Οι καλύτεροι ανιχνευτές περιεχομένου AI το 2023

Το 2023 βλέπει τον κόσμο όπου η τεχνητή νοημοσύνη έχει πάρει ένα στυλό (ή το πληκτρολόγιο, με μεγαλύτερη ακρίβεια) στο χέρι. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που διαβάζουμε σήμερα είναι γραμμένο από την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία μερικές φορές υπερτερεί ακόμη και των ανθρώπων που συγγραφείς.

Έτσι, εάν το περιεχόμενο που έχει γραφτεί με τεχνητή νοημοσύνη γίνεται πιο ανθρωποειδές, πώς μπορούμε να πούμε ποιος (ή τι) βρίσκεται πίσω από την κουρτίνα;

Οι ανιχνευτές περιεχομένου AI είναι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Αυτοί οι έξυπνοι ψηφιακοί ντετέκτιβ αποκαλύπτουν αβίαστα περιεχόμενο γραμμένο με AI. Οι ανιχνευτές περιεχομένου τεχνητής νοημοσύνης είναι πλέον αναγκαιότητα, καθώς το περιεχόμενο που δημιουργείται από μηχανή έχει μπει στη ζωή μας.

Αυτά τα εργαλεία χρησιμεύουν ως ψηφιακός μεγεθυντικός φακός, διαχωρίζοντας τις ανθρώπινες σκέψεις από τους μονολόγους μηχανών. Είναι το νέο απαραίτητο gadget στα τεχνολογικά μας εργαλεία, που βοηθούν σε οτιδήποτε, από τον ακαδημαϊκό χώρο μέχρι το SEO.

Έτσι, αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν διαβάζετε Χέμινγουεϊ ή HAL 9000σας καλύψαμε.

Κουμπώστε καθώς εξερευνούμε τους καλύτερους ανιχνευτές περιεχομένου AI που φωτίζουν τη σκηνή το 2023!

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ανιχνευτές περιεχομένου AI για το 2023;

Με όλο και περισσότερο περιεχόμενο που δημιουργείται από AI από ποτέ, η ζήτηση για αξιόπιστους ανιχνευτές περιεχομένου AI είναι επίσης σε άνοδο. Αυτοί οι ανιχνευτές βοηθούν τις επιχειρήσεις να διασφαλίσουν ότι το περιεχόμενο είναι πρωτότυπο και ανθρώπινο γραμμένο για τη διατήρηση της ακεραιότητας του SEO.

Η επιλογή ενός καλού Ανιχνευτής περιεχομένου AI είναι δύσκολο καθώς ορισμένοι ανιχνευτές έχουν ξεχωρίσει με μοναδικά χαρακτηριστικά. Ακολουθεί μια ματιά στους 5 κορυφαίους ανιχνευτές για το 2023.

Parapharsingtool.ai Ανιχνευτής περιεχομένου AI

Το Paraphrasingtool.ai, με τον προηγμένο ανιχνευτή περιεχομένου GPT4, παρέχει μια ισχυρή και δωρεάν εναλλακτική λύση σε ανταγωνιστές όπως το GPTzero και το Originality.ai. Επομένως, εάν αναζητάτε έναν ακριβή ανιχνευτή περιεχομένου AI, μην ψάξετε περισσότερο από το Paraphrasingtool.ai.

Parapharsingtool.ai Ανιχνευτής περιεχομένου AI

Αυτός ο ανιχνευτής είναι κατάλληλος για συγγραφείς, εκδότες και συντάκτες, καθώς αξιοποιεί την τεχνολογία αιχμής AI για να διατηρήσει την πρωτοτυπία και την ποιότητα του περιεχομένου σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Προηγμένη τεχνολογία GPT-4: Στην καρδιά αυτού του ανιχνευτή περιεχομένου βρίσκεται η τελευταία τεχνολογία GPT-4. Αυτό διασφαλίζει ότι το εργαλείο λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα ακρίβειας.

Γρήγορο και αξιόπιστο: Αυτός ο ανιχνευτής AI προσφέρει γρήγορες διαδικασίες ανίχνευσης που εγγυώνται γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Φιλική προς το χρήστη διεπαφή: Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους χρήστες. Αυτό το εργαλείο προωθεί μια εύκολη διαδικασία πλοήγησης, επιτρέποντας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Ελεύθερη πρόσβαση: Εκτός από ανταγωνιστές όπως το GPTzero και το Originality.ai, αυτή η κορυφαία υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν.

Σώος και ασφαλής: Το εργαλείο σέβεται το απόρρητο των χρηστών. αυτή η πλατφόρμα διασφαλίζει ότι τα δεδομένα και το περιεχόμενό σας παραμένουν ασφαλή και δεν αποθηκεύονται στους διακομιστές τους.

Εργαλείο παράκαμψης περιεχομένου AI: Το Paraphrasingtool.ai προσφέρει αυτό το κορυφαίο εργαλείο που αλλάζει το κείμενο που δημιουργείται από μηχανή σε ανθρώπινο κείμενο.

Δεν παρέχεται σαφής λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων, αλλά με βάση τα χαρακτηριστικά, μπορούμε να συμπεράνουμε τα εξής:

Πλεονεκτήματα:

 • Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία GPT-4 για υψηλή ακρίβεια.
 • Προσφέρει ένα εργαλείο παράκαμψης περιεχομένου AI
 • Γρήγορη και αξιόπιστη ανίχνευση.
 • Φιλικό προς το χρήστη και δωρεάν στη χρήση.

Μειονεκτήματα:

Δεν έχουν παρασχεθεί ρητά μειονεκτήματα, αλλά ένα πιθανό μειονέκτημα θα μπορούσε να είναι ότι οι χρήστες ενδέχεται να αμφισβητήσουν τη βιωσιμότητα της υπηρεσίας λόγω της δωρεάν πρόσβασής της. Να θυμάστε ότι όλες οι υπηρεσίες έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία και η αξία οποιουδήποτε εργαλείου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ατομικές ανάγκες και το πλαίσιο των χρηστών.

Τιμή

ΔΩΡΕΑΝ

Επικοινωνήστε στο Scale AI Content Detector

Το Contact at Scale προσφέρει την καλύτερη συνολική ανίχνευση περιεχομένου AI το 2023. Παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη και αξιοσημείωτες λειτουργίες που είναι δωρεάν.

Επικοινωνήστε στο Scale AI Content Detector

Απλώς επικολλάτε το περιεχόμενό σας στο εργαλείο και το εξελιγμένο AI του θα το αναλύσει γρήγορα για τυχόν σημάδια περιεχομένου που δημιουργείται από μηχανή.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Εκπαιδεύτηκε σε δισεκατομμύρια σελίδες: Ο ανιχνευτής τεχνητής νοημοσύνης κατανοεί και προβλέπει με ακρίβεια τις επιλογές λέξεων που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη με βάση την τεράστια εκπαίδευση δεδομένων του.

Ενημερωμένο: Σε αντίθεση με πολλούς ανιχνευτές τεχνητής νοημοσύνης που πραγματοποιούν σάρωση για γεννήτριες παλαιών γλωσσών, το Περιεχόμενο σε κλίμακα παραμένει ενημερωμένο με όλες τις εκδόσεις του GPT, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου GPT-4.

Κατάλληλο για διάφορους τύπους περιεχομένου: Το εργαλείο είναι κατάλληλο για περιεχόμενο SEO, περιεχόμενο μάρκετινγκ, ακαδημαϊκό περιεχόμενο και εκπαιδευτικό περιεχόμενο μεγάλης κλίμακας.

Υψηλή ακρίβεια: Το εργαλείο παρέχει ακριβή πιθανότητα το περιεχόμενό σας να έχει δημιουργηθεί από AI ή όχι.

Χρόνος και οικονομικά αποδοτικός: Υπόσχεται απόδοση 5-10 φορές σε χρόνο και χρήμα, κάνοντας τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου γρήγορη και αβίαστη.

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλή ακρίβεια ανίχνευσης 90% για περιεχόμενο γραμμένο με AI.
 • Υποστηρίζει τα περισσότερα μοντέλα NLP.
 • Μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα περιεχομένου AI.

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να επισημάνει ψευδώς περιεχόμενο που έχει γραφτεί από ανθρώπους.
 • Το εργαλείο μπορεί να ξεγελαστεί αλλάζοντας έναν μόνο χαρακτήρα.

Τιμή

ΔΩΡΕΑΝ

Writer.com AI Content Detector

Μια άλλη αξιοσημείωτη αναφορά στο πεδίο ανίχνευσης περιεχομένου AI είναι ο ανιχνευτής περιεχομένου AI που προσφέρεται από το Writer.com. Αυτό το εργαλείο αξιολογεί το κείμενό σας για να προσδιορίσει την πιθανότητα να έχει δημιουργηθεί από AI. Προσφέρει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας.

Writer.com AI Content Detector

Βασικά χαρακτηριστικά:

Δωρεάν έκδοση για έλεγχο εγγράφων: Δεν χρειάζεται εγγραφή ή δημιουργία λογαριασμού. Απλώς επικολλήστε ή πληκτρολογήστε το κείμενό σας, πατήστε “Ανάλυση κειμένου” και παρακολουθήστε τη λειτουργία του εργαλείου. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει όριο 1.500 χαρακτήρων (300 λέξεις). Για να αξιολογήσετε μεγαλύτερα έγγραφα, ελέγξτε 1-2 παραγράφους κάθε φορά.

Ενσωμάτωση API για προγραμματιστές: Οι συνδρομητές του ομαδικού προγράμματος μπορούν να ελέγχουν έως και 500.000 λέξεις το μήνα μέσω API. Αυτό το καθιστά ένα εύχρηστο εργαλείο για προγραμματιστές που επιδιώκουν να ενσωματώσουν έναν ανιχνευτή AI στις εφαρμογές τους.

Αν και δεν υπάρχει σαφής λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων, μπορούμε να συμπεράνουμε τα ακόλουθα από τις παρεχόμενες δυνατότητες:

Πλεονεκτήματα:

 • Η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη για περιστασιακούς χρήστες.
 • Δυνατότητα ελέγχου μεγάλων εγγράφων σπάζοντας τα σε μέρη.
 • Προσφέρει API για ενσωμάτωση σε άλλες εφαρμογές.
 • Κατάλληλο τόσο για μεμονωμένους χρήστες όσο και για ομάδες προγραμματιστών.

Μειονεκτήματα:

 • Η δωρεάν έκδοση επιβάλλει όριο 1.500 χαρακτήρων ανά επιταγή.
 • Η δωρεάν έκδοση μπορεί να επισημάνει περιεχόμενο γραμμένο από ανθρώπους ως AI και αντίστροφα.

Τιμή

Κόστος σχεδίου ομάδας: $18 ανά χρήστη/μήνα

Επιχειρηματικό σχέδιο: Προσφορές διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Crossplag.com AI Content Detector

Το Crossplag είναι ένας ανιχνευτής τεχνητής νοημοσύνης υψηλής ακρίβειας που αξιοποιεί αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης και επεξεργασία φυσικής γλώσσας για να καθορίσει εάν το κείμενο είναι τεχνητής νοημοσύνης ή γραμμένο από ανθρώπους. Εκχωρεί μια χρωματικά κωδικοποιημένη βαθμολογία, με πράσινο για ανθρώπινη γραφή και κόκκινο για περιεχόμενο που δημιουργείται από AI.

Crossplag.com AI Content Detector

Η απλότητα και η ταχύτητα λειτουργίας του το καθιστούν ιδανικό για μεμονωμένους χρήστες ή οργανισμούς που πρέπει να αξιολογήσουν γρήγορα μεγάλους όγκους κειμένου για περιεχόμενο που δημιουργείται από AI. Οι δοκιμές αποκαλύπτουν 90% πιθανότητα ακριβούς εντοπισμού περιεχομένου που έχει γραφτεί με AI.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Γρήγορη και ακριβής ανίχνευση: Ο ανιχνευτής AI χρησιμοποιεί αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης και τεχνικές επεξεργασίας φυσικής γλώσσας για να προσδιορίσει γρήγορα και με ακρίβεια την προέλευση του κειμένου.

Εύχρηστος: Με μια απλή διεπαφή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικολλήσετε το κείμενό σας και να κάνετε κλικ στο “Έλεγχος” για άμεση ανατροφοδότηση.

Ποσοστό εμπιστοσύνης: Το εργαλείο παρέχει ένα ποσοστό εμπιστοσύνης για να υποδείξει εάν το κείμενο είναι γραμμένο με τεχνητή νοημοσύνη ή ανθρώπινη. Ένα υψηλό ποσοστό υποδηλώνει την ύπαρξη τεχνητής νοημοσύνης, ενώ ένα χαμηλό ποσοστό υποδηλώνει ανθρώπινη πατρότητα.

Απαιτείται εγγραφή: Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο Crossplag.ai.

Ακολουθούν ορισμένα συναγόμενα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με βάση τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά:

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορη και ακριβής ανίχνευση περιεχομένου που δημιουργείται από AI
 • Φιλικό προς τον χρήστη, που απαιτεί ελάχιστα βήματα για να έχετε αποτελέσματα
 • Διαθέσιμη χρήση API
 • Παρέχει ένα ποσοστό εμπιστοσύνης για σαφήνεια των αποτελεσμάτων

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές μπορεί να επισημάνει περιεχόμενο που έχει γραφτεί από ανθρώπους ως δημιουργημένο από AI.

Τιμή

Pay-as-you-go: 9,99 $ για έως και 5.000 λέξεις.

Δέσμη: 149,99 $ έως 100.000 λέξεις.

Εθιμο: Επικοινωνήστε με τις πωλήσεις.

Copyleaks AI Content Detector

Η Copyleaks ανέβασε το παιχνίδι ανίχνευσης περιεχομένου AI κατά μια βαθμίδα ψηλότερα με τον ανιχνευτή περιεχομένου AI. Αυτό το εργαλείο είναι μοναδικό στην αγορά ως η μόνη επιχειρηματική λύση για τον εντοπισμό κειμένου που δημιουργείται από AI, παρέχοντας εντυπωσιακό ποσοστό ακρίβειας 99,1%.

Copyleaks AI Content Detector

Είναι καλά στρογγυλεμένο και σχεδιασμένο για πλήρη ανίχνευση, καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος στη διατήρηση της συμμόρφωσης στον κυβερνοχώρο και στην πρόληψη της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ανίχνευση μοντέλων πολλαπλών AI: Το εργαλείο μπορεί να ανιχνεύσει περιεχόμενο που δημιουργείται από διάφορα μοντέλα AI, συμπεριλαμβανομένων των ChatGPT, GPT-4, Jasper και άλλων.

Ακριβής βαθμολογία πιθανότητας: Το εργαλείο παρέχει μια ακριβή βαθμολογία πιθανότητας για περιεχόμενο που δημιουργείται από AI, παρέχοντάς σας ακριβή και πρακτικές ιδέες.

Διπλή επισήμανση: Η πλατφόρμα μπορεί να διακρίνει μεταξύ ανθρώπινου και γραπτού κειμένου AI, προσφέροντας λεπτομερή αποτελέσματα.

Πολυγλωσσική ανίχνευση: Αυτή η λύση υποστηρίζει την ανίχνευση περιεχομένου AI σε πολλές γλώσσες, επεκτείνοντας τη χρησιμότητά της πέρα ​​από το αγγλικό περιεχόμενο. Η ανίχνευση είναι διαθέσιμη σε 12 γλώσσες.

Βελτιωμένα χαρακτηριστικά: Ξεκλειδώνοντας βελτιωμένες λειτουργίες, λαμβάνετε ταχύτερα αποτελέσματα, μεγαλύτερη χωρητικότητα κειμένου, εντοπισμό με προτεραιότητα και πέντε φορές περισσότερες καθημερινές σαρώσεις.

Με βάση τα μοναδικά χαρακτηριστικά του εργαλείου, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλό ποσοστό ακρίβειας (99,1%) για τον εντοπισμό περιεχομένου AI.
 • Δυνατότητα ανίχνευσης περιεχομένου που δημιουργείται από διάφορα μοντέλα AI.
 • Παρέχει ακριβή βαθμολογία πιθανότητας για περιεχόμενο που δημιουργείται από AI.
 • Υποστηρίζει ανίχνευση σε πολλές γλώσσες.
 • Οι βελτιωμένες λειτουργίες προσφέρουν ταχύτερα αποτελέσματα, μεγαλύτερη χωρητικότητα κειμένου και εντοπισμό με προτεραιότητα.

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη δωρεάν δοκιμή
 • Δεν αναφέρει ρητά μια δωρεάν έκδοση, η οποία μπορεί να περιορίσει την πρόσβαση για ορισμένους χρήστες

Τιμή

Το Copyleaks παρέχει μια δωρεάν δοκιμή 10 σελίδων για να επιτρέψει στους χρήστες να εξερευνήσουν τις δυνατότητές του. Μετά τη δοκιμή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα πρόγραμμα που καλύπτει 1.200 σελίδες με 9,16 $ το μήνα.

Τυλίγοντας!

Οι ανιχνευτές περιεχομένου τεχνητής νοημοσύνης έχουν γίνει κατά κάποιο τρόπο απαραίτητα εργαλεία για τη διατήρηση της αυθεντικότητας του περιεχομένου σε αυτήν την εποχή των ανερχόμενων τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.

Μας βοηθούν να διαφοροποιήσουμε μεταξύ της τεχνητής νοημοσύνης και του περιεχομένου που δημιουργείται από τον άνθρωπο σε ένα όλο και πιο θολό τοπίο. Θυμηθείτε, το περιεχόμενο AI δεν είναι εγγενώς αρνητικό – γίνεται πρόβλημα όταν χρησιμοποιείται ακατάλληλα ή ως συντόμευση για γνήσια προσπάθεια.

Πρόσφατα είδαμε μια μεγάλη γκάμα ανιχνευτών περιεχομένου AI, καθένας από τους οποίους διαθέτει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Συζητήσαμε τις περίπλοκες λεπτομέρειες των κορυφαίων παικτών στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των Content at Scale, Paraphrasingtool.ai, Writer.com, Crossplag και Copyleaks.

Το Paraphrasingtool.ai ξεχωρίζει με το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός εργαλείου παράκαμψης περιεχομένου AI. Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να επαναδιατυπώνει το περιεχόμενο που δημιουργείται από AI σε στυλ που μοιάζει με άνθρωπο, καθιστώντας το μη ανιχνεύσιμο από ανιχνευτές τεχνητής νοημοσύνης.

Επομένως, ως δημιουργός περιεχομένου ή κάποιος που πρέπει να ελέγξει την αυθεντικότητα του περιεχομένου, είναι συνετό να επενδύσετε σε ένα καλό εργαλείο ανίχνευσης AI.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *