Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail (4 Μέθοδοι)

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail (4 Μέθοδοι)

Είναι αρκετά συνηθισμένο για έναν χρήστη υπολογιστή ή κινητού να διαγράφει κατά λάθος πράγματα που δεν σκόπευε ποτέ να κάνει. Τα διαγραμμένα στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή τα email που είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό Gmail. Εάν μιλάμε για ανάκτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail, έχετε 30 ημέρες χρονικό πλαίσιο για να ανακτήσετε το μήνυμα προτού εξαφανιστεί οριστικά.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια άλλη επιλογή στο Gmail που επιτρέπει στους χρήστες να επαναφέρουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν διαγραφεί έως και πριν από 55 ημέρες. Ωστόσο, για αυτό, πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό διαχειριστή Google. Εάν είστε τακτικός χρήστης του Gmail, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κονσόλα διαχειριστή.

Επομένως, εάν έχετε πρόσφατα διαγράψει μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό σας στο Gmail και αναζητάτε τρόπους για να ανακτήσετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έχετε φτάσει στη σωστή ιστοσελίδα.

 

Τρόπος ενεργοποίησης χρησιμοποιήστε το Google Smart Lock στο Android

4 καλύτερες μέθοδοι για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί τις τέσσερις καλύτερες μεθόδους για την ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail. Οι μέθοδοι θα είναι απλές. απλά ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε αναφέρει παρακάτω. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

1) Ανάκτηση διαγραμμένων email στο Gmail

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την έκδοση web του Gmail για να ανακτήσουμε τα διαγραμμένα email. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Gmail.

2. Στο αριστερό παράθυρο, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα όπως φαίνεται παρακάτω.

Για περισσότερη τεχνολογία ακολουθήστε μας στο Facebook. κλικ εδω

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο φάκελο Bin ή Trash , όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

 

4. Στο δεξιό παράθυρο, θα βρείτε όλα τα διαγραμμένα email σας.

 

5. Πρέπει να επιλέξετε το πλαίσιο δίπλα στα email που θέλετε να ανακτήσετε. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο εικονίδιο μετακίνησης όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

 

6. Τώρα, θα έχετε μια ποικιλία επιλογών φακέλων για να μετακινήσετε τα διαγραμμένα email . Εάν θέλετε να ανακτήσετε τα email, επιλέξτε «Εισερχόμενα».

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email στο Gmail για επιτραπέζιους υπολογιστές.

 

Τί είναι το Android Τv Box?

2) Ανάκτηση διαγραμμένων email από την εφαρμογή Gmail Mobile

Όπως και η έκδοση ιστού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του Gmail για κινητά για να ανακτήσετε τα Διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Gmail στο smartphone σας και πατήστε στο μενού χάμπουργκερ , όπως φαίνεται παρακάτω.

 

2. Τώρα, θα δείτε μια λίστα φακέλων. Πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και να πατήσετε στο φάκελο Bin , όπως φαίνεται παρακάτω.

 

3. Τώρα επιλέξτε τα email που θέλετε να ανακτήσετε και πατήστε στην επιλογή μενού (Τρεις κουκκίδες) που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

 

4. Από το αναπτυσσόμενο μενού, πατήστε στην επιλογή Μετακίνηση σε .

 

5. Τώρα, επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να μετακινήσετε τα διαγραμμένα email σας.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email από την εφαρμογή Gmail για κινητά.

 

Τηλεόραση Sony 49″ Smart Android TV ELED 4K UHD KD49XH8096

3) Πώς να ανακτήσετε τα email μετά από 30 ημέρες;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, έχετε ένα χρονικό πλαίσιο 30 ημερών για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email. Επομένως, εάν έχουν περάσει οι 30 ημέρες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό Google Admin για να επαναφέρετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν διαθέτετε λογαριασμό διαχειριστή, ορίστε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στον υπολογιστή σας και επισκεφτείτε τη διεύθυνση admin.google.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Διαχειριστή Google.

2. Στην κονσόλα διαχειριστή, κάντε κλικ στο στοιχείο Χρήστες.

3. Τώρα επιλέξτε τους χρήστες των οποίων τα διαγραμμένα μηνύματα θέλετε να επαναφέρετε. Μόλις τελειώσετε, τοποθετήστε τον κέρσορα του ποντικιού πάνω από τον χρήστη και επιλέξτε “Περισσότερες επιλογές”.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε το εύρος δεδομένων για το οποίο θέλετε να επαναφέρετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόλις τελειώσετε, επιλέξτε «Gmail» ως τύπο δεδομένων και κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τα διαγραμμένα μηνύματα μέσω της κονσόλας διαχειριστή Google.

 

Android Tv Box Smart 

4) Ανάκτηση μόνιμα διαγραμμένων email στο Gmail

Εάν έχουν περάσει οι 30 ημέρες και δεν έχετε πρόσβαση στην κονσόλα Διαχειριστή Google, έχετε άλλη επιλογή για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Τα email που είχαν διαγραφεί οριστικά μπορούν επίσης να ανακτηθούν. Ωστόσο, η διαδικασία δεν λειτουργεί κάθε φορά. 

Πρέπει να ανοίξετε αυτήν την ιστοσελίδα και να διαβάσετε τα βήματα για να ανακτήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν διαγραφεί πριν από 30 ή 55 ημέρες.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email στο Gmail. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian