ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν χώρο στο Android σας

Πώς να δείτε ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν χώρο στο Android σας

Όλοι αποθηκεύουμε διάφορα αρχεία στα smartphone Android μας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο, εγγράφων, αρχείων Apk και πολλών άλλων στοιχείων που γεμίζουν τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου μας.

Γενικά, πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία μουσικής καταναλώνουν τον περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο Android. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Αντίθετα, οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που εγκαθιστάτε στη συσκευή σας καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με τόσες πολλές διαθέσιμες εφαρμογές για Android, συχνά καταλήγουμε να εγκαθιστούμε περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια από όσα πραγματικά χρειαζόμαστε. Στη συνέχεια, καθώς ο αποθηκευτικός χώρος γεμίζει, λαμβάνουμε μηνύματα σφάλματος κατά την εγκατάσταση εφαρμογών από το Google Play Store, όπως έλλειψη χώρου αποθήκευσης, απελευθέρωση χώρου κ.λπ.

Ενώ η διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου είναι μια περίπλοκη εργασία, το να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε. Εάν βρείτε κάποια εφαρμογή που καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης, αλλά δεν τη χρησιμοποιείτε ποτέ, μπορείτε να την απεγκαταστήσετε.

2 Μέθοδοι για να δείτε ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν χώρο στο Android σας

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να δείτε ποιες από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας στο Android χρησιμοποιεί τον περισσότερο αποθηκευτικό χώρο . Ας τσεκάρουμε.

Πώς να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1) Χρήση του Διαχειριστή αποθήκευσης του τηλεφώνου

Το τηλέφωνο Android προσφέρει έναν ενσωματωμένο διαχειριστή αποθήκευσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του χώρου που χρησιμοποιείται από φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και εφαρμογές. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο smartphone Android.

 

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Αποθήκευση .

 

3. Στον Αποθηκευτικό χώρο, πατήστε στις Εφαρμογές .

 

4. Στην επόμενη σελίδα, θα μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές Android καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο.

Πώς να ελέγξετε εάν έχετε δικαιώματα διαχειριστή στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σημαντικό: Η επιλογή διαχείρισης χώρου αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει από τηλέφωνο σε τηλέφωνο. Συνήθως, η επιλογή είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2) Χρήση του Google Play Store

Το Google Play Store διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να δείτε ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στο τηλέφωνό σας Android.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Google Play Store στο smartphone Android.

2. Στο Google Play Store, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας .

 

3. πατήστε στην επιλογή Διαχείριση εφαρμογών & συσκευής στο επόμενο μενού.

10 τρόποι για να βελτιώσετε την απόδοση του Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στην επόμενη οθόνη, μεταβείτε στην καρτέλα Διαχείριση , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

 

5. Τώρα, θα δείτε τη λίστα των εφαρμογών. Για να ταξινομήσετε εφαρμογές κατά μέγεθος, πατήστε στο μενού Ταξινόμηση και επιλέξτε ‘ Μέγεθος

 

6. Το Google Play Store θα εμφανίζει τώρα τις εφαρμογές με βάση το μέγεθός τους .

Πώς να εγκαταστήσετε το Google Play Store στο Amazon Fire Tablet(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store για να δείτε ποιες εφαρμογές Android καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο.

Η απεγκατάσταση αχρησιμοποίητων εφαρμογών φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top