Πώς να αλλάξετε το θέμα Reddit

Πώς να αλλάξετε το θέμα Reddit

Το Reddit είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες που βασίζονται σε κείμενο που αυτοαποκαλείται Πρωτοσελίδα του Διαδικτύου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ιστότοπος που βασίζεται σε κείμενο διαθέτει όλους τους πόρους που θα χρειαστείτε.

Ενώ πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν το Reddit από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, η επίσημη εφαρμογή του είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Με τις εφαρμογές για κινητά, μπορείτε να απολαμβάνετε όλες τις λειτουργίες των ιστοτόπων συζήτησης που βασίζονται σε κείμενο.

Πολλοί δεν θα το γνωρίζουν, αλλά η εφαρμογή Reddit για κινητά έχει επίσης μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρωματικό θέμα της εφαρμογής. Δεν μιλάμε για τις λειτουργίες Dark και Light εδώ. Μιλάμε για τα χρωματικά θέματα στη λειτουργία Light.

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αλλάξετε το θέμα Reddit

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τις συμβουλές προσαρμογής της εφαρμογής Reddit και πώς μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το θέμα Reddit. Θα συζητήσουμε την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας, τα ανοιχτά θέματα και πολλά άλλα. Ας αρχίσουμε.

1) Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Dark/Light στην εφαρμογή Reddit;

Η εφαρμογή Reddit προσφέρει πολλές επιλογές χρωμάτων εκτός από τις σκοτεινές και φωτεινές λειτουργίες. Τα έγχρωμα θέματα είναι διαθέσιμα μόνο όταν η εφαρμογή χρησιμοποιεί τη λειτουργία Light. Θα μιλήσουμε για αυτό αργότερα. Αρχικά, ας μάθουμε πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή/φωτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Reddit.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στο Android ή το iOS σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

4. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Dark Mode .

5. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη Dark mode, ενεργοποιήστε το διακόπτη για τη «Dark Mode».

6. Τώρα, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη Dark Mode ή θέλετε να μεταβείτε στη λειτουργία Light, απενεργοποιήστε την επιλογή Dark Mode.

7. Όταν πρόκειται για τη σκοτεινή λειτουργία, έχετε δύο επιλογές Night και Midnight (AMOLED) .

 

8. Για εναλλαγή σκούρου θέματος, πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές. Η νυχτερινή λειτουργία είναι λίγο φωτεινή και η Midnight (AMOLED) είναι πιο σκοτεινή.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σκοτεινής/φωτεινής λειτουργίας στην εφαρμογή Reddit. Χρησιμοποιήσαμε Android για να δείξουμε τη διαδικασία. τα βήματα είναι τα ίδια για το iPhone.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Πώς να χρησιμοποιήσετε έγχρωμα θέματα στο Reddit;

Πρέπει να αλλάξετε την εφαρμογή Reddit σε λειτουργία φωτός για να χρησιμοποιήσετε έγχρωμα θέματα στο Reddit. Δεν διατίθενται έγχρωμα θέματα στη Dark λειτουργία, αλλά 4 διαφορετικά χρωματικά θέματα είναι διαθέσιμα στη φωτεινή λειτουργία της εφαρμογής Reddit.

Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε το θέμα Reddit, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Light και να ακολουθήσετε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit και πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις .

 

3. Στις ρυθμίσεις Reddit, απενεργοποιήστε τη Dark Mode .

 

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο θέμα Light .

 

5. Θα βρείτε τέσσερα φωτεινά θέματα: Alien Blue, Mint, Pony και Trees .

 

6. Πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αλλάξετε το θέμα Reddit με απλά βήματα. Λάβετε υπόψη ότι η ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας θα απενεργοποιήσει το φωτεινό θέμα που έχετε ορίσει.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Reddit το 2020 (κινητά και επιτραπέζιοι υπολογιστές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Αλλάξτε το εικονίδιο της εφαρμογής Reddit

 

Επειδή μιλάμε για προσαρμογή, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Reddit.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Reddit στην αρχική οθόνη σας μπορεί να αλλάξει εύκολα. Και δεν χρειάζεται να είστε premium χρήστης του Reddit για να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για την αλλαγή του εικονιδίου της εφαρμογής Reddit σε Android και iOS. Ελέγξτε αυτόν τον οδηγό και ανακαλύψτε τα βήματα για να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Reddit.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την αλλαγή του θέματος του Reddit με απλά βήματα. Μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετικό θέμα Light ακολουθώντας τα κοινά βήματα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αλλαγή του θέματος Reddit, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *