πλατφόρμες εκμάθησης Python

Πέντε πιο χρήσιμες πλατφόρμες εκμάθησης Python

Η μελέτη είναι πάντα δύσκολη και αρκετά συχνά νιώθεις την αίσθηση ότι σπαταλάς τον χρόνο σου σε κάτι εντελώς άσκοπο. Οι απόφοιτοι που παραπονιούνται ότι έχουν σπαταλήσει πολλά χρόνια από τη ζωή τους σε άχρηστα πτυχία είναι πολύ εύκολο να συναντηθούν. Αυτό σημαίνει ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι άσκοπη; Υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να μελετήσετε;

Το ερώτημα είναι πολύ συζητήσιμο. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου φανεί χρήσιμο αυτό ή εκείνο το  άσκοπο  θέμα στη μεταπτυχιακή σου ζωή. Ωστόσο, άρθρα σχετικά με φοιτητές γνωστών κολεγίων που δεν μπορούν να βρουν δουλειά μπορούν να επισημάνουν γιατί οι μαθητές ενδιαφέρονται περισσότερο για το  κόστος επεξεργασίας δοκιμίων στο κολέγιο  παρά για τη γραφική εργασία τους μόνοι τους. 

Όλα γίνονται για να εστιάσουμε σε κάτι άλλο. Ακόμα κι αν σας αρέσει ο τομέας σπουδών σας, είναι καλύτερο να έχετε εφαρμόσιμες γνώσεις σε κάποιον άλλο τομέα. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει να μελετάτε γλώσσες, γιατί να μην μάθετε προγραμματισμό; Ναι, δεν είναι γλωσσικό με την παραδοσιακή έννοια, αλλά το να είσαι προγραμματιστής λογισμικού που μπορεί να μιλά πολλές ξένες γλώσσες διευρύνει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σου. 

Αλλά ποια γλώσσα προγραμματισμού πρέπει να επιλέξετε; Εάν λάβετε υπόψη ότι οι πρώιμοι κώδικες υπολογιστών χρονολογούνται από τις αρχές του 1800, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν πάνω από εννέα χιλιάδες γλώσσες προγραμματισμού. Αλλά δεν χρειάζεται να τα μάθετε όλα. C++, F#, Elixir, Java και Python. Αυτές είναι οι γλώσσες προγραμματισμού που σίγουρα θα συναντήσετε. 

Πέντε πιο χρήσιμες πλατφόρμες εκμάθησης Python(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Data ScienceBasic Ανάπτυξη Παιχνιδιών Ανάπτυξη Ιστού Δοκιμές Ασφαλείας Γραφικών Υπολογιστών

Αυτοί είναι μόνο πέντε τυχαίοι λόγοι για να μάθετε Python. Βασικά, η εξειδίκευση σε αυτήν τη γλώσσα προγραμματισμού σάς επιτρέπει να εργάζεστε με τα πάντα, από την ανάπτυξη παιχνιδιών ή λογισμικού έως τη μηχανική εκμάθηση. Έτσι, εάν θέλετε να μάθετε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις σπουδές σας στο κολέγιο, γιατί να μην προσπαθήσετε να μάθετε Python; Και για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις παρακάτω πλατφόρμες εκμάθησης Python. 

Πλατφόρμες εκμάθησης Python

Το επίσημο φροντιστήριο Python

Αν θέλετε να μάθετε Python, γιατί να μην το μάθετε από αυτούς που το δημιούργησαν; Αυτό θα κάνετε με το Επίσημο σεμινάριο Python. Είναι το καλύτερο μέρος για αρχάριους να ξεκινήσουν το ταξίδι τους με τη γλώσσα προγραμματισμού. 

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί από τους δημιουργούς της γλώσσας. Και ακόμα κι αν δεν έχετε προηγούμενη γνώση Python ή προγραμματισμού, θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσετε από εδώ. Μπορεί να βρείτε το σεμινάριο λίγο αργό, αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι. Φροντίζει ώστε οι αρχάριοι να κατανοούν την έννοια της γλώσσας πριν από οτιδήποτε άλλο. 

Έχετε αρκετό χρόνο για να μάθετε κάθε πτυχή της γλώσσας από τα βασικά. Εκτός από αυτό, θα μάθετε πολλές συμβουλές και κόλπα από τους δημιουργούς της γλώσσας. Συνολικά, αν θέλετε να ξεκινήσετε να μαθαίνετε Python, μεταβείτε κατευθείαν στον ιστότοπο της γλώσσας και ξεκινήστε το σεμινάριο. 

SoloLearn

Εάν σας αρέσει να μαθαίνετε μόνοι σας και θέλετε να έχετε ένα ξεκάθαρο μάθημα βήμα προς βήμα, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από το SoloLearn. Η πλατφόρμα σας προσφέρει ένα δομημένο μάθημα Python, το οποίο χωρίζεται σε ενότητες. Εδώ θα ξεκινήσετε από ένα επίπεδο φιλικό προς τους αρχάριους, όπου θα μάθετε τα βασικά. Τότε θα προχωρήσετε σταδιακά σε πιο προχωρημένα πράγματα. 

Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει τα πάντα, κάθε ενότητα καταλήγει με ένα κουίζ, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις γνώσεις σας. Και υπάρχουν δέκα διαφορετικές ενότητες. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να είστε ρεαλιστές ως προς τις προσδοκίες σας. Δεν πρόκειται να γίνετε επαγγελματίας της Python μετά το μάθημα SoloLearn. Ωστόσο, θα είστε ένας σίγουρος προγραμματιστής αρχικού επιπέδου. 

10 καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

CodeAcademy

Το CodeAcademy σας προσφέρει να μελετήσετε Python από το Α έως το Ω. Αλλά όλα εξαρτώνται από το επίπεδό σας. Υπάρχουν πάνω από πενήντα μαθήματα Python για να διαλέξετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μάθημα «Learn Python» εάν δεν έχετε υπόβαθρο προγραμματισμού. Εκεί θα μάθετε από τα βασικά έως τα πιο προχωρημένα επίπεδα. Το μάθημα αποτελείται από δεκατέσσερα μαθήματα. 

Όμως, υπάρχουν και προ-μαθήματα. Μπορείτε να μάθετε πώς να αναλύετε δεδομένα με την Python σε είκοσι οκτώ μαθήματα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα για το πώς να οπτικοποιήσετε δεδομένα με την Python. Το μάθημα αποτελείται από δώδεκα μαθήματα. Υπάρχουν μαθήματα για το πώς να δημιουργήσετε chatbot και εφαρμογές χρησιμοποιώντας τη γλώσσα με διάφορα πλαίσια. 

Και αν είστε έμπειρος προγραμματιστής Python και θέλετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας, το CodeAcademy έχει πολλά μαθήματα για εσάς. Οτιδήποτε, από δοκιμή υποθέσεων με python μέχρι προγραμματισμό υλικού με PythonCircuit. Λοιπόν, αρχάριος ή όχι, το CodeAcademy σας έχει καλύψει. 

CodeWars

Μιλώντας για χρήστες που έχουν προηγούμενη εμπειρία με την Python – το CodeWars είναι μια ιδανική πλατφόρμα για αυτούς. Γενικά, οι μελλοντικοί προγραμματιστές πηγαίνουν σε αυτήν την πλατφόρμα αφού μάθουν ένα ή δύο πράγματα από το Επίσημο σεμινάριο Python ή άλλες πλατφόρμες που μπορούν να τους παρέχουν βασικά στοιχεία σχετικά με τη γλώσσα προγραμματισμού. 

Η πλατφόρμα είναι γεμάτη παζλ που επιτρέπουν στους χρήστες να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους στη γλώσσα προγραμματισμού. Τα παζλ χωρίζονται σε κατηγορίες με βάση το επίπεδο δυσκολίας. Η επίλυση των γρίφων σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή αν βρίσκετε τα σεμινάρια λίγο βαρετά. 

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που έχει να προσφέρει το CodeWars. Το όνομα υποδηλώνει έναν ορισμένο βαθμό ανταγωνισμού. Μόλις υποβληθεί το λυμένο παζλ, όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτό. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε πώς οι άλλοι έχουν λύσει το παζλ και να μάθετε από αυτούς. 

Πώς να αλλάξετε γλώσσα στο Facebook Messenger [Εύκολοι τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διορθώστε την εξαίρεση

Σε κάποιους αρέσει να μελετούν το θεωρητικό μέρος πριν την εξάσκηση, ενώ σε άλλους προτιμούν να μαθαίνουν πράγματα πρακτικά. Εάν ανήκετε στην τελευταία ομάδα, τότε το Fix Exception είναι η ιδανική πλατφόρμα για εσάς. Εδώ οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να μάθουν τη γλώσσα προγραμματισμού μέσω της εξάσκησης. Χρησιμοποιούν την προσέγγιση που είναι γνωστή ως μέθοδος εξαίρεσης επιδιόρθωσης.

Οι χρήστες των πλατφορμών πρέπει να διορθώσουν τις εξαιρέσεις που βρίσκονται στα πακέτα PIP. Δεδομένου ότι οι λεπτομερείς διορθώσεις εξαιρέσεων ανεβαίνουν στην πλατφόρμα, μπορείτε να μάθετε Python με ευκολία και να εξασκηθείτε σε αυτά που μαθαίνετε. Η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να κερδίσουν Bitcoin. Μόλις το καταλάβετε, μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε διορθώνοντας τις εξαιρέσεις που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα. 

Τελικές σκέψεις

Αυτές οι πλατφόρμες εκμάθησης είναι μόνο μερικές από τις χιλιάδες επί πληρωμή και δωρεάν μέρη όπου μπορείτε να μάθετε Python. Η γλώσσα υπάρχει εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια, επομένως υπάρχουν πολλές πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε για αυτήν. Μπορείτε να ξεκινήσετε να το μαθαίνετε απλά γυρίζοντάς το στο google ή παρακολουθώντας μαθήματα στο YouTube. Αφού κατανοήσετε τα βασικά, μπορείτε να προχωρήσετε σε πιο σύνθετα μαθήματα για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *