Οι Χάρτες Google αποκτούν μερικές νέες δυνατότητες που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ξεκινά την I/O συμβάν της με την ανακοίνωση ορισμένων από τα βασικά Λειτουργίες που βασίζονται σε AI για ορισμένες από τις κύριες εφαρμογές του, και οι Χάρτες Google είναι ένας από αυτούς που θα αποκτήσουν αυτές τις διάφορες νέες λειτουργίες που βασίζονται σε AI.

Αλλά το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό για τους Χάρτες Google είναι το νέο Καθηλωτική θέα που θα σας επιτρέψει να δείτε μια πιο λεπτομερή προβολή της διαδρομής μόνο στην εφαρμογή. Ας εμβαθύνουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Οι Χάρτες Google θα σας δώσουν τρισδιάστατη προβολή της διαδρομής ακριβώς στην εφαρμογή

Αυτή η λειτουργία έχει στόχο να δώσει μια οπτικοποίηση του επιλεγμένου ταξιδιού σας χωρίς καν να πάτε φυσικά εκεί και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα βήματα από το σημείο Α έως το Β με ορισμένες πληροφορίες.

Τα καλύτερα αποθετήρια Kodi [2021] για λήψη δημοφιλών πρόσθετων Kodi(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιπλέον, σε αυτήν την τρισδιάστατη προβολή, πολλά πράγματα θα προστεθούν από την Τεχνητή Νοημοσύνη, όπως σε κυκλοφοριακή βάση, θα υπάρχουν πολλά οχήματα στους εικονικούς δρόμους και εάν ο καιρός είναι ομιχλώδης ή βροχερός, οπότε θα δείτε το ίδιο μέσω AI.

Με την προβολή της διαδρομής, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί επίσης να σας δείξει λεπτομέρειες για τον καιρό επιλεγμένων περιοχών από τη διαδρομή, ακόμη και μπορεί να σας δείξει αναφορά κυκλοφορίας Την ίδια στιγμή.

Και με την εμπειρία, οι χρήστες θα λάβουν πιθανώς ακριβείς πληροφορίες σχετικά με ποιότητα αέρα, ποδηλατόδρομοικαι κοντινό πάρκινγκ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στο παραπάνω tweet που δείχνει πώς θα μοιάζει το Immersive View και τι είδους τρισδιάστατη προβολή θα σου δείξει.

Στην αρχή, η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το χαρακτηριστικό μόνο για 15 πόλεις από διαφορετικές χώρες.

Και αυτές οι πόλεις είναι το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, το Δουβλίνο, η Φλωρεντία, το Λας Βέγκας, το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Παρίσι, το Σιάτλ, το Σαν Φρανσίσκο, το Σαν Χοσέ, το Τόκιο και η Βενετία.

Ενώ η Google κράτησε επίσης μυστική την ημερομηνία κυκλοφορίας της, καθώς είπε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτήν τη λειτουργία iOS και Android χρήστες από τις αναφερόμενες πόλεις από το τέλος αυτού του έτουςοπότε μπορούμε να περιμένουμε να φτάσει στο τους επόμενους μήνες.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *