Οι 6 κορυφαίες εφαρμογές AI για επεξεργασία εικόνας

Η ζωή γίνεται πιο δυναμική. Γι’ αυτό οι φωτογράφοι και οι γραφίστες χρειάζονται γρήγορες και εύκολες ενέργειες κατά τη μεταγενέστερη επεξεργασία εικόνων σε smartphone ή iPhone. Εξάλλου, δεν υπάρχει χρόνος να καθίσετε με τις ώρες και να επεξεργαστείτε χειροκίνητα κάθε φωτογραφία, είτε πρόκειται για ρετούς είτε για αφαίρεση του φόντου. Αλλά ευτυχώς, με την ανάπτυξη τεχνολογιών AI, εμφανίστηκαν πολλές ισχυρές εφαρμογές. Είναι εύκολο στη χρήση, επιταχύνουν τη ροή εργασίας και παρέχουν απίστευτα αποτελέσματα σε δευτερόλεπτα.

Ποιο από αυτά όμως να διαλέξω; Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις 6 κορυφαίες εφαρμογές για επεξεργασία εικόνας, ιδίως με αφαίρεση φόντου φωτογραφίας λειτουργίες. Θα σας φανούν χρήσιμα ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος, ενθουσιώδης ή επαγγελματίας.

Luminar Neo – Κορυφή για μετα-επεξεργασία

Μια υπέροχη εφαρμογή με αφαίρεση φόντου δυνατότητες. Είναι εξαιρετικό τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες, καθώς τροφοδοτείται με AI και έχει πολλές επιλογές χειροκίνητης μετα-επεξεργασίας.

Ίσως σας ενδιαφέρει:Πώς να κερδίσετε χρήματα από το OnlyFans: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Canva – Μια καθολική εφαρμογή για πολλές δημιουργικές εργασίες

Είναι ένα καθολικό και ισχυρό εργαλείο που επιτρέπει την απελευθέρωση της δημιουργικότητας, ακόμη και για όσους δεν είναι γραφίστες. Έχοντας εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και ενσωματωμένα πρότυπα, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε οποιαδήποτε εργασία, είτε ρετουσάρετε το πρόσωπο, δημιουργείτε ένα άλμπουμ φωτογραφιών ή προσθέτετε ενδιαφέροντα εφέ.

Επιπλέον, σας δίνει ευκαιρίες να αφαιρέσετε το φόντο και να το αντικαταστήσετε στην επιθυμητή εικόνα. Και αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι ότι η δωρεάν έκδοση έχει πολλές δυνατότητες και μερικά premium εργαλεία που είναι αρκετά για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Photoshop Πώς να αλλάξετε το φόντο σε μια εικόνα χρησιμοποιώντας το(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

YouCam Perfect – Μια τέλεια επιλογή για ιστολόγια

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή με αφαίρεση φόντου εικόνας λειτουργίες που αξίζει προσοχής. Εξάλλου, με λίγες μόνο πινελιές, μπορείτε να βελτιώσετε εντυπωσιακά τη φωτογραφία και να τη μετατρέψετε σε ένα αισθητικά αριστούργημα, επιπλέον αυτόματα με ένα κλικ. Αυτό που προσελκύει τους ανθρώπους σε αυτήν την εφαρμογή είναι οι πολλές ευκαιρίες για την απελευθέρωση δημιουργικών δυνατοτήτων, και συγκεκριμένα:

  • προσαρμογή φωτεινότητας, αντίθεσης και άλλων παραμέτρων.
  • δημιουργία ενός εξατομικευμένου avatar ή selfie για το Instagram, το Facebook ή άλλα κοινωνικά δίκτυα σε ένα από τα 15 στυλ με λείανση του δέρματος.
  • αφαίρεση ανεπιθύμητου φόντου, κειμένου, ατόμων ή άλλων αντικειμένων.
  • προσθήκη εφέ κινουμένων σχεδίων και κινούμενων σχεδίων που ζωντανεύουν το περιεχόμενό σας.
  • φυσική επεξεργασία του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής της μέσης, του μεγέθους του στήθους και του μήκους των ποδιών.

Είναι μια ιδανική εφαρμογή για όσους έχουν το δικό τους blog σε ένα κοινωνικό δίκτυο και θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος με δημιουργικό περιεχόμενο.

Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου στο Instagram Story(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Pixlr – Βελτιώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Είναι μια ισχυρή και ολοκληρωμένη λύση για επεξεργασία φωτογραφιών με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Διαθέτει εργαλεία τόσο για επεξεργασία φωτογραφιών όσο και για γραφιστική. Χάρη στους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης, η εφαρμογή αναλύει τη φωτογραφία σας και πραγματοποιεί αυτόματα προσαρμογές, όπως τη βελτίωση της αντίθεσης, του χρώματος και του κορεσμού. Επιπλέον, εδώ, μπορείτε να περικόψετε τη φωτογραφία, να ρετουσάρετε το πρόσωπο, να προσθέσετε μια συγκεκριμένη διάθεση και να ζωντανέψετε την εικόνα σας εφαρμόζοντας ένα συγκεκριμένο φίλτρο ή εφέ και να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον κολάζ.

Το Pixlr λειτουργεί επίσης ως α αφαίρεση φόντου. Σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από μη ελκυστικά φόντο με ένα μόνο κλικ, ακόμα και όπου υπάρχουν άνθρωποι, γούνινα ρούχα, αυτοκίνητα και άλλα πολύπλοκα αντικείμενα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους προετοιμάζουν περιεχόμενο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα προσωπικό blog.

PhotoDirector – Η εφαρμογή που ζωντανεύει το περιεχόμενό σας

Ψάχνετε για μια εφαρμογή με τη δυνατότητα δημιουργίας αστείων avatar κινουμένων σχεδίων και κινούμενων εφέ; Το PhotoDirector είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ζωντανεύει τις φωτογραφίες σας χάρη στα εργαλεία AI. Συγκεκριμένα, μπορείτε να προσθέσετε κινούμενες διακοσμήσεις, φίλτρα και εφέ για να κάνετε το κύριο αντικείμενο να μοιάζει με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων anime. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας σε μια ελκυστική εικόνα τέχνης. Και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση του δέρματος στο πρόσωπο, απλώς ρετουσάρετε. Μαζί με αυτό, έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε το χρώμα, το φως και άλλες παραμέτρους.

Όπως τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη, αφαιρεί ανθρώπους, αυτοκίνητα ή άλλα σημαντικά αντικείμενα χωρίς κόπο και τα τοποθετεί σε νέα, πιο ενδιαφέροντα φόντο.

Fotor – Tandem απλότητας και επαγγελματικών αποτελεσμάτων

Σε αυτή τη δημοφιλή εφαρμογή που βασίζεται στο AI, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας σε υψηλότερο επίπεδο. Όλα αυτά είναι πολύ απλά και ταυτόχρονα, έχετε εκπληκτικά επαγγελματικά αποτελέσματα ακόμα και χωρίς εμπειρία στην επεξεργασία φωτογραφιών. Χάρη σε ένα σύνολο προηγμένων εργαλείων, μπορείτε να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας προσαρμόζοντας τη βασική ρύθμιση ως φως και χρώμα. Επιπλέον, μπορείτε να νιώσετε τον εαυτό σας ως επαγγελματία ρετούς, σβήνοντας χρωστικές κηλίδες, ακμή, ρυτίδες και μώλωπες κάτω από τα μάτια, καθώς και βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος.

Και, φυσικά, έχοντας ένα γόμα φόντου, μπορείτε να αλλάξετε το μη ελκυστικό φόντο σε ένα από τα προκαθορισμένα φόντο, είτε συμπαγές χρώμα, ντεγκραντέ ή άλλες επιλογές, με ένα κλικ. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να αφαιρέσετε άτομα, αυτοκίνητα, τρίχες και άλλα αντικείμενα που η οξύτητα μπαίνει στο πλαίσιο και τα χαλάει, επιπλέον φυσικά. Επιπλέον, απελευθερώνετε τη δημιουργικότητά σας χάρη στην προσθήκη φίλτρων και εκπληκτικών εφέ, καθώς και στη μετατροπή των εικόνων σε εικόνες τέχνης.

Τελικές σκέψεις

Οι εφαρμογές με τεχνητή νοημοσύνη κάνουν την επεξεργασία φωτογραφιών πραγματική απόλαυση. Μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα, είτε πρόκειται για κινούμενα σχέδια είτε για αλλαγές φόντου, σε δευτερόλεπτα με λίγη προσπάθεια. Οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει πολλές τέτοιες εφαρμογές για οποιαδήποτε ανάγκη. Για να μην μπερδευτούμε μεταξύ τους, περιγράψαμε τα 6 καλύτερα στο άρθρο μας. Εξερευνήστε, λοιπόν, κάθε ένα από αυτά προσεκτικά και προχωρήστε στην επιτυχία στην επεξεργασία φωτογραφιών. Δημιουργική έμπνευση για εσάς!

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *