πωσ κατεβαζω βιντεο απο το facebook

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook το 2023

Το Facebook είναι πράγματι ένας εξαιρετικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας ιστότοπος που σας συνδέει με τους φίλους, τα μέλη της οικογένειάς σας, τους συγγενείς σας και κάθε άλλο άτομο που μπορείτε να σκεφτείτε. Με τα χρόνια, το Facebook βελτιώθηκε και τώρα σας προσφέρει διάφορες μορφές επικοινωνίας.

Στο Facebook, μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να δημοσιεύσετε στον τοίχο του φίλου σας, να απαντήσετε στα σχόλια και πολλά άλλα. Τα βίντεο αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος του Facebook και πολλά βίντεο κοινοποιούνται στον ιστότοπο.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το Facebook είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα δημιουργίας και κατανάλωσης περιεχομένου μετά το YouTube. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από μουσική, μιμίδια, βίντεο και GIF εδώ. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Facebook, μερικές φορές μπορεί να βρείτε ένα βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε ενώ κάνετε κύλιση στη ροή ειδήσεων.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Τα 10 καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το Facebook δεν προσφέρει καμία επιλογή για λήψη βίντεο. Ναι, μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο σε λίστες αναπαραγωγής, αλλά δεν μπορείτε να τα κατεβάσετε. Πρέπει να βασίζεστε σε ιστότοπους ή εφαρμογές λήψης βίντεο τρίτων για τη λήψη βίντεο στο Facebook .

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η λίστα θα περιλαμβάνει ιστότοπους και εφαρμογές για λήψη βίντεο από το Facebook. Ας αρχίσουμε.

10 Καλύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο για Windows 11 το 2022

1. CleverGet Video Downloader

Το CleverGet Video Downloader, παλαιότερα γνωστό ως Leawo Video Downloader, είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο που είναι διαθέσιμα για Mac και Windows.

Με το CleverGet Video Downloader, μπορείτε να κατεβάσετε μουσικά βίντεο, τηλεοπτικές εκπομπές, ακόμη και βίντεο με ζωντανή ροή από 1000+ ιστότοπους.

Το πρόγραμμα λήψης βίντεο για υπολογιστή υποστηρίζει τη λήψη βίντεο από διαδικτυακές πηγές όπως το YouTube, το Instagram, το Yahoo, το MyVideo, το Dailymotion και άλλα.

Η λήψη του αρχείου είναι εύκολη. επικολλήστε τον σύνδεσμο στο CleverGet Video Downloader και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη. Το πρόγραμμα θα πάρει τον σύνδεσμο και θα κατεβάσει το βίντεο πιο γρήγορα.

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook το 2022

2. VideoProc

 

Το VideoProc είναι ένα πλήρες λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που διατίθεται για Windows και macOS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VideoProc για μετατροπή, αλλαγή μεγέθους και επεξεργασία μεγάλων βίντεο 4K/HDR, ήχου και DVD.

Υποστηρίζει επίσης λήψη βίντεο από 1000+ τοποθεσίες βίντεο και ήχου. Αν μιλάμε για το πρόγραμμα λήψης βίντεο στο Facebook, το VideoProc μπορεί να κατεβάσει βίντεο από το Facebook, σύντομα βίντεο και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, το VideoProc υποστηρίζει επίσης μαζική λήψη βίντεο και εγγραφή ζωντανών ροών. Συνολικά, το VideoProc είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Facebook που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι

3. Allavsoft Video and Music Downloader

Αν ψάχνετε για πρόγραμμα λήψης βίντεο και μουσικής για Windows , δοκιμάστε το Alllavsoft Video and Music Downloader. Είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο premium για υπολογιστή που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από 1000+ ιστότοπους.

Υποστηρίζει επίσης ένα ευρύ φάσμα μουσικών τοποθεσιών για λήψη μουσικής. Μπορεί να κατεβάσει μαζικά βίντεο από το Facebook αν μιλάμε για λήψη βίντεο από το Facebook.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τη λήψη αρχείων μουσικής από διάφορους ιστότοπους μουσικής όπως Spotify, Soundcloud, Deezer κ.λπ.

Εκτός από τη λήψη βίντεο, το Alllavsoft Video and Music Downloader παρέχει επίσης επιλογές μετατροπής βίντεο.

4. fdown.net

Το Fdown είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από το Facebook . Η χρήση του ιστότοπου είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Επίσης, δεν θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε καμία επέκταση Chrome για να χρησιμοποιήσετε το fdown.net. Για να κάνετε λήψη βίντεο από το Facebook, πρέπει να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL της ανάρτησης και να την επικολλήσετε στο πεδίο URL του fdown.net.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη. Ο ιστότοπος θα λάβει αυτόματα το βίντεο και θα σας παρέχει επιλογές λήψης. Ωστόσο, ο ιστότοπος μπορεί να επιλέξει μόνο αναρτήσεις που έχουν οριστεί ως δημόσιες.

5. SnapSave

Το SnapSave είναι ένα άλλο εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Facebook που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από το Facebook σε πολλές αναλύσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για λήψη βίντεο από το Facebook σε 1080p, 2k και σε 4k.

Δεδομένου ότι είναι πρόγραμμα λήψης βίντεο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, είναι πλήρως συμβατό με όλες τις συσκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο σε οποιαδήποτε συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Όπως το Fdown, το SnapSave δεν σας ζητά να εγκαταστήσετε καμία επέκταση ή να δημιουργήσετε λογαριασμό. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν. πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο βίντεο FB στο πεδίο λήψης για να λάβετε το βίντεο στη συσκευή σας.

6. Video Downloader για Facebook

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομά του, το Video Downloader για Facebook είναι μια εφαρμογή λήψης βίντεο Android που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο HD και ιστορίες από το Facebook.

Το καλό με ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Facebook είναι ότι σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε βίντεο πριν κάνετε λήψη από αυτό. Μπορείτε επίσης να λάβετε έναν πλήρη διαχειριστή λήψεων με αυτήν την εφαρμογή.

Με το πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Facebook, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο από το Facebook που μοιράζεστε από τους φίλους σας, να κατεβάζετε βίντεο από ροές ειδήσεων, να κατεβάζετε βίντεο από ομάδες και σελίδες και πολλά άλλα.

Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger

7. FastVid

 

Το FastVid είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή λήψης βίντεο στο Facebook για Android που είναι πολύ εύκολη στη χρήση και πλούσια σε δυνατότητες. Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από το Facebook και να τα αποθηκεύετε στη συσκευή σας.

Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο στο Facebook με το Link/URL τους. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε κανέναν λογαριασμό Facebook για να κατεβάσετε τα βίντεο.

Εκτός από αυτό, το FastVid σας προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες, όπως ένα πρόγραμμα περιήγησης για να περιηγηθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook. Το πρόγραμμα περιήγησης σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο με ένα μόνο πάτημα.

Έχετε επίσης την επιλογή να δημοσιεύσετε τον σύνδεσμο ανάρτησης βίντεο στο Facebook για να το κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο. Συνολικά, το FastVid είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Facebook για Android.

8. GIFF

Το GIFF δεν είναι ένα αποκλειστικό πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Facebook, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να κατεβάζει βίντεο από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στο iPhone σας.

Το GIFF είναι ένα πρόγραμμα λήψης GIF και βίντεο για iPhone που λειτουργεί με πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του Facebook. Σας επιτρέπει να κατεβάζετε gif και βίντεο από ιστότοπους και εφαρμογές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο iPhone σας για να αποθηκεύσετε βίντεο στο Facebook για μελλοντική χρήση, κοινή χρήση και προβολή. Το GIFF χρησιμοποιεί τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο iPhone σας για να αποθηκεύσει τα αρχεία πολυμέσων.

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

9. AnySave

Το AnySave είναι πρόγραμμα λήψης βίντεο, αλλά διαφέρει από τις περισσότερες άλλες εφαρμογές του άρθρου. Είναι μια εφαρμογή για iPhone που λειτουργεί για όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter.

Η εφαρμογή iPhone σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε αναρτήσεις που σας ενδιαφέρουν. Η ανάρτηση μπορεί να είναι οτιδήποτε, εικόνα, βίντεο, GIF ή κείμενο. Είναι πλήρως συμβατό με το Facebook και όλες οι αποθηκευμένες αναρτήσεις μπορούν να προβληθούν αργότερα.

Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή αποθηκεύει μόνο τη δημοσίευση. Επομένως, εάν το βίντεο διαγραφεί από το Facebook, δεν θα είναι επίσης διαθέσιμο στο AnySave. Δεν υπάρχει επιλογή λήψης των βίντεο στο iPhone από αυτήν την εφαρμογή.

10. SaveFrom

Το SaveFrom είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα λήψης βίντεο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, συμβατό με όλους τους σημαντικούς ιστότοπους βίντεο και ήχου. Λειτουργεί επίσης με το YouTube, το Twitter, το Facebook, το Instagram, το Dailymotion και πολλούς άλλους ιστότοπους.

Δεδομένου ότι το SaveFrom είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Για να κατεβάσετε βίντεο από το Facebook, πρέπει απλώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο στο πεδίο βίντεο του SaveFrom.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη και επιλέξτε από τη διαθέσιμη ποιότητα βίντεο. Το βίντεο του Facebook θα ληφθεί στη συσκευή σας σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται στο άρθρο είναι δωρεάν για χρήση και δεν απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη βίντεο στο Facebook, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *