Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση στα Windows 10

Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση στα Windows 10

Με την ολοένα αυξανόμενη απειλή της εισβολής, συνιστάται πάντα να προστατεύετε τη συσκευή σας που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο με κωδικό πρόσβασης. Όταν πρόκειται για υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές με Windows, η προστασία με κωδικό πρόσβασης είναι συνήθως μια καλή ιδέα.

Είναι μια καλή πρακτική ασφαλείας για την προστασία του υπολογιστή Windows με κωδικό πρόσβασης. Όταν προστατεύετε τον υπολογιστή σας με κωδικό πρόσβασης, πρέπει να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που ο υπολογιστής σας μεταβαίνει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο μη εξουσιοδοτημένης δραστηριότητας και hacking.

Ωστόσο, εάν δεν μοιράζεστε ποτέ το φορητό υπολογιστή/τον υπολογιστή σας με κανέναν και χρησιμοποιείτε μόνο τον υπολογιστή σας, η σύνδεση με τον κωδικό πρόσβασης μπορεί να σας εκνευρίσει. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση των Windows .

10 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα ήχου στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενεργοποιήστε την αυτόματη σύνδεση στα Windows 10/11

Όταν ενεργοποιείτε την αυτόματη σύνδεση στα Windows 10/11, δεν θα χρειάζεται να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης κατά την εκκίνηση ή το κλείδωμα του υπολογιστή σας. Και δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί τρόποι για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Αυτόματης σύνδεσης. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς απλούς τρόπους για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση στα Windows . Ας αρχίσουμε.

1) Ενεργοποιήστε την αυτόματη σύνδεση από τις ρυθμίσεις λογαριασμών χρηστών

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις των λογαριασμών χρήστη των Windows 10 για να ενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση στα Windows μέσω των ρυθμίσεων λογαριασμού χρήστη.

1. Αρχικά, πατήστε το πλήκτρο Windows + R στο πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου RUN.

2. Στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε netplwiz και πατήστε το κουμπί Enter .

 

3. Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο διαλόγου Λογαριασμοί χρηστών.

4. Επιλέξτε τον λογαριασμό χρήστη στον οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση. Αφού το επιλέξετε, καταργήστε την επιλογή ” Οι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό πρόσβασης ονόματος χρήστη για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή “.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Apple Watch σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο κουμπί Ok και κλείστε το πλαίσιο διαλόγου RUN.

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows. Δεν θα βλέπετε πλέον την οθόνη σύνδεσης.

2) Ενεργοποιήστε την αυτόματη σύνδεση στα Windows χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή Μητρώου

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρώτη μέθοδο, πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν. Εδώ θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στο μητρώο των Windows για να ενεργοποιήσουμε την αυτόματη σύνδεση. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows + R για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου RUN. Στο παράθυρο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε regedit και πατήστε Enter.

 

2. Αυτό θα ανοίξει τον Επεξεργαστή Μητρώου. Πρέπει να πλοηγηθείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCcurrentVersionWinlogon

 

3. Κάντε δεξί κλικ στο Winlogn και επιλέξτε New > DWORD (32 Bit) Value. Ονομάστε τη νέα τιμή ως AutoAdminLogon .

 

4. Κάντε διπλό κλικ στο AutoAdminLogon και ορίστε το 1 στο πεδίο Τιμή.

Διάδρομος Τρεξίματος Orion Run M100(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Τώρα, ξανά, κάντε δεξί κλικ στο Winlogon και επιλέξτε Νέο > Τιμή συμβολοσειράς . Ονομάστε τη νέα τιμή συμβολοσειράς ως DefaultUserName .

 

6. Τώρα, εισαγάγετε το Όνομα χρήστη σας στο πεδίο Δεδομένα τιμής και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

7. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο Winlogon και επιλέξτε New > String Value . Ονομάστε τη νέα τιμή συμβολοσειράς ως DefaultPassword .

 

8. Κάντε διπλό κλικ στον DefaultPassword και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο πεδίο Value Data. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

Αυτό είναι! Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα, θα ενεργοποιηθεί η αυτόματη σύνδεση. Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση, πρέπει να διαγράψετε το AutoAdminLogon, το DefaultUsername και τον DefaultPassword.

3) Ενεργοποιήστε την αυτόματη σύνδεση μέσω ρυθμίσεων στα Windows 11

Η μέθοδος μητρώου που έχουμε μοιραστεί παραπάνω θα λειτουργήσει και στα Windows 11. Ωστόσο, στα Windows 11, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Έναρξη των Windows και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη εξοικονόμηση μπαταρίας στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Λογαριασμοί στο αριστερό παράθυρο.

 

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στις επιλογές Είσοδος .

 

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Πρόσθετες ρυθμίσεις. Τώρα στην επιλογή “Εάν λείπετε, πότε το παράθυρο θα σας ζητήσει να συνδεθείτε ξανά;”, επιλέξτε ” Ποτέ

 

Αυτό είναι! Αυτό θα ενεργοποιήσει την αυτόματη σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή, δεν θα βλέπετε την οθόνη σύνδεσης όταν ανοίγετε το καπάκι του φορητού υπολογιστή. Ωστόσο, θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης μετά την επανεκκίνηση ή τον τερματισμό λειτουργίας.

 

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση σε υπολογιστή με Windows. Οι κοινόχρηστες μέθοδοι λειτουργούν με όλες τις εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 11. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση της αυτόματης σύνδεσης στα Windows 10, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *