καλύτερες ηλεκτρονικές γεννήτριες γραμματοσειρών για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε άμεσα ενδιαφέρουσες γραμματοσειρές. Ας αρχίσουμε.

1. FontStruct

Καλύτερη δημιουργία γραμματοσειρών

Το FontStruct δεν είναι ακριβώς μια δημιουργία γραμματοσειρών. είναι ένα εργαλείο δημιουργίας γραμματοσειρών που χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία φοβερών γραμματοσειρών. Με το FontStruct, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε γραμματοσειρές χρησιμοποιώντας γεωμετρικά σχήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Τρόπος αναγνώρισης γραμματοσειρών στην ιστοσελίδα

Το πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών που βασίζεται στο web είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία μιας γραμματοσειράς, το FontStruct δημιουργεί γραμματοσειρές TrueType, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή ιστότοπο.

Συνολικά, το FontStruct είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας γραμματοσειρών και θα βοηθήσει σημαντικά τους προγραμματιστές να αναζητήσουν τρόπους για να δημιουργήσουν εκπληκτικές νέες γραμματοσειρές για τα έργα τους.

2. Calligrapher

Καλλιγράφος

Αν ψάχνετε για μια ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε γραμματοσειρές TrueType για τους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας, μην ψάχνετε άλλο από το Calligrapher.

Το Calligraphy έχει τόσο δωρεάν όσο και premium εκδόσεις. Ο δωρεάν λογαριασμός Calligraphy έχει περιορισμένα εργαλεία και πόρους, αλλά συνήθως αρκεί για τη δημιουργία γραμματοσειρών για ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά.

Η καλλιγραφία σάς επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστες γραμματοσειρές στο διαδίκτυο. Οι γραμματοσειρές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν έως και 75 χαρακτήρες. Επίσης, έχετε την επιλογή να τυχαιοποιήσετε το σχέδιο των γραμμάτων σας.

3. Font Meme

Γραμματοσειρά Meme

Το Font Meme είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς πόρους για γραμματοσειρές. Ο ιστότοπος μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες γραμματοσειρές και να δημιουργήσετε εξαιρετικά γραφικά κειμένου στο διαδίκτυο.

Αν μιλάμε για τη δωρεάν ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών του Font Meme, μπορείτε να επιλέξετε το πρότυπο γραμματοσειράς και να προσθέσετε το κείμενό σας. Πρώτα, πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών Font Meme, να επιλέξετε το στυλ κειμένου και να εισαγάγετε το κείμενό σας.

Το πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών θα δημιουργήσει αυτόματα μια γραμματοσειρά με βάση το στυλ που έχετε επιλέξει. Το Font Meme είναι μια εξαιρετική ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. Glowtxt

Glowtxt

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν δημιουργία γραμματοσειρών που μπορεί να δημιουργήσει πολύχρωμα κείμενα για εσάς, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Glowtxt. Το Glowtxt είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που σας βοηθά να δημιουργήσετε πολύχρωμα κείμενα.

Για να δημιουργήσετε πολύχρωμο κείμενο, ο ιστότοπος σας προσφέρει 80+ στυλ γραμματοσειράς. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι επίσης εύκολη στη χρήση. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμπεριλάβετε την κινούμενη εικόνα Pulse και Sweep στο κείμενό σας, να προσθέσετε χρώμα φόντου/περιγράμματος κ.λπ.

Αφού δημιουργήσετε πολύχρωμα κείμενα με το Glowtxt, μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να τα ανεβάσετε απευθείας στο Imgur.

5. Lingojam

Αργός

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν online δημιουργία φανταχτερών γραμματοσειρών, δοκιμάστε το Lingojam. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν και έχει ένα καθαρό και απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Θα δείτε δύο ενότητες όταν ανοίξετε τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Το ένα είναι για Κανονικό κείμενο και το άλλο για Φανταστικό κείμενο.

Το κείμενο που εισάγετε στην ενότητα Κανονικό κείμενο θα μετατραπεί σε Φανταστικό κείμενο στη δεύτερη ενότητα. Συνολικά, το Lingojam είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν επιλογές για να δημιουργήσουν φανταχτερές γραμματοσειρές για το έργο τους ή τις λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

6. Font Generator

Καλύτερη δημιουργία γραμματοσειρών

Το Font Generator είναι πολύ παρόμοιο με τον ιστότοπο Lingojam που αναφέρεται παραπάνω. Όπως το Lingojam, πρέπει να γράψετε το αρχικό σας κείμενο και ο ιστότοπος θα σας παρέχει την έξοδο σε διαφορετικά στυλ γραμματοσειράς.

Είναι μια ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών που δημιουργεί γραμματοσειρές κειμένου και γραφικών. Πριν δημιουργήσετε γραμματοσειρές, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα στυλ, όπως πλάγια γραφή, χειρόγραφο, κομψό και άλλα.

Αφού δημιουργήσετε μια γραμματοσειρά γραφικών, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα, το μέγεθος και το χρώμα του φόντου της γραμματοσειράς. Αφού ολοκληρώσετε την προσαρμογή, μπορείτε να κάνετε λήψη της γραμματοσειράς γραφικών σε μορφή αρχείου JPG, PNG ή GIF.

7. Glyphr

Γλύφρ

Αν ψάχνετε για έναν δωρεάν και εύχρηστο σχεδιαστή γραμματοσειρών βασισμένου στον ιστό για το συνεχιζόμενο έργο σας, μην ψάχνετε άλλο από το Glyphr. Το Glyphr είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών με την καλύτερη εμπειρία επεξεργασίας γραμματοσειρών.

Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών για τη δημιουργία προσαρμοσμένων γραμματοσειρών σε μια διαισθητική διεπαφή. Το καλό με το Glyphr είναι ότι σας επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε pixel κάθε γράμματος.

Ωστόσο, για να δημιουργήσετε εκπληκτικές γραμματοσειρές με το Glyphr, πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το εργαλείο. Η διεπαφή χρήστη είναι απλή, αλλά διαθέτει πολλά προηγμένα εργαλεία που απαιτούν σκληρή δουλειά για να τα κατακτήσετε.

8. QuickTools

QuickTools

Το QuickTools της Picsart είναι μια εξαιρετική δημιουργία γραμματοσειρών με 170+ γραμματοσειρές και δέκα διαφορετικά στυλ γραμματοσειράς. Το να ξεκινήσετε με το QuickTools είναι εξαιρετικά εύκολο: εισαγάγετε το κείμενο και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία κειμένου.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το QuickTools της Picsart θα δημιουργήσει φανταχτερά κείμενα για εσάς. Μπορείτε να αντιγράψετε το φανταχτερό κείμενο και να το χρησιμοποιήσετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή εφαρμογή.

9. Stylish Text Generator

Κομψή γεννήτρια κειμένου

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κομψά κείμενα στο διαδίκτυο με λίγα μόνο κλικ. Το Smart Text Generator είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν να μάθουν για την επεξεργασία γραμματοσειρών αλλά θέλουν να δημιουργήσουν εξαιρετικούς αναγνώστες με προσαρμοσμένα εφέ.

Το Stylish Text Generator είναι μια διαδικτυακή έξυπνη δημιουργία γραμματοσειρών που σας επιτρέπει να προσθέτετε εφέ σε ένα κείμενο. Δύο τύποι προϊόντων είναι διαθέσιμοι στην ηλεκτρονική δημιουργία κειμένου: εφέ κειμένου και διακόσμηση κειμένου.

Η χρήση του Stylish Text Generator είναι επίσης αρκετά εύκολη. Πρώτα, εισαγάγετε τη λέξη ή την πρόταση στο πεδίο Κείμενο, επιλέξτε από το Εφέ κειμένου ή τη Διακόσμηση και κάντε κλικ στο Δημιουργία.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο ιστότοπος θα δημιουργήσει πολλά κομψά κείμενα. Στη συνέχεια, μπορείτε να το αντιγράψετε στον ιστότοπό σας, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

10. Instagram Fonts

Γραμματοσειρές Instagram

Οι γραμματοσειρές Instagram ή οι γραμματοσειρές IG εξακολουθούν να είναι μια καλή δημιουργία γραμματοσειρών. Ωστόσο, αυτό έχει σχεδιαστεί για το Instagram και χρησιμοποιεί γραμματοσειρές συμβατές με την πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων.

Η χρήση του προγράμματος δημιουργίας γραμματοσειρών Instagram είναι εύκολη. Απλώς πρέπει να πληκτρολογήσετε κείμενο στο πεδίο εισαγωγής και η δωρεάν δημιουργία γραμματοσειρών θα δημιουργήσει αυτόματα διαφορετικές επιλογές γραμματοσειράς.

Πρέπει να αντιγράψετε τη γραμματοσειρά που σας αρέσει και να τη χρησιμοποιήσετε στο Instagram. Παρόλο που ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για το Instagram, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές γραμματοσειράς σε άλλους ιστότοπους. Είναι μια αξιοπρεπής ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών που μπορείτε να εξετάσετε.

Διαβάστε επίσης:

Όλοι οι ιστότοποι που παραθέτουμε θα δημιουργήσουν γραμματοσειρές γραμματοσειρών για εσάς. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν ηλεκτρονικές γεννήτριες γραμματοσειρών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν θέλετε να προτείνετε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική δημιουργία γραμματοσειρών, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *