Τι σημαίνει OP στο Reddit;

Τι σημαίνει OP στο Reddit;

Αν κάποιος μου ζητήσει να προτείνω το καλύτερο ειδικό φόρουμ συζήτησης ή πίνακα, χωρίς κανένα δισταγμό, θα συνιστούσα το Reddit. Το Reddit είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος που αυτοαποκαλείται «Πρωτοσελίδα του Διαδικτύου»

Οι άνθρωποι πηγαίνουν εκεί για να βρουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Είναι επίσης ένα σπίτι με πολλούς σημαντικούς και πολύτιμους πόρους. Εάν είστε κάποιος που ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο στο Reddit, μπορεί να συναντήσετε τον όρο «OP».

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνει OP στο Reddit και γιατί είναι τόσο δημοφιλές; Στην πραγματικότητα, το OP έχει γίνει πλέον η πιο κοινή Reddit Jargon, κάνοντας την εμπειρία χρήστη πιο εύκολη.

Τι σημαίνει OP στο Reddit;

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, το αρκτικόλεξο OP έγινε δημοφιλές αφού οι χρήστες του Reddit άρχισαν να το χρησιμοποιούν ενεργά. Το OP στο Reddit σημαίνει «Αρχική αφίσα» ή «Αρχική ανάρτηση» .

Τόσο το Original Poster όσο και το Original Post σημαίνει OP στο Reddit, αλλά σημαίνουν διαφορετικά πράγματα. Η αρχική αφίσα αναφέρεται στο άτομο που έκανε/έγραψε την ανάρτηση που βλέπετε.

Από την άλλη πλευρά, η «Αρχική ανάρτηση» αναφέρεται στην ίδια την αρχική ανάρτηση. Η «Αρχική ανάρτηση» χρησιμοποιείται λιγότερο, αλλά μπορεί να βρείτε πολλά άτομα που τη χρησιμοποιούν στο Reddit για να αναφερθούν στην αρχική ανάρτηση.

Έτσι, αν δείτε κάποιον να λέει OP στο Reddit, αναφέρεται είτε στο άτομο που έκανε την αρχική ανάρτηση είτε στην ίδια την ανάρτηση.

Τι σημαίνει OP στο Gaming;

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στην πραγματικότητα, η πρώτη φορά που συνάντησα το ‘OP’ ήταν το 2018 όταν άρχισε να παίζει Fortnite. Οι παίκτες Fortnite χρησιμοποίησαν τον όρο OP για να περιγράψουν ένα νέο όπλο που ονομάζεται Infinity Blade.

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών παιχνιδιών, το OP σημαίνει ‘OverPowered’ . Λίγο μετά την εμφάνιση τους στο Fortnite, οι παίκτες άρχισαν να χρησιμοποιούν το «OP» σε άλλα παιχνίδια όπως το PUBG, το Valorant και άλλα.

Ακόμη και οι παίκτες για κινητά άρχισαν να χρησιμοποιούν το ‘OP’ (Overpowered) στο πλαίσιο του διαδικτυακού παιχνιδιού αυτές τις μέρες.

Τι σημαίνει OP στα Social Media;

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, αν δείτε άτομα να χρησιμοποιούν OP σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram κ.λπ., αναφέρονται απλώς στην «Αρχική αφίσα» ή στην «Αρχική ανάρτηση».

Εάν η ανάρτηση έχει τόσα πολλά σχόλια, οι χρήστες στην ενότητα σχολίων αναφέρονται στην αρχική αφίσα ως OP αντί να προσθέσουν ετικέτα στο προφίλ τους ή να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη τους.

Το OP χρησιμοποιείται πιο συχνά σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter. Ενδέχεται επίσης να βρείτε άτομα που χρησιμοποιούν το ‘OP’ στο Tumblr και σε άλλους ιστότοπους microblogging .

Η Ιστορία του Ε.Π

Λοιπόν, η πρώτη χρήση του OP παρατηρήθηκε πολύ πίσω το 2000. Ο πρώτος ορισμός του OP εμφανίστηκε στο Urban Dictionary το 2003 . Το λεξικό αναφέρει ότι το OP δηλώνει την «Αρχική αφίσα».

Ωστόσο, ο όρος χρησιμοποιήθηκε με συνέπεια τα τελευταία χρόνια και πλέον έχει γίνει πολύ συνηθισμένος όρος να αναφέρεται η αρχική αφίσα.

Η χρήση του OP παρατηρήθηκε κυρίως σε ιστότοπους πινάκων μηνυμάτων όπως το Reddit, καθώς οι περισσότεροι λογαριασμοί σε αυτούς τους πίνακες ήταν ανώνυμοι ή αποτελούνταν από αριθμούς, σύμβολα ή σκοτεινές λέξεις, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αναφορά της αρχικής αφίσας.

10 καλύτερα γραφικά στοιχεία κλειδώματος οθόνης iOS 16 για iPhone το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Άλλοι κοινοί όροι όπως το OP που χρησιμοποιούνται στο Reddit

Ακριβώς όπως το OP, άλλοι δημοφιλείς όροι χρησιμοποιούνται συχνά στο Reddit. Ναι, είναι αδύνατο να τα θυμηθούμε και να τα αναφέρουμε όλα, αλλά έχουμε αναφέρει μερικά από τα πιο δημοφιλή που χρησιμοποιούνται συχνά.

Alt: Αυτό αναφέρεται στον εναλλακτικό λογαριασμό του χρήστη.

Crosspost: Μια ανάρτηση που είχε ήδη αναρτηθεί σε άλλο subreddit.

ELI5: Εξήγησέ μου σαν να είμαι 5 χρονών.

TIL: Σήμερα έμαθα

AMA: Ρωτήστε με οτιδήποτε

IMO: Κατά τη γνώμη μου.

TL;DR: Πολύ μεγάλο; Δεν Διάβασα.

Karna: Αυτό αναφέρεται στα σημεία που βασίζονται στη δραστηριότητα των χρηστών στο Reddit.

IIRC: Αν θυμάμαι καλά.

FYI: Για την ενημέρωσή σας.

IMHO: Κατά την ταπεινή/ειλικρινή μου γνώμη.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το τι σημαίνει OP στο Reddit. Παρέχουμε όλες τις λεπτομέρειες που θα χρειαστείτε για να κατανοήσετε καλύτερα το OP στο Reddit.

 

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *