ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν χώρο στο Android σας

Πώς να δείτε ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν χώρο στο Android σας

Όλοι αποθηκεύουμε διάφορα αρχεία στα smartphone Android μας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο, εγγράφων, αρχείων Apk και πολλών άλλων στοιχείων που γεμίζουν τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου μας.

Γενικά, πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία μουσικής καταναλώνουν τον περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο Android. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Αντίθετα, οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που εγκαθιστάτε στη συσκευή σας καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Με τόσες πολλές διαθέσιμες εφαρμογές για Android, συχνά καταλήγουμε να εγκαθιστούμε περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια από όσα πραγματικά χρειαζόμαστε. Στη συνέχεια, καθώς ο αποθηκευτικός χώρος γεμίζει, λαμβάνουμε μηνύματα σφάλματος κατά την εγκατάσταση εφαρμογών από το Google Play Store, όπως έλλειψη χώρου αποθήκευσης, απελευθέρωση χώρου κ.λπ.

Ενώ η διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου είναι μια περίπλοκη εργασία, το να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε. Εάν βρείτε κάποια εφαρμογή που καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης, αλλά δεν τη χρησιμοποιείτε ποτέ, μπορείτε να την απεγκαταστήσετε.

2 Μέθοδοι για να δείτε ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν χώρο στο Android σας

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να δείτε ποιες από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας στο Android χρησιμοποιεί τον περισσότερο αποθηκευτικό χώρο . Ας τσεκάρουμε.

1) Χρήση του Διαχειριστή αποθήκευσης του τηλεφώνου

Το τηλέφωνο Android προσφέρει έναν ενσωματωμένο διαχειριστή αποθήκευσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του χώρου που χρησιμοποιείται από φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και εφαρμογές. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο smartphone Android.

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Αποθήκευση .

3. Στον Αποθηκευτικό χώρο, πατήστε στις Εφαρμογές .

4. Στην επόμενη σελίδα, θα μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές Android καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο.

Σημαντικό: Η επιλογή διαχείρισης χώρου αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει από τηλέφωνο σε τηλέφωνο. Συνήθως, η επιλογή είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2) Χρήση του Google Play Store

Το Google Play Store διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να δείτε ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στο τηλέφωνό σας Android.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Google Play Store στο smartphone Android.

2. Στο Google Play Store, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας .

3. πατήστε στην επιλογή Διαχείριση εφαρμογών & συσκευής στο επόμενο μενού.

4. Στην επόμενη οθόνη, μεταβείτε στην καρτέλα Διαχείριση , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

5. Τώρα, θα δείτε τη λίστα των εφαρμογών. Για να ταξινομήσετε εφαρμογές κατά μέγεθος, πατήστε στο μενού Ταξινόμηση και επιλέξτε ‘ Μέγεθος

6. Το Google Play Store θα εμφανίζει τώρα τις εφαρμογές με βάση το μέγεθός τους .

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store για να δείτε ποιες εφαρμογές Android καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο.

Η απεγκατάσταση αχρησιμοποίητων εφαρμογών φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαχειριστείτε τον αποθηκευτικό χώρο σας στο Playstation 5

Πώς να ελέγξετε εάν έχετε δικαιώματα διαχειριστή στα Windows 11

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad το 2022

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad το 2022

Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών στο iPhone χωρίς να διαγράψετε εφαρμογές (5 μέθοδοι)

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *