Πώς να αλλάξετε τη φωνή του Siri στο iPhone

Πώς να αλλάξετε τη φωνή του Siri στο iPhone

Ο Siri είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο αξιόπιστους και εξυπηρετικούς βοηθούς φωνής που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Ο φωνητικός βοηθός για iPhone λειτουργεί ακριβώς όπως ο Βοηθός Google για Android. μπορείτε να του ζητήσετε να παρέχει οδηγίες, να βρει απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, να ορίσει χρονόμετρα και ξυπνητήρια και πολλά άλλα.

Το Siri στο iPhone σας επιτρέπει βασικά να κάνετε καθημερινές εργασίες μόνο με τη φωνή σας. Εάν χρησιμοποιείτε τη Siri για λίγο, μπορεί να έχετε βαρεθεί τη φωνή που χρησιμοποιεί για να σας απαντήσει. Κατά καιρούς, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τη φωνή του Siri στο iPhone σας.

Λοιπόν, είναι δυνατή η αλλαγή της φωνής του Siri στο iPhone; Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει. Ας προσδιορίσουμε πρώτα αν μπορούμε να αλλάξουμε τη φωνή του Siri στο iPhone και, αν ναι, ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές φωνής.

Μπορείτε να αλλάξετε τη φωνή του Siri στο iPhone;

Ναι, η φωνή του Siri στο iPhone μπορεί να προσαρμοστεί σε κάποιο βαθμό. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες φωνής και πινελιές διαθέσιμες στις ρυθμίσεις Siri Voice στο iPhone σας.

Μπορείτε να αλλάξετε πόσο δυνατά, απαλά ή γρήγορα μιλάει το Siri στο iPhone, το Apple Watch, το Mac ή το HomePod σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Το iPhone σας έχει ήδη χαρακτηριστικά AI: Απλώς είναι κρυμμένα

Πώς να διορθώσετε αργές λήψεις και ενημερώσεις από το App Store στο iPhone

Πώς να αλλάξετε τη φωνή του Siri στο iPhone;

Τώρα που ξέρετε ότι είναι δυνατό να αλλάξετε τη φωνή του Siri στο iPhone, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να το κάνετε. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη φωνή του Siri με απλά βήματα.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Siri & Αναζήτηση.

Siri & Αναζήτηση

3. Στην οθόνη Siri & Search, πατήστε Siri Voice.

Siri Voice

4. Στην επόμενη οθόνη, θα μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές προφοράς και φωνής του Siri. Κάτω από την Ποικιλία, μπορείτε επιλέξτε τους τόνους για την επιλεγμένη γλώσσα.

5. Στην ενότητα φωνή, επιλέξτε το δικό σας προτιμώμενη επιλογή φωνής.

επιλέξτε τους τόνους

7. Μπορείτε να πατήσετε στη φωνή ή να ακούσετε ένα δείγμα ήχου. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την επιλογή φωνής, μπορείτε να την επιλέξετε.

Ένα άλλο βασικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι το Siri προσφέρει διάφορα προφίλ φωνής με βάση τη γλώσσα που επιλέγετε. Έτσι, εάν δεν σας αρέσει καμία από τις διαθέσιμες φωνές, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε τη γλώσσα του Siri για να έχετε περισσότερες επιλογές.

Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα του Siri στο iPhone

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να αλλάξετε τη γλώσσα του Siri για να αποκτήσετε επιπλέον προφίλ φωνής. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα του Siri στο iPhone με απλά βήματα.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Siri & Αναζήτηση.

Siri & Αναζήτηση

3. Στο Siri & Search, επιλέξτε Γλώσσα.

Γλώσσα

4. Τώρα θα έχετε διάφορες επιλογές γλώσσας. Επιλέξτε τη γλώσσα στο οποίο θέλετε να σας απαντήσει η Siri.

Επιλέξτε τη γλώσσα

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα του Siri σε ένα iPhone.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να έχω διαφορετικές φωνές για το Siri;

Ναι, μπορείτε να λάβετε διαφορετικές φωνές για το Siri ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στο άρθρο. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη γλώσσα Siri για να εξερευνήσετε διαφορετικές επιλογές φωνής.

Πώς να αλλάξετε το Siri σε προσωπική φωνή;

Για να αλλάξετε το Siri στην προσωπική σας φωνή, πρέπει να αποθηκεύσετε την Προσωπική φωνή σας στο iPhone σας. Για να δημιουργήσετε την προσωπική σας φωνή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Προσωπική φωνή. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ηχογραφήσετε τη φωνή σας.

Ποια ήταν η αρχική φωνή του Siri;

Ναι, καταλαβαίνουμε ότι είστε απλώς περίεργοι να γνωρίσετε τον φωνητικό ηθοποιό πίσω από την πρώτη επανάληψη του Siri από την Apple. Η ηθοποιός φωνής είναι η Σούζαν Μπένετ από την Ατλάντα της Τζόρτζια.

Πώς μπορώ να αλλάξω το Siri από αρσενικό σε θηλυκό;

Μπορείτε να αλλάξετε τη φωνή του Siri από άνδρα σε γυναίκα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Siri & Αναζήτηση > Φωνή. Στη συνέχεια, επιλέξτε το στυλ φωνής για να αλλάξετε τη φωνή του Siri από άνδρα σε γυναίκα.

Εφόσον η Apple σάς επιτρέπει να επιλέξετε από διάφορα προφίλ φωνής, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αλλάξετε τη φωνή του Siri όπως θέλετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να αλλάξετε τη φωνή του Siri στο iPhone, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *