Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο LinkedIn

Το LinkedIn είναι μια υπηρεσία απασχόλησης που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια άτομα που αναζητούν εργασία και παρόχους από όλο τον κόσμο. Εάν βρήκατε δουλειά μέσω του LinkedIn και θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. Μπορείτε εύκολα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο του LinkedIn. Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό, πραγματοποιήστε λήψη ή δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων του LinkedIn.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό LinkedIn στον ιστότοπο του LinkedIn

[1] Πλοηγηθείτε στο LinkedIn δικτυακός τόπος σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Τι είναι οι ομάδες LinkedIn και πώς γίνετε μέλος μιας;

Πατήστε Ρυθμίσεις & Απόρρητο

[2] Κάντε κλικ στο Μου επιλογή που βρίσκεται κάτω από την εικόνα προφίλ του λογαριασμού σας.

[3] Επιλέγω Ρυθμίσεις & Απόρρητο από το αναπτυσσόμενο μενού.

[4] Πατήστε το καρτέλα λογαριασμού και επιλέξτε το Διαχείριση λογαριασμών επιλογή.

Κάντε κλικ στο Αλλαγή

[5] Επίλεξε το Αλλαγή επιλογή δίπλα Κλειστός λογαριασμός.

[6] Για να διαγράψετε τον λογαριασμό LinkedIn, δώστε έναν λόγο και κάντε κλικ Επόμενο.

Πατήστε Κλείσιμο λογαριασμού

[7] Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για επιβεβαίωση και κάντε κλικ Κλείσε λογαριασμός για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό LinkedIn στην εφαρμογή LinkedIn

[1] Ανοιξε το LinkedIn εφαρμογή στο δικό σας iOS ή Android smartphone.

[2] Παω σε Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Προτιμήσεις λογαριασμού.

Κάντε κλικ στην επιλογή Προτιμήσεις λογαριασμού

[3] Πατήστε την επιλογή Κλειστός λογαριασμός.

Πατήστε Κλείσιμο λογαριασμού για να διαγράψετε τον λογαριασμό LinkedIn

[4] Κάντε κλικ Να συνεχίσει και εισαγάγετε έναν λόγο για να κλείσετε τον λογαριασμό LinkedIn.

[5] Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για επιβεβαίωση και κάντε κλικ Εγινε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής.

Άλλοι οδηγοί LinkedIn:

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τον λογαριασμό LinkedIn αφού τον διαγράψω;

Ναί. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό LinkedIn εντός 14 ημερών από τη διαγραφή του λογαριασμού.

2. Πώς μπορώ να κλείσω τον λογαριασμό μου στο LinkedIn χωρίς email και κωδικό πρόσβασης;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό χωρίς να δώσετε τον κωδικό πρόσβασης ή το email.

3. Μπορώ να εξάγω τα δεδομένα μου στο LinkedIn πριν διαγράψετε τον λογαριασμό?

Ναί. Μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων του LinkedIn πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn

Πώς να αποθηκεύσετε το προφίλ LinkedIn ως PDF

Πώς να αποσυνδεθείτε από το LinkedIn

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *