10 καλύτερα ελαφριά προγράμματα περιήγησης για Android το 2023

Συνήθως, οι χρήστες Android εγκαθιστούν μια εφαρμογή καθαρισμού σκουπιδιών για να ενισχύσουν την απόδοση του τηλεφώνου τους. Ωστόσο, μια εφαρμογή καθαρισμού ανεπιθύμητων από μόνη της δεν μπορεί να συνεισφέρει πολύ επειδή πρέπει να εφαρμόσετε μερικά άλλα πράγματα μόνοι σας για να βελτιώσετε την απόδοση του τηλεφώνου σας.

Ας ξεκινήσουμε με τα προγράμματα περιήγησης ιστού. Τα προγράμματα περιήγησης Ιστού είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στις συσκευές μας Android. Διαβάζετε επίσης το άρθρο μέσω μιας εφαρμογής περιήγησης στο web. Γνωρίζετε ότι τα προγράμματα περιήγησης ιστού μπορούν επίσης να συμβάλουν πολύ στη βελτίωση της ταχύτητας της συσκευής σας Android;

Κανονικά, χρησιμοποιούμε το Google Chrome ή το πρόγραμμα περιήγησης UC για πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν μερικά ελαφριές εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού Διατίθενται στο Google Play Store που είναι εξαιρετικά γρήγορα και δεν επιβαρύνουν βαρύ τον επεξεργαστή του τηλεφώνου σας.

Διαβάστε επίσης:NewPipe: Μια ελαφριά εφαρμογή YouTube

10 καλύτερα ελαφριά προγράμματα περιήγησης για Android

Αυτά τα ελαφριά προγράμματα περιήγησης ιστού μπορούν όχι μόνο να σας βοηθήσουν να ελευθερώσετε λίγο χώρο αποθήκευσης, αλλά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε καλύτερη απόδοση smartphone.

Δεδομένου ότι αυτές οι εφαρμογές προορίζονται να εκτελούνται σε smartphone χαμηλού επιπέδου, μπορούν να λειτουργούν ακόμη και σε σύνδεση 2G στο Διαδίκτυο.

1. Μέσω προγράμματος περιήγησης

Μέσω προγράμματος περιήγησης

Είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού που μπορείτε να έχετε στο smartphone σας Android. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι γρήγορο και παρέχει μερικά βασικές επιλογές προσαρμογής. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είχε δημιουργηθεί έχοντας κατά νου την απλότητα.

Έτσι, θα μπορούσατε να περιμένετε καλύτερη ταχύτητα περιήγησης με μια αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εκτός από αυτό, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, εξοικονόμηση δεδομένων, νυχτερινή λειτουργία κ.λπ.

2. Lightning Web Browser

Lightning Web Browser

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Lightning Web Browser είναι ένα από τα καλύτερα και ταχύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Η εφαρμογή χρειάζεται λιγότερα από 2 MB για να εγκατασταθεί στο smartphone Android σας και εστιάζει στη σχεδίαση, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Το υπέροχο με αυτό το ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι ότι παρέχει στους χρήστες μια επιλογή κατάστασης ανώνυμης περιήγησης.

3. Opera Mini

Opera Mini

Αυτή είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των χρηστών Android και είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές που διατίθενται στο Google Play Store. Όσον αφορά την ταχύτητα περιήγησης, τίποτα δεν φαίνεται να ξεπερνά το Opera Mini για Android.

Η εφαρμογή είναι ελαφριά και προσφέρει κάθε δυνατότητα που χρειάζεται ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Από πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων έως πρόγραμμα λήψης βίντεο, το Opera Mini τα έχει όλα.

4. Google Go

Google Go

Λοιπόν, δεν είναι πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αλλά είναι μια εφαρμογή αναζήτησης. Συνήθως, βασιζόμαστε στα Αποτελέσματα Αναζήτησης Google για τη λήψη πληροφοριών. Λοιπόν, γιατί όχι το Google Go; Το Google Go είναι πράγματι ένας πιο ελαφρύς και ταχύτερος τρόπος αναζήτησης και μπορεί να εξοικονομήσει αποτελεσματικά τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να περιμένετε κάθε δυνατότητα από το Google Go που περιμένετε από το αποτέλεσμα της Αναζήτησης Google.

5. Stargon Browser

Stargon Browser

Το Stargon Browser είναι λιγότερο δημοφιλές, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα, γρήγορα και ελαφριά προγράμματα περιήγησης ιστού που είναι διαθέσιμα για smartphone Android.

Μάντεψε? Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android έχει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε ενδεχομένως. Από πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων έως πρόγραμμα λήψης βίντεο, έχετε τα πάντα με το πρόγραμμα περιήγησης Stargon.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Stargon Browser περιλαμβάνουν σαρωτή κώδικα QR, διαχείριση αρχείων, Ad Blocker, DNS VPN κ.λπ.

6. Dolphin Zero

Dolphin Zero

Το Dolphin Zero είναι ένα άλλο καλύτερο ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη λίστα που απαιτεί λιγότερα από 500 Kb για εγκατάσταση. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού εστιάζει στην ανώνυμη περιήγηση στον ιστό και δεν αποθηκεύει το ιστορικό περιήγησής σας, την προσωρινή μνήμη, τα cookie και τους κωδικούς πρόσβασης.

Εκτός από αυτό, το ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης ιστού προσφέρει επίσης γραμμή πολλαπλών καρτελών, αποκλεισμό διαφημίσεων και εξατομικευμένη αναζήτηση.

7. Πρόγραμμα περιήγησης Kiwi

Πρόγραμμα περιήγησης Kiwi

Είναι άλλο καλύτερα ελαφριά προγράμματα περιήγησης ιστού για Android που μπορεί να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, να διαβάσει ειδήσεις, να παρακολουθήσει βίντεο και να ακούσει μουσική. Βασίζεται στο Chromium και στο WebKit.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε κάθε δυνατότητα του Chrome για Android με το πρόγραμμα περιήγησης Kiwi. Ωστόσο, είναι ελαφρύ και δεν καταναλώνει μεγάλο μέρος των πόρων του συστήματός σας.

8. Μνημειακό πρόγραμμα περιήγησης

Μνημειακό πρόγραμμα περιήγησης

Το Monument Browser μπορεί να μην είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, αλλά είναι γρήγορο, ασφαλές και διαισθητικό. Το υπέροχο με το Monument Browser είναι ότι βασίζεται στην προβολή ιστού Chromium. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε εμπειρία τύπου Chrome με το Monument Browser.

Το μέγεθος Apk του Monument Browser είναι μόλις 2 MB και μετά την εγκατάσταση, το μέγεθος είναι 9 MB. Είναι αρκετά ελαφρύ στην κατανάλωση πόρων και σας προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως λειτουργία ανάγνωσης, νυχτερινή λειτουργία, μενού υπερχείλισης και πολλά άλλα.

9. Πρόγραμμα περιήγησης FOSS

Πρόγραμμα περιήγησης FOSS

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης ιστού ανοιχτού κώδικα για Android, το πρόγραμμα περιήγησης FOSS μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το υπέροχο με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι ότι είναι βελτιστοποιημένο για περιήγηση με το ένα χέρι.

Από τη γραμμή αναζήτησης μέχρι την προεπισκόπηση της καρτέλας, τα πάντα τοποθετούνται στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορεί να μην έχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε, αλλά είναι αρκετά ελαφρύ σε πόρους και δεν επιβραδύνει την απόδοση του τηλεφώνου σας.

10. Πρόγραμμα περιήγησης Phoenix

Πρόγραμμα περιήγησης Phoenix

Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο και ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android, μην ψάχνετε άλλο από το πρόγραμμα περιήγησης Phoenix. Το Phoenix Browser είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού Android που διατίθενται στο Google Play Store.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι χτισμένο πάνω από το Chromium και είναι επίσης αρκετά ελαφρύ. Το καλό είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένο download manager για να τραβάτε online βίντεο.

Έτσι, αυτά είναι τα καλύτερα ελαφριά προγράμματα περιήγησης ιστού που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενημερώσω το Opera

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *