Κάτι πήγε στραβά στο Twitter

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Κάτι πήγε στραβά» στο Twitter

Το Twitter είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για κοινωνικοποίηση και σύνδεση με ομοϊδεάτες. πρόσφατα, παρουσίασε πολλές νέες δυνατότητες. Ενώ το Twitter είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά, η πλατφόρμα πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα τμήμα: τη σταθερότητα.

Το Twitter αντιμετωπίζει συχνά διακοπές λειτουργίας διακομιστή και πολλά άλλα ζητήματα. Όταν ο ιστότοπος αντιμετωπίζει προβλήματα, μπορεί να σας δείξει, “Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ μήνυμα λάθους.

Το μήνυμα σφάλματος μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά και να διακόψει την εμπειρία σας στο Twitter. Μπορεί να το δείτε όταν προσπαθείτε να ελέγξετε τα retweet, τα σχόλια, κ.λπ. Μπορεί επίσης να εμφανίζεται κατά την κοινή χρήση ενός Tweet.

Έτσι, εάν είστε ενεργός χρήστης του Twitter απογοητευμένος με το ‘Ωχ! Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα’ μήνυμα σφάλματος, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, συζητήσαμε όλους τους πιθανούς λόγους και τα βήματα για την επίλυση του σφάλματος.

Πώς να κάνετε αυτόματη ανανέωση ιστοσελίδων στο Google Chrome

Γιατί «Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε ξανά αργότερα’ εμφανίζεται στο Twitter;

ο Σφάλμα “Κάτι πήγε στραβά”. το μήνυμα μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους στο Twitter. Παρακάτω, παραθέτουμε ορισμένους βασικούς λόγους για το μήνυμα σφάλματος.

  • Το Διαδίκτυό σας δεν λειτουργεί ή είναι ασταθές.
  • Η χρήση VPN ή Υπηρεσιών Proxy.
  • Το Twitter αντιμετωπίζει διακοπή διακομιστή.
  • Κατεστραμμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή προσωρινή μνήμη εφαρμογών.
  • Εσφαλμένα δεδομένα εγκατάστασης εφαρμογής Twitter

Διορθώστε το μήνυμα λάθους «Κάτι πήγε στραβά» του Twitter

Δεδομένου ότι το πρόβλημα είναι άγνωστο, πρέπει να βασιστούμε σε βασικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσουμε το «Κάτι πήγε στραβά» στο Twitter. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε.

1. Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυο λειτουργεί

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Εάν προσπαθείτε να ελέγξετε τα σχόλια ενός συγκεκριμένου Tweet αλλά λαμβάνετε συνεχώς το “Ωχ, κάτι πήγε στραβά”. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ μήνυμα λάθους. πρέπει να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

Δεδομένου ότι το Twitter είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι πιθανότητες είναι ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι ασταθής και ως εκ τούτου, το Twitter δεν μπορεί να φορτώσει το σχόλιο ή το tweet που θέλετε να δείτε.

Επομένως, προτού δοκιμάσετε άλλες μεθόδους, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δικτύων κινητής τηλεφωνίας και WiFi. Εάν το Διαδίκτυο λειτουργεί, αλλά εξακολουθείτε να βλέπετε το ίδιο σφάλμα, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2. Σκληρή ανανέωση της ιστοσελίδας

Σκληρή ανανέωση της ιστοσελίδας

Εάν το “Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ το σφάλμα εμφανίζεται μόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. μπορείτε να προσπαθήσετε σκληρά να ανανεώσετε την ιστοσελίδα.

Μια σκληρή ανανέωση θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη ενός συγκεκριμένου ιστότοπου και θα δημιουργήσει ξανά τα δεδομένα προσωρινής μνήμης. Εάν το πρόβλημα είναι η προσωρινή μνήμη, η σκληρή ανανέωση της ιστοσελίδας μπορεί να το διορθώσει.

Για σκληρή ανανέωση της ιστοσελίδας Twitter στο Chrome για υπολογιστές, πατήστε το CTRL+F5 πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας. Για Firefox, πατήστε το Shift + F5 κλειδί. Και για το Microsoft Edge, πατήστε το CTRL + Shift + F5 κλειδί.

Εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα στο Mac σας, πατήστε το Command + Shift + R κλειδί για σκληρή ανανέωση του προγράμματος περιήγησης Chrome και Firefox.

3. Ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Twitter είναι εκτός λειτουργίας

Οι διακομιστές του Twitter είναι εκτός λειτουργίας

Εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί και έχετε ανανεώσει σκληρά την ιστοσελίδα, το επόμενο καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε για διακοπή του διακομιστή του Twitter.

Όταν οι διακομιστές των Twitter είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση των περισσότερων από τις λειτουργίες. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να απαντήσετε στα tweet σας ή να ελέγξετε τα αρχεία πολυμέσων, τα βίντεο δεν θα αναπαραχθούν και θα αντιμετωπίσετε άλλα προβλήματα.

Το «Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. Εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος όταν οι διακομιστές Twitter είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείτε να ελέγξετε το Κατάσταση διακομιστή Twitter Σελίδα στο downdetector για να επιβεβαιώσετε εάν οι διακομιστές του Twitter είναι ενεργοποιημένοι.

Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας για όλους, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Η μόνη επιλογή είναι να περιμένετε υπομονετικά μέχρι να αποκατασταθούν οι διακομιστές.

4. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε φτάσει το όριο ποσοστού Twitter

Μετά την απόκτηση του Έλον Μασκ, το Twitter έχει υποστεί πολλές κρίσιμες αλλαγές. Το Twitter ή το X έχει πλέον όριο ποσοστού για την προβολή αναρτήσεων.

Έτσι, εάν ξαφνικά λαμβάνετε το σφάλμα “Κάτι πήγε στραβά” στο Twitter, μπορεί να έχετε φτάσει στο ημερήσιο όριο ποσοστού Twitter.

Εάν ο λογαριασμός σας στο Twitter έχει φτάσει το όριο χρέωσης, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος. Εδώ είναι τα τρέχοντα όρια τιμών στο Twitter.

  • 500 δημοσιεύσεις για νέους μη επαληθευμένους λογαριασμούς.
  • 1000 δημοσιεύσεις για μη επαληθευμένους λογαριασμούς.
  • 10.000 δημοσιεύσεις για επαληθευμένους λογαριασμούς.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις ακόμη και μετά από μια ημέρα αναμονής, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους παράκαμψη του ορίου ποσοστού Twitter.

5. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Twitter

Η αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Twitter είναι ένας άλλος καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του σφάλματος “Κάτι πήγε στραβά” στην εφαρμογή Twitter. Αυτό θα αφαιρέσει όλα τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες που ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη με τη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Twitter.

1. Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Twitter στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε στο Force Stop.

Force Stop

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Twitter στη συσκευή Android.

6. Ενημερώστε την εφαρμογή Twitter/X

Ενημερώστε την εφαρμογή Twitter

Πολλοί χρήστες έχουν ισχυριστεί ότι επιλύουν το σφάλμα «Κάτι πήγε στραβά» στο Twitter απλώς ενημερώνοντας την εφαρμογή. Εντοπίστηκε ένα σφάλμα στις παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής Twitter που εμποδίζει τους χρήστες να δουν τις αναρτήσεις ή το περιεχόμενο πολυμέσων.

Έτσι, κατευθυνθείτε στο Google Play Store ή το Apple App Store και εγκαταστήστε όλες τις ενημερώσεις που εκκρεμούν διαθέσιμες για την εφαρμογή Twitter. Μετά την ενημέρωση, χρησιμοποιήστε το. δεν θα βλέπετε πλέον την οθόνη σφάλματος.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών Twitter

Το μήνυμα σφάλματος “Ωχ, κάτι πήγε στραβά” είναι πιο εμφανές σε μια εφαρμογή Twitter για κινητά παρά στην έκδοση ιστού. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής εάν δείτε το σφάλμα κατά τη χρήση της εφαρμογής Twitter για κινητά. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Twitter.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Twitter Android και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, επιλέξτε Χρήση αποθήκευσης.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε το Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κουμπί.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Twitter. Στο iOS, πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Twitter και να την εγκαταστήσετε ξανά από το Apple App Store.

8. Απενεργοποιήστε τις Υπηρεσίες VPN/Proxy

Χρησιμοποιείτε VPN/Proxy

Όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες VPN ή Proxy, η εφαρμογή Twitter προσπαθεί να συνδεθεί με διαφορετικό διακομιστή μακριά από την πραγματική σας τοποθεσία.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η διαδικασία επιμηκύνει το χρόνο σύνδεσης και δημιουργεί πολλά προβλήματα. Όταν το VPN/διακομιστής μεσολάβησης αποτυγχάνει να συνδεθεί με τους διακομιστές του Twitter, το “Ωχ, κάτι πήγε στραβά”. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. Εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος.

Επομένως, εάν τίποτα δεν έχει λύσει ακόμα το σφάλμα και χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN/Proxy, απενεργοποιήστε την και ελέγξτε. Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι διόρθωσαν το σφάλμα «Κάτι πήγε στραβά» στο Twitter απλώς απενεργοποιώντας την εφαρμογή VPN/Proxy.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το Twitter με αποσυνδέει; Και πώς να το διορθώσετε

Αυτοί είναι ίσως οι καλύτεροι και αποτελεσματικοί τρόποι για να διορθώσετε «Κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ σφάλμα στο Twitter. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση των σφαλμάτων Twitter στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Διορθώστε το “Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε ξανά” στο Google Play Store

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Κάτι πήγε στραβά” στο Bing Chat

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα MS Office “Κάτι πήγε στραβά”

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *