Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει το Linkedin σας εάν δεν έχει λογαριασμό;

Όταν πρόκειται για το καλύτερο επαγγελματικό δίκτυο για αναζήτηση εργασίας στο διαδίκτυο, τίποτα δεν ξεπερνά το Linkedin. Το LinkedIn είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους αναζήτησης εργασίας, ο οποίος είναι πολύ χρήσιμος.

Με τη βοήθεια αυτού του ιστότοπου, μπορείτε να κάνετε τη σωστή δουλειά ή πρακτική άσκηση, να συνδεθείτε και να ενισχύσετε μια επαγγελματική σχέση και πολλά άλλα. Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξερευνήσετε στο Linkedin, ένας χρήστης που χρησιμοποιεί τον ιστότοπο για πρώτη φορά μπορεί να μπερδευτεί χρησιμοποιώντας ορισμένες λειτουργίες.

Εάν είστε τακτικός χρήστης του Linkedin, ίσως γνωρίζετε ότι η πλατφόρμα διαθέτει μια λειτουργία που δείχνει ποιος είδε το προφίλ σας. Ο ιστότοπος παρακολουθεί όλα τα προφίλ που έχουν επισκεφτεί το προφίλ σας και σας το ενημερώνει.

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να βρείτε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Ο ‘Ποιος είδε το προφίλ σας Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium εκδόσεις Linkedin. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση εμφανίζει μόνο τους πέντε πιο πρόσφατους θεατές, ενώ ο λογαριασμός premium εμφανίζει ολόκληρη τη λίστα θεατών από τις τελευταίες 90 ημέρες.

Δεν θα διαφοροποιήσουμε τα χαρακτηριστικά σε αυτό το άρθρο. Αντίθετα, θα επικεντρωθούμε στο πώς το Προβολές προφίλ Linkedin δουλειά. Ας αρχίσουμε.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn

Μπορώ να δω ποιος είδε το προφίλ μου στο Linkedin;

Μπορεί να είστε πολύ περίεργοι να μάθετε ποιος είδε το προφίλ σας στο Linkedin, εάν παίρνετε το προφίλ σας πολύ στα σοβαρά και θέλετε να υποβάλετε μια προσφορά εργασίας.

Το Linkedin σάς επιτρέπει να βλέπετε ποιος είδε το προφίλ σας με απλά βήματα. Δυστυχώς, μόνο ο δωρεάν λογαριασμός εμφανίζει πέντε πρόσφατους επισκέπτες προφίλ τις τελευταίες 90 ημέρες. Δείτε πώς μπορείτε να δείτε ποιοι είδαν το προφίλ σας στο Linkedin.

Μπορώ να δω ποιος είδε το προφίλ μου στο Linkedin;

  • Ανοίξτε το Linkedin και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Όταν φορτωθεί ο ιστότοπος του Linkedin, κάντε κλικ στο Μου κουμπί στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας.
  • Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘Εμφάνιση προφίλ‘.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Analytics Ενότητα.
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο (Αριθμός) Προβολές προφίλ για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα Ποιος έχει δει το προφίλ σας.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ελέγξετε ποιος είδε το προφίλ σας στο Linkedin τις τελευταίες 90 ημέρες.

Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει το LinkedIn σας εάν δεν έχει λογαριασμό;

Οχι! Μπορείτε να δείτε ποιοι είδαν το προφίλ σας στο Linkedin μόνο εάν έχουν λογαριασμό. Όσοι γνωρίζουν ότι το Linkedin παρακολουθεί τις επισκέψεις προφίλ επιλέγουν να αποσυνδεθούν και να παρακολουθήσουν τα προφίλ.

Αυτή είναι μια από τις πιο διάσημες πρακτικές για την αποφυγή εμφάνισης ονομάτων προφίλ στην ενότητα “Ποιος είδε το προφίλ σας”.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι εάν κάποιος δει το προφίλ σας στο Linkedin εκτός του Linkedin, η επίσκεψη θα μετρηθεί μόνο, αλλά Το προφίλ θα εμφανιστεί ως ανώνυμο.

Μπορεί κάποιος να δει ότι είδα το Linkedin του εάν δεν έχω λογαριασμό;

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα προφίλ Linkedin χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας, είναι καλύτερο να αποσυνδεθείτε πρώτα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν ότι έχετε δει το προφίλ τους μόνο εάν είστε συνδεδεμένοι σε λογαριασμό Linkedin.

Το Linkedin δεν μπορεί να παρακολουθεί τις προβολές προφίλ εκτός της πλατφόρμας του. Εφόσον επιλέγετε να μην συνδεθείτε, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουν οι άλλοι ότι παρακολουθήσατε το προφίλ τους στο Linkedin.

Ωστόσο, το άτομο που έχετε παρακολουθήσει θα εξακολουθεί να βλέπει ότι το προφίλ του έχει επίσκεψη, αλλά η επίσκεψη θα εμφανίζεται ανώνυμη.

Αν αναζητήσετε κάποιον στο LinkedIn θα το μάθει;

Όχι, αν αναζητήσετε ένα προφίλ Linkedin στην Αναζήτηση Linkedin, ο χρήστης δεν θα γνωρίζει ότι το έχετε αναζητήσει.

Ωστόσο, θα μπορούν να δουν ότι έχουν εμφανιστεί στο αποτέλεσμα αναζήτησης, αλλά ποτέ δεν θα μάθουν ποιος έκανε την αναζήτηση. Η εμφάνιση αναζήτησης διαφέρει από τις προβολές προφίλ. όταν κάποιος κάνει κλικ στο προφίλ σας από την αναζήτηση και το βλέπει, θα υπολογίζεται ως προβολή προφίλ.

Πώς να κρύψετε την ταυτότητά σας κατά την προβολή προφίλ;

Εάν θέλετε να αποφύγετε την κοινή χρήση των πληροφοριών επίσκεψής σας στο Linkedin με άλλους χρήστες, θα πρέπει να κάνετε ιδιωτική περιήγηση. Η πιο εύκολη επιλογή είναι να αποσυνδεθείτε και να αναζητήσετε τον χρήστη του Linkedin.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να αποσυνδέεστε κάθε φορά, αλλά θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας, πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ορατότητας. Δείτε πώς μπορείτε να σταματήσετε το LinkedIn να λέει σε κάποιον ότι προβάλατε το προφίλ του.

1. Ανοίξτε την τοποθεσία Linkedin και κάντε κλικ στο Μου αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία.

Μου

2. Επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις & Απόρρητο‘ από το μενού που εμφανίζεται.

Ρυθμίσεις & Απόρρητο

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Ορατότητα αυτί.

Ορατότητα

4. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο ‘Επιλογές προβολής προφίλ‘.

Επιλογές προβολής προφίλ

5. Στην προβολή προφίλ, επιλέξτε ‘Ιδιωτική λειτουργία‘.

Ιδιωτική λειτουργία

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε την ταυτότητά σας κατά την προβολή προφίλ στο LinkedIn. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μόλις γίνετε ανώνυμοι σε άλλους χρήστες, γίνονται και αυτοί ανώνυμοι για εσάς.

Το Linkedin θα αρχίσει να αποκρύπτει το όνομα των προφίλ που είδαν τον λογαριασμό σας μόλις ενεργοποιήσετε την Ιδιωτική λειτουργία.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποθηκεύσετε το προφίλ LinkedIn ως PDF (επιτραπέζιου υπολογιστή και κινητού)

Λοιπόν, πρόκειται για όλα “Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει το Linkedin σας εάν δεν έχει λογαριασμό”. Έχουμε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με τις προβολές προφίλ του LinkedIn και τον τρόπο λειτουργίας του.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn

Πώς να αποθηκεύσετε το προφίλ LinkedIn ως PDF

Πώς να αποσυνδεθείτε από το LinkedIn

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4521

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: