Πώς να αλλάξετε ή να προσαρμόσετε τα Emoji του φίλου σας στο Snapchat

Τα emoji του Snapchat δεν είναι απλώς ένας τρόπος να εκφράσετε τα συναισθήματα και τα συναισθήματά σας σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν ανταλλάσσετε Snaps με κάποιον στην εφαρμογή, το Snapchat εφαρμόζει ένα νέο emoji στη συνομιλία σας, υποδεικνύοντας ένα διαφορετικό επίπεδο φιλίας ή σχέσης.

Αυτά τα emoji δεν έχουν οριστεί και μπορείτε να αλλάξετε emoji φίλων στη συσκευή σας, αν θέλετε να δείτε ένα διαφορετικό emoji αντί για μια προεπιλεγμένη επιλογή που έχει επιλέξει το Snapchat. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τα emoji στο Snapchat και να τα κάνετε πιο μοναδικά και κατάλληλα για τους φίλους σας στην εφαρμογή Snapchat.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Τι είναι τα Emoji Snapchat και πού μπορείτε να τα βρείτε

Τα emoji φίλων Snapchat είναι λίγο διαφορετικά από τα emoji που στέλνετε σε ένα μήνυμα κειμένου στο WhatsApp ή σε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Τα emoji φίλων στο Snapchat εμφανίζονται δίπλα στο όνομα του φίλου σας και υποδεικνύουν τον τύπο σχέσης που έχετε με αυτό το άτομο στην εφαρμογή. Ανάλογα με το πόσα στιγμιότυπα στέλνετε και λαμβάνετε από αυτό το άτομο, θα δείτε ένα νέο emoji να εμφανίζεται δίπλα στο όνομά του στη λίστα φίλων σας. Θα μπορούσε να είναι ένα χαμογελαστό πρόσωπο, κίτρινη καρδιά, ροζ καρδιά, κόκκινη καρδιά και πολλά άλλα.

Υπάρχουν emoji φίλων Snapchat για αμοιβαία bfs, super bffs και mutual besties, καθώς και emoji Snapstreak που υποδεικνύουν ότι η σειρά σας στο Snapchat θα τελειώσει σύντομα, όπως μια κλεψύδρα ή ένα emoji φωτιάς. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα emoji που μπορείτε να συναντήσετε στο Snapchat στον περιεκτικό μας οδηγό emoji Snapchat.

Τα emoji φίλων στο Snapchat αλλάζουν από καιρό σε καιρό. Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε μη αυτόματα τα προεπιλεγμένα emoji, εάν θέλετε να τα μετατρέψετε σε κάτι πιο κατάλληλο για τους φίλους σας στην εφαρμογή.

13 καλύτερες εφαρμογές Emoji για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να προσαρμόσετε τα Emoji φίλων στο Snapchat

Μπορείτε να αλλάξετε τα emoji του Snapchat για να αντιπροσωπεύσετε καλύτερα τους φίλους σας. Η επιλογή προσαρμογής των emoji φίλων στο Snapchat είναι διαθέσιμη σε Android και iOS και οι οδηγίες είναι σχεδόν ίδιες, με μερικές μικρές διαφορές. Είτε είστε κάτοχος τηλεφώνου iPhone είτε Android, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε τα emoji των φίλων σας στο Snapchat.

  1. Ανοίξτε το Snapchat στο smartphone σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Snapchat.
  2. Επιλέξτε το δικό σας Bitmoji ή το δικό σου εικόνα προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να ανοίξετε τη σελίδα του προφίλ σας.
  1. Επίλεξε το εικονίδιο με το γρανάζιΡυθμίσεις εικονίδιο) στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε Ρυθμίσεις προφίλ.
  1. Στο Android, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Προσαρμόστε τα Emojis κάτω από Έλεγχος απορρήτου.
  1. Στο iOS, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Διαχειρίζονται κάτω από Επιπρόσθετες υπηρεσίες. Στη συνέχεια επιλέξτε Φίλοι Emojis.
  2. Θα δείτε μια λίστα με emoji με περιγραφές του τι αντιπροσωπεύουν στην εφαρμογή Snapchat. Επιλέξτε το emoji που θέλετε να αλλάξετε και προχωρήστε στην προσαρμογή του.

Πώς να αποκτήσετε νέα Emoji στο Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

  1. Αφού επιλέξετε το νέο προσαρμοσμένο emoji, επιλέξτε το Πίσω βέλος να το σώσει.

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για να αλλάξετε όσα emoji θέλετε.

Πώς να αφαιρέσετε το Bitmoji από το Snapchat (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν αργότερα αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε στις προεπιλεγμένες επιλογές emoji, μεταβείτε στο Προσαρμοσμένα Emoji ενότητα, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε Επαναφορά στο προκαθορισμένο.

Αφού αλλάξετε τα emoji των φίλων σας, ανοίξτε ξανά την αρχική σελίδα του Snapchat και επιλέξτε το εικονίδιο φούσκα ομιλίας να ανοίξει το Καρτέλα συνομιλίας. Θα δείτε τα νέα σας προσαρμοσμένα emoji δίπλα στις συνομιλίες με τους φίλους σας στο Snapchat.

Πώς να διαγράψετε το Snapchat Bitmoji(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να προσαρμόσετε το Bitmoji σας στο Snapchat

Το Bitmoji είναι το avatar σας σε στυλ καρτούν στο Snapchat και, κατά κάποιο τρόπο, είναι το δικό σας προσαρμοσμένο emoji. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο Snapchat αντί για την εικόνα του προφίλ σας και μπορείτε να αλλάζετε την εμφάνισή του τακτικά. Το Bitmoji σας εμφανίζεται δίπλα στο όνομα χρήστη σας στην αναζήτηση και στις λίστες φίλων άλλων χρηστών του Snapchat, καθώς και σε αυτοκόλλητα σε στιγμιότυπα.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το Bitmoji στις ρυθμίσεις του προφίλ σας. Εάν δεν έχετε ακόμα Bitmoji, επιλέξτε Δημιουργήστε Bitmoji. Διαφορετικά, επιλέξτε το δικό σας Εικονίδιο Bitmoji και επιλέξτε μία από τις επιλογές προσαρμογής: Αλλαγή στολή, Πόζα & φόντο, Αλλαγή Selfieή Επεξεργασία Avatar.

Επιλέξτε τα σωστά Emoji για τους καλύτερους φίλους σας στο Snapchat

Το να εμφανίζονται τα ίδια emoji φίλων στο Snapchat μπορεί να γίνει βαρετό. Ενισχύστε το δημιουργώντας προσαρμοσμένα emoji για τους φίλους σας στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, μοιραστείτε τα αποτελέσματα μαζί τους σε στιγμιότυπα.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *