Κορυφαίοι 5 τρόποι για να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox

Αναρωτιέστε πώς να εξαργυρώσετε έναν κωδικό στο Xbox One ή στο Xbox Series X|S; Εάν είστε αρκετά τυχεροί που σας έχουν χαρίσει έναν κωδικό ή δωροκάρτα Xbox — ή εάν έχετε έναν κωδικό συνδρομής Xbox — ενδέχεται να μην είστε σίγουροι για το πώς να τον εξαργυρώσετε. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας δείξουμε τους 5 κορυφαίους τρόπους για να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox.

Πώς να εγκαταστήσω το IPTV σε Xbox

Πώς να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox στην κονσόλα σας

Ο ευκολότερος τρόπος για να εξαργυρώσετε έναν κωδικό ή δωροκάρτα Xbox είναι να το κάνετε απευθείας μέσω της κονσόλας Xbox. Είτε έχετε Xbox One, Xbox Series X|S ή Xbox 360, είναι μια απλή διαδικασία που θα σας πάρει μόνο μερικά λεπτά για να ολοκληρώσετε.

Εξαργύρωση κωδικού σε Xbox One ή Xbox Series X|S

 1. Ενεργοποιήστε την κονσόλα σας και πατήστε το Κουμπί Xbox.
 2. Επιλέγω Κατάστημα.
 3. Από το αριστερό μενού, επιλέξτε Εξαργύρωση.
 4. Εισαγάγετε τον κωδικό 25 χαρακτήρων σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ελέγξτε τον κωδικό.
 5. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Εξαργύρωση κωδικού στο Xbox 360

Έχετε μια παλαιότερη κονσόλα; Μην ανησυχείς; είναι εύκολο να εξαργυρώσετε έναν κωδικό στο δικό σας Xbox 360.

 1. Ενεργοποιήστε την κονσόλα σας και πατήστε το Οδηγός κουμπί στο χειριστήριο.
 2. Επιλέγω Παιχνίδια και εφαρμογές > Εξαργύρωση κωδικού.
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό 25 χαρακτήρων σας.
 4. Ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εξαργύρωση του κωδικού σας.

Πώς να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox σε υπολογιστή με Windows

Εάν βρίσκεστε στον υπολογιστή σας ή μακριά από τον υπολογιστή σας Κονσόλα Xbox, ίσως είναι πιο βολικό να εξαργυρώσετε τον κωδικό Xbox στον υπολογιστή σας. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της εφαρμογής Xbox για Windows ή μέσω του Microsoft Store.

Εξαργύρωση κωδικού Xbox στην εφαρμογή Xbox Windows

Είναι εύκολο να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox μέσω της εφαρμογής Xbox για Windows, αλλά έχετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε Εφαρμογή Xbox για Windows που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας πριν ξεκινήσετε. Επίσης, σημειώστε ότι αυτές οι οδηγίες είναι μόνο για την εφαρμογή Xbox Windows, καθώς δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε έναν κωδικό στην εφαρμογή Xbox για κινητά.

 1. Πάτα το Αρχή κουμπί και εισάγετε Xbox στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, επιλέξτε το Εφαρμογή Xbox από τα αποτελέσματα που εμφανίζονται.
 2. Μόλις ανοίξει η εφαρμογή, επιλέξτε τη δική σας gamerpic (πάνω αριστερά).
 3. Επιλέγω Ρυθμίσεις.
 4. Κάτω από Εξαργυρώστε έναν κωδικόεπιλέξτε Εξαργύρωση.
 5. Εισαγάγετε τον κωδικό 25 χαρακτήρων σας.
 6. Επιλέγω Επόμενοστη συνέχεια ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη.

Εξαργύρωση κωδικού Xbox στο Microsoft Store

Εάν δεν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Xbox για Windows στον υπολογιστή σας — ή χρησιμοποιείτε υπολογιστή εργασίας ή φίλου που δεν διαθέτει την εφαρμογή, μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό σας στο Microsoft Store.

 1. Πάτα το Αρχή κουμπί και πληκτρολογήστε Κατάστημα στη γραμμή αναζήτησης.
 2. Επιλέγω Microsoft Store από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
 3. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε την εικόνα του προφίλ σας (ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε εάν δεν χρησιμοποιείτε τον δικό σας υπολογιστή).
 4. Επιλέγω Εξαργυρώστε τον κωδικό ή τις δωροκάρτες
 5. Εισαγάγετε τον κωδικό 25 χαρακτήρων σας.
 6. Επιλέγω Επόμενοστη συνέχεια ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη.

Άλλοι τρόποι για να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε καμία από τις παραπάνω μεθόδους, υπάρχει ένας τελικός τρόπος για να εξαργυρώσετε τον κωδικό Xbox σας, και αυτός είναι μέσω του προγράμματος περιήγησης του υπολογιστή σας ή του προγράμματος περιήγησης της επιλογής σας στην κινητή συσκευή σας.

 1. Στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας, μεταβείτε στο redeem.microsoft.com.
 2. Εάν σας ζητηθεί, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό 25 χαρακτήρων σας.
 4. Επιλέγω Επόμενοστη συνέχεια ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη.

Τι να κάνετε εάν δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox

Μερικές φορές μπορεί να δείτε έναν κωδικό σφάλματος ή ένα μήνυμα όταν προσπαθείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό Xbox σας. Αν και αυτό μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό, είναι εύκολο να λάβετε βοήθεια εάν τα πράγματα πάνε στραβά.

Ο κωδικός δεν βρέθηκε ή ο κωδικός είναι κατεστραμμένος/μη αναγνώσιμος

 1. Εάν δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό Xbox σας, πρώτα ελέγξτε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι τον έχετε εισαγάγει σωστά. Είναι εύκολο να πληκτρολογήσετε λάθος ένα ή δύο ψηφία σε έναν κωδικό 25 χαρακτήρων — και αν ο κωδικός σας είναι κατεστραμμένος ή γρατσουνισμένος, μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε τους χαρακτήρες.
 2. Σημειώστε ότι οι κωδικοί δεν περιέχουν κανέναν από τους παρακάτω χαρακτήρες: A, E, I, O, U, L, S, 0, 1, 5.
 3. Εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε εισαγάγει σωστά τον κωδικό σας και ότι ο κωδικός είναι έγκυρος και δεν έχει ήδη εξαργυρωθεί, μπορείτε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Microsoft.
 4. Εάν κάποιος άλλος παίκτης σας χάρισε τον κωδικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του και να του ζητήσετε να ακυρώσουν την αγορά μεταβαίνοντας στο δικό τους Ιστορικό παραγγελιών και επιλέγοντας Ακύρωση στοιχείου.
 5. Εάν αγοράσατε έναν φυσικό κωδικό, επιστρέψτε τον στο μέρος από το οποίο τον αγοράσατε για να εξηγήσετε ότι δεν ήταν δυνατή η εξαργύρωση του και θα πρέπει να σας επιστρέψουν τα χρήματα.

Μήνυμα σφάλματος που έχει ήδη εξαργυρωθεί

Μην πανικοβληθείτε εάν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει ότι ο κωδικός σας έχει ήδη εξαργυρωθεί.

 1. Αρχικά, ελέγξτε το ιστορικό παραγγελιών σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ήδη εξαργυρωθεί στον λογαριασμό σας.
 2. Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς Microsoft ή διαφορετικές ετικέτες παιχνιδιού Xbox, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε εξαργυρώσει τον κωδικό στον άλλο λογαριασμό ή ετικέτα παίκτη.
 3. Αξίζει επίσης να ελέγξετε ότι κάποιο άλλο μέλος του νοικοκυριού σας δεν έχει ήδη εξαργυρώσει τον κωδικό.
 4. Εάν είστε βέβαιοι ότι ο κωδικός σας δεν έχει ήδη εξαργυρωθεί αλλά δεν λειτουργεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το άτομο που σας έδωσε τον κωδικό και να του ζητήσετε να ακυρώσει την αγορά μεταβαίνοντας στο ιστορικό παραγγελιών του και επιλέγοντας Ακύρωση στοιχείου.
 5. Εναλλακτικά, εάν αγοράσατε έναν φυσικό κωδικό, επιστρέψτε τον από όπου τον αγοράσατε και εξηγήστε το πρόβλημα για να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Ο κωδικός δεν ταιριάζει με το μήνυμα σφάλματος χώρας/περιοχής

Θα δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος εάν ο κωδικός που αγοράσατε προορίζεται για χρήση σε διαφορετική χώρα/περιοχή από αυτήν στην οποία έχει οριστεί ο λογαριασμός σας. Μπορείτε να εξαργυρώσετε κωδικούς για χρήση μόνο στην ίδια περιοχή με τον λογαριασμό σας, γι’ αυτό λάβετε αυτό υπόψη όταν αγοράζετε κωδικούς από τρίτους πωλητές λιανικής. Εάν κάποιος από άλλη χώρα σας χάρισε τον κωδικό, μπορεί να συνδεθεί στο δικό του Ιστορικό παραγγελιών και επιλέξτε Ακύρωση στοιχείου. Στη συνέχεια, θα μπορούν να σας στείλουν ξανά τον κωδικό χρησιμοποιώντας τη σωστή χώρα/περιοχή για τον λογαριασμό σας.

Μήνυμα σφάλματος που δεν έχει ενεργοποιηθεί ο κωδικός

Μερικές φορές ένας κωδικός δεν έχει ενεργοποιηθεί πριν τον αγοράσετε. Εάν λάβετε αυτό το μήνυμα σφάλματος, επικοινωνήστε με τον πωλητή λιανικής από τον οποίο αγοράσατε τον κωδικό και ζητήστε του να τον ενεργοποιήσει για εσάς.

Όπως έχετε δει, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox. Επιλέξτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εξαργύρωση του κωδικού σας, ακολουθήστε τον παραπάνω οδηγό για να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Microsoft για βοήθεια.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν ανοίγει η εφαρμογή Xbox στα Windows 11

Πώς να εγκαταστήσετε τον Microsoft Edge στην Κονσόλα Xbox

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *