αποκλεισμός λογαριασμών Linkedin

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)

Το LinkedIn είναι μια τέτοια πλατφόρμα που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια κατάλληλη δουλειά. Είναι βασικά η πιο προτιμώμενη και αξιόπιστη πλατφόρμα για άτομα που αναζητούν επιλογές για να επιτύχουν σε μια καριέρα, να μάθουν νέες δεξιότητες, να δημιουργήσουν ουσιαστικές συνδέσεις και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους.

Ενώ βρίσκεστε στο LinkedIn, μπορείτε να συνδεθείτε με άτομα που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον και να δημιουργήσετε μια επαγγελματική σχέση. μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θέλετε να απαλλαγείτε από κάποιον στην πλατφόρμα.

Το LinkedIn έχει μια τεράστια βάση χρηστών, όπως κάθε ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Και είναι πολύ φυσιολογικό για έναν ιστότοπο όπως το LinkedIn να έχει spammers. Ίσως έχετε κάποια σύνδεση στο προφίλ σας που σας ενοχλεί και ίσως θέλετε να την αποφύγετε.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn;

Δεδομένου ότι το LinkedIn είναι αυστηρά για τη δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων, είναι καλύτερο να διατηρείτε το προφίλ σας καθαρό και να αφαιρείτε όλες τις άσχετες, ανεπιθύμητες επαφές. Υπάρχει επίσης μια επιλογή αποκλεισμού λογαριασμών στο Linkedin .

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον οριστικό αποκλεισμό κάποιου στο LinkedIn. Έχουμε κοινοποιήσει τα βήματα τόσο για την επιφάνεια εργασίας του LinkedIn όσο και για τις εφαρμογές για κινητά. Ας αρχίσουμε.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο LinkedIn;

Πριν αποκλείσετε κάποιον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι να περιμένετε όταν αποκλείσετε ένα μέλος. Ο αποκλεισμός ενός προφίλ LinkedIn θα το αφαιρέσει από τη λίστα των συνδέσεών σας.

Μόλις αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn , δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση από αυτόν. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να δείτε το περιεχόμενό τους στη ροή της ομάδας ή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην ομάδα.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn για επιφάνεια εργασίας;

Είναι πολύ εύκολο να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn από έναν υπολογιστή. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το LinkedIn.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

2. Μόλις αποκλειστεί, αναζητήστε το προφίλ που θέλετε να αποκλείσετε.

 

3. Όταν το προφίλ εμφανιστεί στο αποτέλεσμα αναζήτησης, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή πλήρους προφίλ .

Τι είναι οι ομάδες LinkedIn και πώς γίνετε μέλος μιας;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη σελίδα Προφίλ τους, κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα .

 

5. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘ Αναφορά/Αποκλεισμός

 

6. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε « Αποκλεισμός ».

 

7. Κάντε ξανά κλικ στο κουμπί ‘ Αποκλεισμός ‘ στο μήνυμα επιβεβαίωσης.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκλείσετε έναν χρήστη στο LinkedIn. Πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για κάθε LinkedIn που θέλετε να αποκλείσετε.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn για κινητά

Εάν δεν έχετε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή LinkedIn για κινητά για να αποκλείσετε έναν χρήστη. Ακολουθούν τα βήματα για να αποκλείσετε άτομα στην εφαρμογή LinkedIn για κινητά.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή LinkedIn στο κινητό σας. Στη συνέχεια, στο πεδίο αναζήτησης, αναζητήστε το όνομα προφίλ που θέλετε να αποκλείσετε.

Τι είναι το LinkedIn Learning και πρέπει να το χρησιμοποιείτε;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Επιλέξτε το προφίλ και πατήστε το κουμπί « Προβολή πλήρους προφίλ ».

 

3. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε στις τρεις τελείες δίπλα στο κουμπί Μήνυμα.

 

4. Επιλέξτε « Αναφορά ή αποκλεισμός » από τη λίστα επιλογών.

 

5. Στην οθόνη Αναφορά, πατήστε στο Αποκλεισμός .

 

6. Στην οθόνη επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά το κουμπί Αποκλεισμός .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn για κινητά.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Apple Music [2 Τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο LinkedIn;

Εάν αλλάξετε γνώμη και σκοπεύετε να ξεμπλοκάρετε έναν αποκλεισμένο χρήστη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Linkedin ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

2. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Me (Εικόνα Προφίλ) στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

4. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Ορατότητα .

 

5. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Αποκλεισμός .

 

6. Τώρα, θα βρείτε όλα τα άτομα που έχετε αποκλείσει στο προφίλ σας στο LinkedIn. Για να ξεμπλοκάρετε ένα προφίλ, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση αποκλεισμού δίπλα στο όνομα.

 

7. Τώρα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας . Απλώς εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση αποκλεισμού.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Apple Music [2 Τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο LinkedIn. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα και από την εφαρμογή LinkedIn για κινητά.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τον αποκλεισμό κάποιου στο Linkedin από επιτραπέζιο υπολογιστή ή κινητό. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: