Πώς να δημοσιεύσετε/ανεβάσετε Shorts στο YouTube από υπολογιστή

Αν και το TikTok είναι απαγορευμένο στην Ινδία, εξακολουθεί να έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη βιομηχανία ροής βίντεο. Όταν κυκλοφόρησε το TikTok, κέρδισε γρήγορα την προσοχή του κόσμου με τη μοναδική ιδέα της κοινής χρήσης μικρότερων βίντεο κλιπ με φωνητικά.

Σήμερα, σχεδόν κάθε ιστότοπος ροής βίντεο προσπαθεί να ακολουθήσει την ίδια ιδέα της κοινής χρήσης μικρότερων βίντεο κλιπ. Τα πιο σύντομα βίντεο χρειάζονται λιγότερο χρόνο για προβολή. Ως εκ τούτου, μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερες προβολές σε λιγότερο χρόνο.

Το Instagram και το YouTube είχαν ήδη εισαγάγει μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Reels and Shorts. Οποιοσδήποτε διαθέτει λογαριασμό YouTube μπορεί να παρακολουθήσει ή να ανεβάσει Shorts με απλά βήματα. Αν μιλάμε για το YouTube Shorts, είναι λιγότερο δημοφιλές από το Instagram Reels, αλλά πολλοί χρήστες το χρησιμοποιούν.

Πώς να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts στην εφαρμογή YouTube (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για ανάρτηση/μεταφόρτωση σορτς YouTube από υπολογιστή

Επομένως, εάν είστε δημιουργός περιεχομένου και θέλετε να δημοσιεύσετε τα δικά σας βίντεο YouTube Short, μπορεί να βρείτε αυτό το άρθρο πολύ χρήσιμο. Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με την ανάρτηση ή τη μεταφόρτωση σορτς YouTube από υπολογιστή . Ας τσεκάρουμε.

Παρόλο που το YouTube δεν παρέχει καμία άμεση επιλογή για τη μεταφόρτωση του YouTube Shorts, μπορείτε να ανεβάσετε τα Shorts σας από υπολογιστή. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και ανοίξτε την ιστοσελίδα studio.youtube.com . Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google.

2. Στη σελίδα Πίνακας ελέγχου καναλιού, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία παρακάτω.

 

3. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση βίντεο .

 

4. Στο αναδυόμενο παράθυρο Μεταφόρτωση βίντεο, κάντε κλικ στο Επιλογή αρχείων και μεταφορτώστε το βίντεο Shorts.

 

5. Μετά τη μεταφόρτωση, θα δείτε τη σελίδα επεξεργασίας βίντεο στο YouTube. Πρέπει να εισαγάγετε τον τίτλο και την περιγραφή για το βίντεο . Συνιστάται να προσθέσετε το hashtag #Shorts στον τίτλο για να αυξήσετε την πιθανότητα να γίνει viral το βίντεο. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

Το YouTube Shorts μπορεί επιτέλους να αποκτήσει το πρόγραμμα δημιουργίας εσόδων(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Κοινό και επιλέξτε “Όχι, δεν είναι φτιαγμένο για παιδιά” . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

 

7. Στην οθόνη Στοιχεία βίντεο, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

8. Στην οθόνη Έλεγχοι, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

 

9. Επιλέξτε « Δημόσιο» και κάντε κλικ στο κουμπί Δημοσίευση στη σελίδα Ορατότητα.

 

10. Το βίντεο θα δημοσιευτεί. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεο Shorts με τους φίλους σας μέσω της κοινωνικής δικτύωσης ή των εφαρμογών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να ανεβάσετε YouTube Shorts από τον υπολογιστή σας.

Τα σορτς YouTube είναι λιγότερο ανταγωνιστικά από τους τροχούς TikTok και Instagram. Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες να γίνουν viral τα βίντεό σας είναι περισσότερες. Μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε τα μικρότερα βίντεό σας μέσω του YouTube Shorts για να κερδίσετε προβολές σε ελάχιστο χρόνο. Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ανεβάσετε σορτς YouTube από υπολογιστή.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *