Τι είναι οι ομάδες LinkedIn και πώς γίνετε μέλος μιας;

Η δημιουργία συνδέσεων στην επιχειρηματική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn μπορεί να είναι υπέροχη για την καριέρα σας. Εάν θέλετε να πάτε τα πράγματα λίγο παραπέρα, σκεφτείτε να βρείτε και να εγγραφείτε σε μια Ομάδα LinkedIn.

Από την τεχνολογία μέχρι το λιανικό εμπόριο και τη χρηματοδότηση και όχι μόνο, μπορείτε να βρείτε ομάδες LinkedIn που σχετίζονται με τους περισσότερους κλάδους. Αυτό σας δίνει ένα μέρος για να συναντήσετε και να συνδεθείτε με ειδικούς του κλάδου ή όσους έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα.

Τι είναι οι ομάδες LinkedIn;

Παρόμοια με τις ομάδες στο Facebook , οι ομάδες στο LinkedIn είναι μέρη όπου οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν και να μοιραστούν ιδέες, να συζητήσουν ένα κοινό ενδιαφέρον και ακόμη περισσότερο αυτές τις συνδέσεις που σχετίζονται με την καριέρα.

Θα βρείτε αναρτήσεις (συζητήσεις) από μέλη της ομάδας με τις οποίες μπορείτε να αλληλεπιδράσετε, όπως να κάνετε like ή να σχολιάσετε. Μπορείτε επίσης να στείλετε προσκλήσεις για να συνδεθείτε με άλλα μέλη της ομάδας για να επεκτείνετε το επιχειρηματικό σας δίκτυο και να κάνετε ιδιωτικές συζητήσεις στέλνοντας αιτήματα μηνυμάτων.

Σκεφτείτε μια ομάδα LinkedIn σαν ένα εικονικό κλαμπ. Όποιο και αν είναι το επάγγελμα, ο κλάδος ή το ενδιαφέρον που σας τραβάει στο LinkedIn, σκεφτείτε να αναζητήσετε μια ομάδα που να το ενθαρρύνει, να σας βοηθήσει να το εξερευνήσετε περαιτέρω ή να σας δώσει ένα μέρος για να συνδεθείτε με άτομα με παρόμοια σκέψη.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο LinkedIn

Πώς να βρείτε ομάδες στο LinkedIn

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες ομάδες στο LinkedIn ή να αναζητήσετε μία χρησιμοποιώντας μια λέξη-κλειδί. Συνδεθείτε στον ιστότοπο του LinkedIn ή ανοίξτε την εφαρμογή στην κινητή συσκευή σας για να ξεκινήσετε.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλες οι ομάδες “Στη λίστα” για να μπορούν να βρουν άλλοι. Ορισμένες ομάδες διατηρούνται ιδιωτικές και δέχονται μέλη μόνο με πρόσκληση (Εκτός λίστας). Εάν λάβετε μια πρόσκληση, απλώς χρησιμοποιήστε τον άμεσο σύνδεσμο που παρέχει ο διαχειριστής της ομάδας και ακολουθήστε τυχόν επόμενες οδηγίες για να εγγραφείτε στην ομάδα.

Βρείτε μια ομάδα στον ιστότοπο του LinkedIn

Για να περιηγηθείτε σε ομάδες στο LinkedIn, κάντε ένα από τα εξής:

Μεταβείτε στην καρτέλα Αρχική σελίδα και επιλέξτε Ομάδες στην αριστερή πλευρά κάτω από το πλαίσιο του προφίλ σας.
Επιλέξτε το αναπτυσσόμενο μενού Εργασία στην επάνω δεξιά γωνία του LinkedIn και επιλέξτε Ομάδες.

Στη συνέχεια, επιλέξτε Discover. Εάν είστε ήδη μέλος μιας ομάδας, ενδέχεται να δείτε την Αναζήτηση αντί για το Discover.

Στη συνέχεια, θα δείτε τις ομάδες που παρατίθενται με τη σειρά των υψηλότερων συνδρομών. Επιλέξτε μια ομάδα για να μάθετε περισσότερα ή μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα και να συνεχίσετε την περιήγηση.

Για να αναζητήσετε μια ομάδα χρησιμοποιώντας μια λέξη-κλειδί, μεταβείτε στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος του LinkedIn.

Πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί, όπως “συγγραφείς”, “μάρκετινγκ περιεχομένου” ή “τραπεζική” και θα δείτε μια λίστα με προτάσεις να εμφανίζεται. Όταν δείτε τη λέξη-κλειδί σας με “σε ομάδες”, ορίστε αυτήν την επιλογή.

Στη συνέχεια, θα δείτε μια λίστα με ομάδες που σχετίζονται με τη λέξη-κλειδί σας. Και πάλι, επιλέξτε ένα για περισσότερες πληροφορίες ή κάντε κύλιση προς τα κάτω για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα των αποτελεσμάτων.

Βρείτε μια ομάδα στην εφαρμογή LinkedIn για κινητά

Εάν χρησιμοποιείτε το LinkedIn σε Android ή iPhone επιπλέον ή αντί για τον Ιστό, η εύρεση μιας ομάδας είναι εξίσου εύκολη. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιλογή για να περιηγηθείτε σε όλες τις ομάδες, αλλά χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αναζήτησης μπορείτε να βρείτε κάποια που σας ενδιαφέρει.

Ανοίξτε την εφαρμογή στη συσκευή σας και μεταβείτε στο πλαίσιο Αναζήτηση στην κορυφή.
Εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί για να δείτε τις προτάσεις σε μια αναπτυσσόμενη λίστα.
Επιλέξτε την επιλογή με τη λέξη-κλειδί σας και “σε ομάδες” από τη λίστα.

Στη συνέχεια, θα δείτε τον αριθμό των αποτελεσμάτων στην κορυφή, μπορείτε να πατήσετε για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για μια ομάδα ή να συνεχίσετε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να τα δείτε όλα.

Πώς να εγγραφείτε σε μια ομάδα LinkedIn

Όταν βρείτε μια ομάδα στην οποία θέλετε να γίνετε μέλος, φροντίστε να διαβάσετε πρώτα πληροφορίες σχετικά με την ομάδα. Όταν επιλέγετε μια ομάδα για προβολή, θα δείτε μια ενότητα Σχετικά με αυτήν την ομάδα κοντά στην κορυφή της σελίδας της ομάδας.

Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Εμφάνιση όλων στο κάτω μέρος αυτής της ενότητας για να δείτε τις λεπτομέρειες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια σύντομη περιγραφή της ομάδας, του σκοπού της και των ατόμων που πρέπει να συμμετάσχουν. Θα δείτε επίσης εάν η ομάδα είναι καταχωρημένη, πότε δημιουργήθηκε και προαιρετικά τυχόν κανόνες ομάδας που πρέπει να γνωρίζετε.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Συμμετοχή στο επάνω μέρος της σελίδας κάτω από το όνομα της ομάδας και τον αριθμό των μελών.

Θα δείτε την ίδια ενότητα Σχετικά με αυτήν την ομάδα και το κουμπί Συμμετοχή για ομάδες στον ιστότοπο του LinkedIn καθώς και στην εφαρμογή για κινητά.

Αφού ζητήσετε να συμμετάσχετε, ο διαχειριστής της ομάδας εξετάζει το αίτημά σας και ενδέχεται να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες. Εναπόκειται στον διευθυντή της ομάδας να δεχθεί ή όχι νέα μέλη.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε

Μόλις γίνετε μέλος μιας ομάδας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την ομάδα στον ιστό μεταβαίνοντας στην καρτέλα Αρχική σελίδα και επιλέγοντας Ομάδες στα αριστερά. Εναλλακτικά, ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού Εργασία επάνω δεξιά και επιλέξτε Ομάδες.

Στην εφαρμογή για κινητά, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στο LinkedIn και επιλέξτε Ομάδες.

Τόσο στον ιστό όσο και στην εφαρμογή LinkedIn, θα δείτε ομάδες στις οποίες έχετε συμμετάσχει στην καρτέλα Οι ομάδες σας.

Οι ομάδες LinkedIn στις οποίες συμμετέχετε εμφανίζονται επίσης στην ενότητα Ενδιαφέροντα του προφίλ σας.

Σχετικά με τη συνδρομή στην ομάδα LinkedIn

Αν και μια ομάδα LinkedIn μπορεί να έχει τους δικούς της κανόνες για την έναρξη συνομιλιών και τη δημοσίευση σχετικού περιεχομένου , παρακάτω είναι μερικές γενικές λεπτομέρειες για να γίνετε μέλος της ομάδας.

Έναρξη συνομιλίας: Εισαγάγετε το κείμενό σας στο πλαίσιο Έναρξη ανάρτησης σε αυτήν την ομάδα στην αρχική σελίδα της ομάδας.
Αποστολή μηνυμάτων σε ένα μέλος ομάδας: Μεταβείτε στη λίστα μελών στην αρχική σελίδα της ομάδας και επιλέξτε Μήνυμα δίπλα στο όνομα του μέλους.
Ενημερώστε τις ρυθμίσεις της ομάδας σας: Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της ομάδας, επιλέξτε τις τρεις κουκκίδες για Περισσότερα επάνω δεξιά και επιλέξτε Ενημέρωση των ρυθμίσεών σας ή Ενημέρωση ρυθμίσεων ομάδας στο κινητό.

Για πρόσθετες πληροφορίες, εξετάστε το ενδεχόμενο να διαβάσετε τη σελίδα και το έγγραφο βέλτιστων πρακτικών της ομάδας LinkedIn .

Θέλετε να ανεβάσετε την αγάπη που έχετε για τον κλάδο και την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο; Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για έναν διαφορετικό κλάδο που σας ενδιαφέρει; Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στον ιστότοπο ή θα ανοίξετε την εφαρμογή για κινητά, ρίξτε μια ματιά σε μια ομάδα LinkedIn.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *