Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit

Εάν μόλις εγγραφείτε στο Reddit, θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να το συνηθίσετε. Δεν είναι ακριβώς ο ίδιος τύπος μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το Facebook και το Tik Tok, αλλά δεν είναι ούτε ένα απλό φόρουμ. Το Reddit είναι δικό του πράγμα.

Τούτου λεχθέντος, ίσως έχετε αφήσει μερικές αναρτήσεις για τις οποίες δεν είστε περήφανοι ή επισκεφθήκατε κάποια αμφισβητήσιμα subreddits και θέλετε να καθαρίσετε τον λογαριασμό σας. Μην ανησυχείτε, σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό σας στο Reddit.

Τι είναι το Reddit;

Το Reddit, γνωστό και ως η πρώτη σελίδα του Διαδικτύου, είναι μια ευρέως δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης . Είναι ένα φόρουμ, όπου οι άνθρωποι μπορούν να συζητήσουν διάφορα θέματα, να μοιραστούν ιδέες ή να επιδείξουν τις δεξιότητές τους. Ένας χρήστης δημιουργεί μια ανάρτηση στην πλατφόρμα και η συζήτηση αναπτύσσεται με τη μορφή σχολίων.

Το Reddit αξίζει τη δημοτικότητά του γιατί υπόσχεται ανωνυμία. Κάθε είδους άνθρωποι συγκεντρώνονται σε ομάδες κοινότητας που ονομάζονται subreddits . Ακόμη και ορισμένοι διάσημοι άνθρωποι, όπως ηθοποιοί, επιστήμονες και συγγραφείς παραδέχονται ότι τους αρέσει να περιηγούνται στο Reddit. Αλλά παρόλο που κανείς δεν θα ξέρει ποιος είστε στην πλατφόρμα, το Reddit εξακολουθεί να επιτρέπει στα πράγματα που αναζητάτε να παραμείνουν. Στην πραγματικότητα, το Reddit παρακολουθεί και συλλέγει το αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων σας το οποίο αποθηκεύεται στον προσωπικό σας λογαριασμό. Όλες αυτές οι πληροφορίες για εσάς θα παραμείνουν στον ιστότοπό τους εκτός και αν διαγράψετε το ιστορικό ή τον λογαριασμό σας.

Πώς να δείτε το ιστορικό προστασίας από απειλές στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γιατί θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό Reddit;

Εάν δεν σας απασχολεί η πλήρης ανωνυμία, υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό του Reddit. Για παράδειγμα, ο αλγόριθμος του ιστότοπου χρησιμοποιεί τα δεδομένα από το αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων σας για την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων. Επίσης, άλλα άτομα μπορούν να δουν τι αναζητήσατε, αναρτήσατε και σχολιάσατε.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό Reddit μέσω του προγράμματος περιήγησης

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή Mac ή Windows, μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό Reddit χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο. Το Reddit σάς δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε το ιστορικό σας μέσω της σελίδας του προφίλ. Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να το κάνετε:

1. Αποκτήστε πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο του Reddit

2. Συνδεθείτε στο προφίλ σας με τα στοιχεία του λογαριασμού σας

3. Βρείτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και κάντε κλικ σε αυτό

4. Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού. Μεταβείτε στο My Profile και κάντε κλικ σε αυτό. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα επισκόπησης.

5. Εντοπίστε το σχόλιο ή μια ανάρτηση που θέλετε να διαγράψετε. Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω του και κάντε κλικ στο εικονίδιο έλλειψης ή στις τρεις τελείες.

6. Θα εμφανιστεί μια αναδυόμενη οθόνη προτροπής και πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Διαγραφή.

Αυτή η μέθοδος θα διαγράψει τα σχόλια και τις αναρτήσεις που κάνατε, ένα προς ένα. Δυστυχώς, το Reddit δεν μας δίνει την επιλογή να διαγράψουμε όλο το ιστορικό ταυτόχρονα. Είναι παρόμοιο με το ιστορικό αναζήτησης, αν και θα το κάνετε μέσω της γραμμής αναζήτησης αντί του προφίλ σας.

Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης και θα εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού που περιέχει τις προηγούμενες αναζητήσεις σας. Απλώς κάντε κλικ στο X δίπλα σε κάθε αναζήτηση για να την αφαιρέσετε.

Στο παρελθόν, ήταν δυνατή η χρήση επεκτάσεων του Chrome, όπως το Nuke Reddit History και το Reddit History Delete για να διαγραφεί όλο το ιστορικό του Reddit ταυτόχρονα, αλλά αποδείχτηκαν αναξιόπιστες και δυσλειτουργικές και δεν λειτουργούν πλέον. Το Reddit Enhancement Suite είναι ακόμα διαθέσιμο, αλλά βρίσκεται σε λειτουργία συντήρησης.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Reddit

Η διαγραφή ιστορικού από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα είναι η ίδια για συσκευές Android και iPhone. Είναι επίσης ένα αρκετά απλό και εύκολο πράγμα που μπορεί να γίνει και ίσως είναι καλύτερη επιλογή από το να το κάνετε μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε όλο το ιστορικό του Reddit ταυτόχρονα από την εφαρμογή:

1. Βρείτε την εφαρμογή Reddit στο smartphone σας και πατήστε την για να ανοίξει

2. Εάν δεν έχετε συνδεθεί, εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας

3. Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας

4. Επιλέξτε Ιστορικό από το αναπτυσσόμενο μενού

5. Επιστρέψτε στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στις τρεις τελείες

6. Πατήστε το αναδυόμενο παράθυρο Εκκαθάριση ιστορικού

Είναι τόσο απλό. Κατανοήστε ότι με αυτόν τον τρόπο διαγράφετε το ιστορικό αναζήτησης από την εφαρμογή. Τα σχόλια και οι αναρτήσεις σας θα εξακολουθούν να είναι ορατά.

Για να διαγράψετε τις αναρτήσεις σας στο Reddit στην εφαρμογή dit θα πρέπει:

1. Μεταβείτε στο προφίλ σας

2. Βρείτε την ανάρτηση που θέλετε να διαγράψετε

3. Πατήστε στις τρεις τελείες πάνω από αυτό και επιλέξτε Διαγραφή

Για να διαγράψετε σχόλια:

1. Μεταβείτε στο προφίλ σας και επιλέξτε την καρτέλα Σχόλια

2. Βρείτε το σχόλιο που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε πάνω του

3. Αυτό θα σας οδηγήσει στην αρχική ανάρτηση στο Reddit όπου θα βρείτε το σχόλιό σας

4. Πατήστε τρεις τελείες και επιλέξτε Διαγραφή

Στα iPhone, έχετε μια επιλογή που ονομάζεται Εκκαθάριση τοπικού ιστορικού που δεν είναι διαθέσιμη στους χρήστες Android. Αυτό θα διαγράψει το ιστορικό αναζήτησής σας και όλες τις αναρτήσεις του Reddit που προβάλατε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας. Να το κάνω:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Reddit στο iPhone σας

2. Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας και μετά πατήστε Ρυθμίσεις

3. Βρείτε το Clear Local History και πατήστε το

4. Μια αναδυόμενη οθόνη θα σας ζητήσει να το επιβεβαιώσετε, πατήστε Ναι

Πώς να κρύψετε αναρτήσεις στο Reddit

Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό αναρτήσεών σας από το Reddit, αλλά εξακολουθείτε να μην θέλετε να το βλέπουν άλλα άτομα ενώ κοιτάζουν το προφίλ σας, μπορείτε να επιλέξετε να το αποκρύψετε. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού:

1. Ανοίξτε το Reddit και βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας και επιλέξτε Προφίλ

2. Θα βρεθείτε στην καρτέλα Επισκόπηση. Μεταβείτε στην καρτέλα Αναρτήσεις

Βρείτε την ανάρτηση ή το σχόλιο που θέλετε να μην εμφανίζεται και κάντε κλικ στο εικονίδιο Απόκρυψη ακριβώς κάτω από αυτό.

FAQ

Τώρα που ξέρετε πώς να διαγράψετε το ιστορικό σας στο Reddit, ακολουθούν μερικές απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που σχετίζονται με τους λογαριασμούς Reddit και το ιστορικό τους.

Μπορώ να διαγράψω οριστικά το ιστορικό μου στο Reddit;

Όλες οι διαγραφές ιστορικού σε αυτήν την πλατφόρμα είναι μόνιμες. Εάν επιλέξατε να το κάνετε, δεν θα δείτε ξανά το ιστορικό σας στο Reddit.

Μπορεί κάποιος να δει τι δημοσιεύω στο Reddit;

Ναί. Το Reddit είναι μια δημόσια πλατφόρμα φόρουμ και ό,τι γράφετε εκεί μπορεί να δει ο καθένας. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να αποκρύψετε ορισμένες από τις αναρτήσεις σας και δεν θα εμφανίζονται πλέον στο προφίλ σας.

Χρειάζεται να διαγράψω την προσωρινή μνήμη του Reddit;

Όχι, το Reddit δεν διατηρεί τη δική του προσωρινή μνήμη. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σχετίζεται με το Reddit, απλώς διαγράψτε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Reddit, διαγράψτε τα δεδομένα και την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και θα ενισχύσετε την απόδοσή της.

Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Reddit;

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Reddit. Δείτε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Reddit . Να θυμάστε ότι το Reddit διαγράφει οριστικά λογαριασμούς. Θα χάσετε όλο το ιστορικό αναρτήσεων, τους συνδέσμους, τα βίντεο και τις εικόνες σας. Το Reddit δεν προσφέρει την επιλογή προσωρινής απενεργοποίησης ενός λογαριασμού.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4900

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *