Κρυφοί Μυστικοί Κώδικες iPhone

20+ Καλύτεροι μυστικοί κωδικοί του iPhone το 2023

Γνωρίζετε ότι το iPhone έχει επίσης μυστικούς κωδικούς για να πραγματοποιήσει διάφορα πράγματα;

Κάθε διαφορετικό smartphone έχει τους μυστικούς κωδικούς του που προέρχονται από τον κατασκευαστή του. Μερικές φορές, γίνεται δύσκολο να παρακολουθήσετε όλους τους μυστικούς κωδικούς και να τους χρησιμοποιήσετε. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτεροι μυστικοί κωδικοί iPhone.

20+ Καλύτεροι Κρυφοί Μυστικοί Κώδικες iPhone

Πρέπει να εισαγάγετε αυτούς τους μυστικούς κωδικούς στο dialer για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, απόκρυψη κλήσεων, προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων κ.λπ. Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα μυστικούς κωδικούς κλήσης για το iPhone σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων στο iPhone

Πώς να κρύψετε φωτογραφίες στο iPhone

Λειτουργία δοκιμής πεδίου

*3001#12345#*

Αν ψάχνετε για έναν κωδικό που μπορεί να σας παρέχει τεχνικές λεπτομέρειες του δικτύου σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό. Αυτός ο μυστικός κωδικός iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την ακριβή ισχύ του σήματος του δικτύου σας σε ντεσιμπέλ.

  • Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας έχει ενεργή σύνδεση κινητής τηλεφωνίας.
  • Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή τηλεφώνου και πληκτρολογήστε τον κωδικό στο dialer
  • Στο μενού δοκιμής πεδίου, πατήστε στο LTE.
  • Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Σερβίρισμα Cell Meas.
  • Τώρα, στην επόμενη οθόνη, δείτε την αριθμητική μέτρηση πίσω rsrp0

Οι αριθμοί πίσω από το rsrp0 είναι η ισχύς του κυψελοειδούς σήματος του iPhone σε dBm.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, αν οι αριθμοί πίσω από το rsrp0 είναι μεταξύ -50dB και -60dB, η ισχύς του σήματος είναι εξαιρετική. Η ισχύς του σήματος είναι καλή μεταξύ -70dB και -90dB. Οτιδήποτε πέραν των -100dB σημαίνει ότι η ισχύς του σήματος είναι κακή.

Εισαγάγετε τη λειτουργία δοκιμής πεδίου στο iOS 10 ή νεότερη έκδοση

*3001#12345#*

Εάν το iPhone σας εκτελείται σε iOS 10 ή παλαιότερη έκδοση, πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετική μέθοδο για να εισέλθετε στη λειτουργία δοκιμής πεδίου. Στο iOS 10, πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα κλήσης του iPhone σας, να εισαγάγετε τον κωδικό και να πατήσετε το κουμπί κλήσης.

Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα δοκιμής πεδίου για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το δίκτυό σας. Εάν θέλετε να ελέγξετε την ισχύ του σήματος, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας εκτός εάν εμφανιστεί η επιλογή Slide to off.

Μόλις εμφανιστεί η επιλογή Slide to off, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί αρχικής οθόνης αντί να σύρετε. Θα δείτε τώρα την ισχύ του δικτύου σε ντεσιμπέλ στη γραμμή κατάστασης του iPhone σας.

Απόκρυψη της ταυτότητας καλούντος

*31#mobile number

Μπορεί να έχετε λάβει πολλές κλήσεις στο iPhone σας χωρίς ή άγνωστο αναγνωριστικό καλούντος. αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι δυνατόν; Λίγοι πάροχοι υποστηρίζουν την απόκρυψη του αναγνωριστικού καλούντος, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν ανώνυμες κλήσεις.

Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε το αναγνωριστικό κλήσης σας με τον κωδικό που έχουμε κοινοποιήσει, αλλά τα μόνα κριτήρια είναι ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας πρέπει να υποστηρίζει τη λειτουργία. Έχουμε επίσης μοιραστεί τους κωδικούς για διαφορετικές χώρες. πληκτρολογήστε τον κωδικό στο dialer ακολουθούμενο από τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε.

ΧώραΚώδικας
Καναδάς#31#
Γαλλία#31#
Ελλάδα#31#
Δανία#31#
Αργεντίνη#31#
Αλβανία#31#
Αυστραλία1831
Γερμανία*31# ή #31#
Ισλανδία*31*
Χονγκ Κονγκ133

Εάν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας υποστηρίζει την απόκρυψη αναγνωριστικού καλούντος, το αναγνωριστικό καλούντος θα είναι κρυφό ή θα εμφανίζεται ως “Άγνωστο”.

Ελέγξτε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας

Εάν είστε κάποιος που βασίζεται στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας του παρόχου τηλεπικοινωνιών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υποστηριζόμενο USSD για να βρείτε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Ακολουθούν οι ακόλουθοι κωδικοί που πρέπει να καλέσετε στο dialer, ανάλογα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Verizon: #3282
Τ κινητό: #932#
AT&T: *3282#

Εάν έχετε πρόγραμμα συμβολαίου, χρησιμοποιήστε το *646# Κωδικός USSD για έλεγχο της διαθέσιμης χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Ελέγξτε το Κέντρο SMS

*#5005*7672#

Κάθε φορά που στέλνετε ένα SMS από το τηλέφωνό σας, πηγαίνει στον αριθμό του διακομιστή ή του κέντρου SMS. Μπορείτε να πάρετε αυτόν τον αριθμό του Κέντρου SMS με αυτόν τον κωδικό.

Για να ελέγξετε τον αριθμό του Κέντρου SMS στο iPhone σας, ανοίξτε το dialer, πληκτρολογήστε τον κωδικό που έχουμε μοιραστεί και πατήστε το κουμπί κλήσης.

Ελέγξτε την κατάσταση αναμονής κλήσης

*#43#

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον μυστικό κωδικό εάν αμφιβάλλετε εάν έχετε ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης στο iPhone σας.

Ανοίξτε το πρόγραμμα κλήσης του iPhone, πληκτρολογήστε τον κωδικό και πατήστε το κουμπί Κλήση. Μπορείτε να δείτε εάν η αναμονή κλήσης είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη στο iPhone σας.

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αναμονής κλήσεων

*43# (Enable)
#43# (Disable)

Αφού ελέγξετε την κατάσταση αναμονής κλήσης, μπορεί να θέλετε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Πρέπει να εισαγάγετε *43# στο πρόγραμμα κλήσης του iPhone σας για να επιτρέψετε στην κλήση να περιμένει.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε την αναμονή κλήσης στο iPhone σας, ανοίξτε το dialer, πληκτρολογήστε #43# και πατήστε το κουμπί Κλήση. Αυτό θα απενεργοποιήσει την αναμονή κλήσης τελικά.

Ελέγξτε την κατάσταση φραγής κλήσεων

*#33#

Εάν αναρωτιέστε γιατί δεν λαμβάνετε κλήσεις στο iPhone σας, πρέπει να ελέγξετε την Κατάσταση Φραγής Κλήσεων. Η φραγή κλήσεων είναι μια λειτουργία που αποκλείει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι.

Εάν η φραγή κλήσεων είναι ενεργοποιημένη, το iPhone σας δεν θα δέχεται κλήσεις, ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το δίκτυό σας. Για να ελέγξετε την κατάσταση φραγής κλήσεων στο iPhone σας, ανοίξτε το dialer, πληκτρολογήστε τον κωδικό που έχουμε μοιραστεί και πατήστε το κουμπί Κλήση.

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση φραγής κλήσεων στο iPhone

*33*pin# (Enable)
#33*pin# (Disable)

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φραγή κλήσεων στο iPhone σας εάν βρίσκεστε σε διακοπές και δεν θέλετε να επικοινωνήσει κανείς μαζί σας. Εισαγάγετε *33*pin# (Αντικαταστήστε το ‘pin’ με το PIN της SIM) για να ενεργοποιήσετε τη φραγή κλήσεων. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί κλήσης.

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία φραγής κλήσεων, πληκτρολογήστε #33*την καρφίτσα της SIM# και πατήστε το κουμπί Κλήση.

Ελέγξτε την κατάσταση προώθησης κλήσεων

*#21#

Η προώθηση κλήσεων είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να εκτρέψετε τις εισερχόμενες κλήσεις σε άλλον αριθμό. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό και πολλοί χρήστες το επιτρέπουν για να αποτρέψουν την ενόχληση.

Υπάρχει ένας μυστικός κωδικός που εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση προώθησης κλήσεων. Απλώς ανοίξτε το dialer του iPhone σας, πληκτρολογήστε τον κωδικό που έχουμε μοιραστεί και πατήστε το κουμπί Κλήση. Αυτό θα εμφανίσει την κατάσταση προώθησης κλήσεων του iPhone σας.

Εκτροπή κλήσεων σε άλλον αριθμό

*21phonenumber#

Λοιπόν, αυτός ο κωδικός είναι μέρος του κωδικού USSD προώθησης κλήσεων. Εάν θέλετε να προωθήσετε τις κλήσεις σε άλλον αριθμό, πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα κλήσης του iPhone σας, να πληκτρολογήσετε *21αριθμός τηλεφώνου# και να πατήσετε το κουμπί κλήσης.

Αντικαταστήστε τον «αριθμό τηλεφώνου» με τον αριθμό που θέλετε να εκτρέπονται οι κλήσεις σας.

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της προώθησης κλήσεων

*21#

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα προώθησης κλήσεων, πρέπει να ανοίξετε το dialer, πληκτρολογήστε το *21#και πατήστε το κουμπί κλήσης.

Εάν δεν είναι ενεργοποιημένη η προώθηση κλήσεων, ο κωδικός θα του το επιτρέψει και εάν είναι ενεργοποιημένος, αυτός ο μυστικός κωδικός θα τον απενεργοποιήσει.

Ελέγξτε την παρουσίαση τηλεφωνικής γραμμής

*#30#

Το Call Line Presentation είναι μια υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση του αριθμού τηλεφώνου του καλούντος όταν φτάνει μια εισερχόμενη κλήση στο iPhone σας.

Εάν η παρουσίαση τηλεφωνικής γραμμής είναι απενεργοποιημένη, δεν θα βλέπετε τον αριθμό τηλεφώνου όταν κάποιος σας καλεί. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε το ίδιο χρησιμοποιώντας τον κωδικό που έχουμε μοιραστεί.

Εμφάνιση του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου στο αναγνωριστικό καλούντος

*82(number you are calling)

Εάν ο αριθμός του κινητού σας είναι σκληρός αποκλεισμένος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό μπροστά από τον αριθμό για να εμφανίσετε τον αριθμό σας στο αναγνωριστικό καλούντος.

Έτσι, εάν οι φίλοι σας δεν μπορούν να δουν τον αριθμό σας στην οθόνη κλήσης τους, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό για να τους δείξετε τον αριθμό ή το όνομά σας.

Λάβετε τις πληροφορίες τοπικής κυκλοφορίας

511

Αν και πολλές εφαρμογές πλοήγησης είναι διαθέσιμες για συσκευές iOS, είναι άχρηστες όταν δεν είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο.

Επομένως, εάν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο και θέλετε να ελέγξετε τις πληροφορίες κίνησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό. Ο κωδικός σάς δείχνει τις πληροφορίες τοπικής κυκλοφορίας.

Δείτε τον αριθμό IMEI

*#06#

Ο International Mobile Equipment Identity Number (IMEI) είναι ένας μοναδικός αριθμός για την αναγνώριση του iPhone σας σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Σε κάποιο σημείο, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε τον αριθμό IMEI του iPhone σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό USSD *#06# για να ελέγξετε τον αριθμό IMEI του iPhone σας. Όχι μόνο στο iPhone, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό *#06# USSD για να ελέγξετε τον αριθμό IMEI σχεδόν κάθε τηλεφώνου που διαθέτετε.

Προβολή iPhone IMSI

Το IMSI είναι διαφορετικό από τον αριθμό IMEI. Είναι ένας μοναδικός 15ψήφιος αριθμός που προσδιορίζει κάθε χρήστη του δικτύου GSM και UMTS.

Στο iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό USSD για να βρείτε τον αριθμό IMSI. Εδώ είναι ο κωδικός που χρειάζεστε.

5005#

Άλλοι μυστικοί κωδικοί iPhone:

*5005*25371# - Use it to check whether the alert system is working or not.

*5005*25370# - This one disables the alert system

*3282# - Shows the use of information info.

*#61# - Shows the number of missed calls

*646# (Postpaid) - Shows the available calling minutes

*225# (Postpaid) - Shows the Bill Balance

*777# (Prepaid) - Shows the available balance.

Εάν έχετε smartphone Android, μπορείτε να ελέγξετε το καλύτεροι μυστικοί κωδικοί Android. Παραπάνω είναι τα κορυφαία καλύτερα Μυστικοί κωδικοί iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρησιμοποιείτε άλλους κωδικούς USSD στο iPhone σας.

Truecaller και πώς να ενεργοποιήσετε το αναγνωριστικό καλούντος σε πλήρη οθόνη

εναλλακτικές λύσεις Truecaller

Μυστικοί Κώδικες Android και Hacks 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *