Πώς να αλλάξετε το Samsung Internet

Πώς να αλλάξετε το Samsung Internet

Κάντε το τηλέφωνό σας Android να δώσει προτεραιότητα στο αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού τρίτων.

Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome ή το Samsung Internet μόνο και μόνο επειδή είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας Android. Μπορείτε να το αλλάξετε στο αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης τρίτου μέρους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. θα σας δείξουμε πώς παρακάτω.

Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα τηλέφωνα Google Pixel

Πριν προχωρήσετε, πρέπει να έχετε τουλάχιστον δύο προγράμματα περιήγησης εγκατεστημένα στο τηλέφωνό σας. Εάν δεν έχετε κανένα εκτός από το προεπιλεγμένο, επιλέξτε ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης Android και εγκαταστήστε το όπως θα εγκαθιστούσατε οποιαδήποτε εφαρμογή από το Play Store. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα στο τηλέφωνο Pixel:

  1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και πατήστε Εφαρμογές.
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προεπιλεγμένες εφαρμογές και πατήστε Εφαρμογή προγράμματος περιήγησης.
  3. Τώρα, απλώς επιλέξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε και είστε έτοιμοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο iPhone

Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης σε υπολογιστές Mac

Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης σε τηλέφωνα Samsung

Εάν έχετε τηλέφωνο Samsung, η εφαρμογή Ρυθμίσεις μπορεί να φαίνεται διαφορετική λόγω της διεπαφής One UI, αλλά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι ως επί το πλείστον τα ίδια. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και πατήστε Εφαρμογές.
  2. Επιλέγω Επιλέξτε προεπιλεγμένες εφαρμογές και πατήστε Εφαρμογή προγράμματος περιήγησης.
  3. Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε και βγείτε από το μενού.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε άλλες προεπιλεγμένες εφαρμογές στο Android από το Προεπιλεγμένες εφαρμογές σελίδα ρυθμίσεων. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τηλέφωνα Samsung και Pixel αλλά και για άλλες συσκευές Android.

Τα βήματα που εμφανίζονται σε αυτόν τον οδηγό καλύπτουν μόνο τα τηλέφωνα Pixel της Google και Samsung με Android 14. Εάν διαθέτετε διαφορετική συσκευή ή χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση Android, τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού διαθέσιμα για συσκευές Android. Ορισμένα είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά και περιλαμβάνουν μοναδικές λειτουργίες, όπως ενσωματωμένους αποκλειστές παρακολούθησης, που μπορούν να βοηθήσουν την περιήγησή σας να παραμείνει πιο ιδιωτική και ασφαλής. Άλλοι εστιάζουν περισσότερο στην προσαρμογή με υποστήριξη για επεκτάσεις και πρόσθετα επιτραπέζιου υπολογιστή.

Αφιερώστε χρόνο για να καταλάβετε τι είναι σημαντικό για εσάς όταν περιηγείστε στο Διαδίκτυο και επιλέξτε ένα προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης με βάση τις ανάγκες σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *