Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης στο Safari

Γρήγορη απάντηση

  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης στο Safari χρησιμοποιώντας τη γραμμή εργαλείων.
  • Σε Mac: Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το Πράσινο χρώμα εικονίδιο → Επιλογή Μπείτε σε πλήρη οθόνη.
  • Στο iPhone: Κάντε κλικ στο AA εικονίδιο → Επιλογή Απόκρυψη γραμμής εργαλείων.
  • Στο iPad: Κάντε κλικ στο Μερίδιο εικονίδιο → Επιλογή Προσθέστε στην αρχική οθόνη → Ονομάστε τη συντόμευση → Πατήστε τη συντόμευση.

Η μετάβαση από Windows ή Android στην Apple δεν είναι ευπρόσδεκτη για πολλούς χρήστες. Αν και η Apple προσφέρει μερικές δροσερές νέες δυνατότητες, εξακολουθεί να υστερεί σε ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα περιήγησης Safari στο νέο μου iMac, εμφανίζεται το πρόγραμμα περιήγησης με περισσότερο από τη μισή οθόνη του iMac μου. Για να πάρετε το πλήρους οθόνης στο SafariΘα πρέπει να ενεργοποιήστε το χειροκίνητα τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο με το πράσινο χρώμα.

Μετά από αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία, διάβασα μερικές σελίδες υποστήριξης στην Apple και κατάλαβα ότι το πρόγραμμα περιήγησης Safari σε όλες τις συσκευές (Mac, iPhone και iPad) δεν ανοίγει αυτόματα σε πλήρη οθόνη. Ο χρήστης πρέπει να το ενεργοποιεί χειροκίνητα κάθε φορά που ανοίγει το πρόγραμμα περιήγησης. Εάν δυσκολεύεστε να αποκτήσετε την πλήρη οθόνη στο πρόγραμμα περιήγησης Safari, χρησιμοποιήστε αυτήν την εγγραφή. Έχω εξερευνήσει όλους τους πιθανούς τρόπους για να ενεργοποιήσω τη λειτουργία πλήρους οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης Safari με διαφορετικές συσκευές Apple.

Πώς να αποκτήσετε λειτουργία πλήρους οθόνης στο  Safari [Mac]

Πριν ξεκινήσετε τα βήματα, βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης Safari είναι ενημερωμένο στην πιο πρόσφατη έκδοσή του. Εάν όχι, ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης Safari στο Mac σας.

1. Εκκινήστε το Σαφάρι εφαρμογή στο Mac σας.

2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το πράσινο χρώμα εικονίδιο στο Γραμμή εργαλείων.

3. Επιλέξτε την επιλογή Μπείτε σε πλήρη οθόνη για προβολή της εφαρμογής σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

4. Για να προβάλετε την κρυφή επιλογή, μετακινήστε και τοποθετήστε το ποντίκι πάνω από την αντίστοιχη περιοχή για να δείτε την κρυφή επιλογή. Για παράδειγμα, μετακινήστε το ποντίκι στη θέση του Dock για να προβάλετε το μενού Dock.

5. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το πράσινο χρώμα εικονίδιο και επιλέξτε την επιλογή Έξοδος από την πλήρη οθόνη για να δείτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε κανονική λειτουργία.

Πώς να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης Safari σε πλήρη οθόνη [iPhone]

Δεν υπάρχει διαθέσιμη λειτουργία πλήρους οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης Safari για iPhone. Αυτό που έχω κάνει είναι να κρύψω τη γραμμή εργαλείων στον ιστότοπο. Να το πράξουν,

1. Εκκινήστε το Σαφάρι εφαρμογή στο Mac σας,

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο AA στο κάτω μέρος της γραμμής διευθύνσεων.

3. Επιλέξτε την επιλογή Απόκρυψη γραμμής εργαλείων για να δείτε το Safari σας σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

4. Κάντε κλικ στο Μπαρα αναζήτησης για να φέρετε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε κανονική λειτουργία.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης στο Safari [iPad]

Η λήψη πλήρους οθόνης στο iPad είναι αρκετά συναρπαστική. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να προσθέσω τον ιστότοπο ως συντόμευση στην αρχική οθόνη του iPad μου. Όταν ανοίγω τη συντόμευση, ο ιστότοπος θα ανοίξει σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

1. Ανοίξτε το Σαφάρι εφαρμογή στο iPad σας.

2. Πατήστε το Μερίδιο εικονίδιο και επιλέξτε το Προσθέστε στην αρχική οθόνη επιλογή.

3. Μετονομάστε τον ιστότοπο και πατήστε Προσθήκη

4. Τώρα, Άνοιξε τον πρόσφατα δημιουργημένο ιστότοπο συντόμευσης στο iPad σας για προβολή των περιεχομένων από τη λειτουργία πλήρους οθόνης.

Αποκτήστε πλήρη οθόνη στο Safari χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επιφάνειας εργασίας

Όντας χρήστης των Windows για περισσότερα από 5 χρόνια, έχω χρησιμοποιήσει πολύ τη λειτουργία Desktop Mode στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Με περιέργεια έψαξα το ίδιο στο πρόγραμμα περιήγησης Safari. Και voila, το Safari προσφέρει ενσωματωμένη λειτουργία Desktop. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία,

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Safari στο iPhone σας.

2. Κάντε κλικ στο AA εικονίδιο στο κάτω μέρος της σελίδας.

3. Επιλέξτε το Ζητήστε ιστότοπο για επιτραπέζιους υπολογιστές επιλογή. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία επιφάνειας εργασίας στο πρόγραμμα περιήγησης Safari.

4. Η σελίδα θα φορτωθεί τώρα στην έκδοση για υπολογιστές.

5. Πηγαίνετε στο Κέντρο ελέγχου και ξεκλειδώστε τον Προσανατολισμό Πορτραίτου.

6. Τώρα, μπορείτε να προβάλετε τη σελίδα στο Safari iPhone σε Λειτουργία επιφάνειας εργασίας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να αλλάξω το μέγεθος της οθόνης του Safari στο iPad;

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος οθόνης Safari στο iPad σας μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Μέγεθος οθόνης και κειμένου.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Λήψη του προγράμματος περιήγησης Safari για Windows

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *