αυτόματη απάντηση στο iPhone

Πώς να απαντήσετε αυτόματα σε μηνύματα κειμένου στο iPhone;

Κατά τις ώρες εργασίας μας, συνήθως λαμβάνουμε μηνύματα που συχνά περνούν απαρατήρητα. Ο αποστολέας, περιμένοντας απάντηση από εσάς, μένει σε αναμονή. Είναι αρκετά φυσιολογικό για όσους επισκέπτονται το γραφείο και για άτομα που εργάζονται να χάνουν μερικά μηνύματα κειμένου, αλλά το iPhone έχει κάποια λύση για αυτό;

Μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτόματη απάντηση σε μηνύματα κειμένου στο iPhone σας, αλλά πρέπει να ρυθμίσετε τη λειτουργία εστίασης οδήγησης. Ρυθμίζοντας τις αυτόματες απαντήσεις σε μηνύματα κειμένου, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι κανένα μήνυμα δεν θα παραμείνει αναπάντητο και ότι ο αποστολέας δεν θα σκεφτεί καν ότι θα αγνοήσετε τα μηνύματά του.

Στο iPhone, έχετε μια λειτουργία εστίασης οδήγησης που σας βοηθά να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Εστίασης οδήγησης, τα μηνύματα κειμένου και άλλες ειδοποιήσεις θα τίθενται σε σίγαση ή θα περιοριστούν. Έχετε ακόμη και την επιλογή να ενεργοποιήσετε την Αυτόματη απάντηση για SMS όταν το iPhone σας είναι σε λειτουργία εστίασης οδήγησης.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις στο iPhone

Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο iPhone (iOS 17)

Πώς να απαντήσετε αυτόματα σε μηνύματα κειμένου στο iPhone;

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα διαμορφώσουμε τη λειτουργία εστίασης οδήγησης σε ένα iPhone, έτσι ώστε τα αγαπημένα και εκείνα από τα οποία επιτρέπετε ειδοποιήσεις να λαμβάνουν αυτόματη απάντηση. Δείτε πώς μπορείτε να απαντάτε αυτόματα σε μηνύματα κειμένου σε ένα iPhone.

Να θυμάστε ότι η λειτουργία εστίασης οδήγησης δεν είναι ακριβώς μια δυνατότητα αυτόματης απάντησης. είναι κάτι που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο. Επομένως, μην περιμένετε καλύτερες δυνατότητες διαχείρισης SMS με αυτό.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Συγκεντρώνω.

Συγκεντρώνω

3. Στην οθόνη Εστίαση, πατήστε το (+) εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

(+)

4. Στο Τι θέλετε να εστιάσετε; οθόνη, πατήστε Οδήγηση.

Οδήγηση

5. Στην οθόνη Εστίαση οδήγησης, πατήστε στο Προσαρμογή εστίασης.

Προσαρμογή εστίασης

6. Στη συνέχεια, πατήστε το Αυτόματη απάντηση επιλογή, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Αυτόματη απάντηση

7. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ολες οι επαφές στην ενότητα Αυτόματη απάντηση.

Ολες οι επαφές

8. Στην ενότητα του μηνύματος αυτόματης απάντησης, γράψτε το μήνυμα θέλετε να ορίσετε ως αυτόματη απάντηση.

9. Επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη και επιλέξτε το Κατά την οδήγηση επιλογή. Στην ενότητα Ενεργοποίηση, επιλέξτε Αυτομάτως. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ενεργοποίηση με το CarPlay. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία εστίασης οδήγησης κάθε φορά που το iPhone σας συνδέεται στο CarPlay.

Αυτομάτως

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε τη λειτουργία εστίασης οδήγησης για να ρυθμίσετε την αυτόματη απάντηση για μηνύματα.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης οδήγησης στο iPhone;

Τώρα που μπορείτε να διαμορφώσετε τη λειτουργία εστίασης οδήγησης για να στέλνετε αυτόματες απαντήσεις, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε όποτε είστε απασχολημένοι ή θέλετε να συγκεντρωθείτε.

Κέντρο ελέγχου

Είναι πολύ απλό να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης οδήγησης ανά πάσα στιγμή. άνοιξε το Κέντρο ελέγχου στο iPhone σας.

Οδήγηση

Όταν ανοίξει το Κέντρο Ελέγχου, πατήστε στο Συγκεντρώνω. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Οδήγηση. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Πώς να διαγράψετε την αυτόματη απάντηση στη λειτουργία εστίασης οδήγησης;

Εάν δεν είστε λάτρης της δυνατότητας αυτόματης απάντησης, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε τη λειτουργία αυτόματης απάντησης από τη λειτουργία εστίασης οδήγησης στο iPhone σας. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, περιηγηθείτε στο Εστίαση > Οδήγηση.

Εστίαση > Οδήγηση

4. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε στο Διαγραφή εστίασης πάλι.

Διαγραφή εστίασης

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει αμέσως την αυτόματη απάντηση στη λειτουργία εστίασης οδήγησης στο iPhone.

Η λειτουργία εστίασης οδήγησης είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ρυθμίσετε μια αυτόματη απάντηση σε μηνύματα κειμένου σε ένα iPhone. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που κοινοποιούνται στο άρθρο για να διαμορφώσετε την αυτόματη απάντηση για SMS. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη ρύθμιση της αυτόματης απάντησης για μηνύματα κειμένου στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης :15 καλύτερες εφαρμογές κάμερας για iPhone

15 καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *