Κατεβάστε ταπετσαρίες Pixel 8a

Λήψη ταπετσαριών Google Pixel 8a (Full HD)

Όσον αφορά τα smartphone Android, η σειρά smartphone Google Pixel είναι εξαιρετική. Η Google κατασκευάζει πραγματικά υπέροχα τηλέφωνα Android και μόλις πριν από λίγους μήνες παρουσίασε τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Ενώ η σειρά Google Pixel 8 αποκαλύφθηκε πρόσφατα, έχουμε ήδη διαρροές για το επόμενο τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας από την Google – το Pixel 8a. Οι χρήστες λαμβάνουν συνεχώς νέα και διαρροές από το πιο αναμενόμενο Google Pixel 8a.

Στην πραγματικότητα, το Google Pixel 8a δεν αποτελεί εγγύηση, αλλά είναι πιθανό να συμβεί. Αν γίνουν πιστευτές οι φήμες και οι διαρροές, το τηλέφωνο θα είναι μεσαίας κατηγορίας και θα ανταγωνιστεί το Nothing Phone (2) και το OnePlus 11R.

Αν και το Google Pixel 8a δεν είναι ακόμα επίσημο, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα δείτε ένα Google Pixel 8a πολύ σύντομα. Εάν η Google ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει σε εφαρμογή τα τελευταία χρόνια, πιθανότατα θα δείτε το Pixel 8a περίπου τον Μάιο του 2024.

Κατεβάστε ταπετσαρίες Pixel 8a

Παρόλο που υπάρχουν λιγότερες πληροφορίες για το Pixel 8a της Google, φαίνεται ότι τα wallpapers έχουν ήδη διαρρεύσει. Η διαρροή ταπετσαρίας Google Pixel 8a κοινοποιήθηκε από έναν χρήστη του Twitter @Za_Raczke, σε συνεργασία με το Smartprix.

Τα wallpapers του Pixel 8a που διέρρευσαν δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Google έχει στραφεί στον Andrew Zuckerman για να δημιουργήσει μια συλλογή ταπετσαριών για το επερχόμενο τηλέφωνό της.

Η νέα συλλογή ονομάζεται «Minerals» και έχει τρεις διαφορετικές ταπετσαρίες, η καθεμία με ανοιχτές και σκούρες παραλλαγές. Οι ταπετσαρίες περιλαμβάνουν επίσης παραλλαγές που ταιριάζουν με τα χρώματα της σειράς Pixel 8.

Για παράδειγμα, η ταπετσαρία “Titanite” χρησιμοποιεί έναν ζωντανό σμαραγδένιο πράσινο τόνο, πιθανότατα σχεδιασμένο για το Google Pixel 8a με την κωδική ονομασία “Emerald”. Ομοίως, το «Barite», το οποίο είναι ανοιχτό μπλε, είναι πιθανό για το Google Pixel 8a με την κωδική ονομασία Sky.

Υπάρχει μια επιλογή, “Hematite” που έχει μαύρο χρώμα. Τέλος πάντων, αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτές τις νέες διαρροές ταπετσαρίας, ακολουθήστε τους συνδέσμους που μοιραστήκαμε για να κατεβάσετε ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας Pixel 8a.

Ταπετσαρίες Pixel 8a

Ταπετσαρίες Pixel 8a

Ταπετσαρίες Pixel 8a

Σπουδαίος: Οι ταπετσαρίες που εμφανίζονται παρακάτω είναι απλώς μια προεπισκόπηση. Μην αποθηκεύετε τα αρχεία προεπισκόπησης, καθώς μεταφορτώνονται σε χαμηλή ποιότητα. Για να αποκτήσετε ταπετσαρίες Pixel 8 υψηλής ευκρίνειας, ακολουθήστε τους συνδέσμους λήψης που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Πώς να ρυθμίσετε την ταπετσαρία στο Android;

Τώρα που έχετε τις ταπετσαρίες Google Pixel 8a, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ταπετσαρίες σε οποιοδήποτε smartphone Android ή ακόμα και σε iPhone. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε ταπετσαρία στο Android.

Πώς να ρυθμίσετε την ταπετσαρία στο Android;

  • Πρώτα, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android σας.
  • Στη συνέχεια, πατήστε ταπετσαρίες ή Ταπετσαρία & Στυλ.
  • Πατήστε στο Αλλαγή ταπετσαρίας.
  • Επιλέξτε Οι φωτογραφίες μου και επιλέξτε την Ταπετσαρία που έχετε κατεβάσει.
  • Επιλέξτε εάν θέλετε να ορίσετε την ταπετσαρία ως Αρχική οθόνη, Κλείδωμα οθόνης ή Αρχική και Κλειδωμένη οθόνη.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ορίσετε ταπετσαρίες Google Pixel 8a σε smartphone Pixel ή χωρίς pixel.

Πώς να ρυθμίσετε την ταπετσαρία Pixel 8a στο iPhone;

Εάν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ταπετσαρίες Pixel 8a που διέρρευσαν στο iPhone σας. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε ταπετσαρία στο iPhone.

  • Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις iPhone και πατήστε Ταπετσαρία.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη νέας ταπετσαρίας.
  • Βρείτε την ταπετσαρία Pixel 8a που θέλετε να ορίσετε.
  • Απλώς προσαρμόστε την ταπετσαρία και πατήστε Προσθήκη.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Ορισμός ως ζεύγος ταπετσαρίας.

Αυτό είναι! Αυτό θα αλλάξει την ταπετσαρία του iPhone σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη ταπετσαριών Google Pixel 8a. Οι ταπετσαρίες που διέρρευσαν φαίνονται διαφορετικές και εκπληκτικές ταυτόχρονα. Πείτε μας τη γνώμη σας για τις νέες ταπετσαρίες Pixel 8a;

Διαβάστε επίσης :Λήψη ταπετσαριών Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Λήψη ταπετσαριών Google Pixel 6 Pro

13 καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας κλειδώματος οθόνης και επιφάνειας εργασίας για Windows 10/11


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4901

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *