Πώς να αποκτήσετε δωρεάν περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας

Το τακτικό πρόγραμμα δημοσίευσης είναι ζωτικής σημασίας εάν ένας blogger παίρνει στα σοβαρά το ζήτημα της προώθησης.

Δεδομένου ότι η λήψη δωρεάν άρθρων για τον ιστότοπό σας θα ήταν καλό για να εξοικονομήσετε τον προϋπολογισμό σας, ας δούμε πού μπορείτε να βρείτε κείμενα, βίντεο και εικόνες. Οι ακόλουθες συμβουλές και πηγές επιλέγονται σύμφωνα με τις βασικές απαιτήσεις περιεχομένου, όπως η μοναδικότητα, η πρακτική αξία και η παιδεία.

Δωρεάν πόροι άρθρου

Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο για να δώσετε στους αναγνώστες σας πολλές χρήσιμες πληροφορίες και διαφορετικές απόψεις για το θέμα. Μπορείτε να βρείτε συγγραφείς για το ιστολόγιό σας που είναι πραγματικοί επαγγελματίες μέσα στη θέση τους.

Σε αντάλλαγμα, αυτοί οι συγγραφείς λαμβάνουν ευαισθητοποίηση και αναγνώριση, καθώς και backlinks στους δικούς τους ιστότοπους. Προτού λάβετε δωρεάν περιεχόμενο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τους όρους παροχής υπηρεσιών. Παρακάτω, θα δείτε μια λίστα πόρων όπου μπορείτε να λάβετε δωρεάν περιεχόμενο.

Καταπληκτικά

Το Amazines είναι μια δωρεάν βάση δεδομένων άρθρων με δωρεάν περιεχόμενο που σας βοηθά να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας πιο γρήγορα. Η υπηρεσία περιέχει άρθρα σχετικά με το μάρκετινγκ και την υγεία, τις σχέσεις και τις οικιακές επιχειρήσεις, τη μόδα, τα καλλυντικά και δεκάδες άλλα θέματα. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε ως εκδότης. Ας δούμε τη λίστα με τα οφέλη τους:

 • Χιλιάδες άρθρα είναι στη διάθεσή σας.
 • Μπορείτε να βρείτε δημοσιεύσεις σε διάφορες γλώσσες.
 • Φιλική διεπαφή με τα θέματα που αναφέρονται στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
 • Απλοί κανόνες – απλώς χρησιμοποιήστε το σενάριο της πλατφόρμας για αντιγραφή και επικόλληση στον ιστότοπό σας.

Εκτός από τους τόνους των υπαρχουσών κατηγοριών, μπορείτε να προτείνετε τη δική σας κατηγορία που είναι εξαιρετικά χρήσιμη εάν η θέση σας είναι συγκεκριμένη. Είναι ένας ακόμη λόγος για να δοκιμάσετε το Amazines για να αποκτήσετε περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Article Sphere

Το Article Sphere επιτρέπει την επανεκτύπωση και τη διανομή μέσω ροών RSS. Η υπηρεσία διαθέτει περισσότερες από 500 κατηγορίες και προσφέρει ενημερωτικά κείμενα για δημοσίευση. Σημειώστε ότι εκεί μπορείτε να βρείτε δωρεάν περιεχόμενο ιστολογίου μόνο στα Αγγλικά.

Όμως, η υπηρεσία είναι αξιοσημείωτη για τους σχετικά αυστηρούς κανόνες της και τις δικές της οδηγίες σύνταξης. Ένας από τους κανόνες δηλώνει το δικαίωμα να γίνονται διορθώσεις στα τρέχοντα άρθρα ή ακόμα και να τα αφαιρούν εντελώς εάν οι διαχειριστές θεωρούν ότι πρέπει να ενημερωθούν ή να επεξεργαστούν.

Όσον αφορά τους εκδότες, είναι σε θέση να αναδημοσιεύουν άρθρα, αλλά όταν πρόκειται για κείμενα υψηλής εξειδίκευσης, το υλικό ελέγχεται ως προς τη σημασία και τη συνάφεια των πληροφοριών.

ArticleCity

Το ArticleCity είναι μια πλατφόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να αυξήσετε τις πωλήσεις μέσω πολύτιμου περιεχομένου. Δοκιμάστε το ArticleCity για να βρείτε νέους συντάκτες ιστολογίων για τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν 23.000 συγγραφείς στην πλατφόρμα.

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε στον ιστότοπο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων και να αρχίσετε να επιλέγετε το περιεχόμενο.

EzineArticles

Το EzineArticles είναι ένας άλλος πόρος όπου μπορείτε να βρείτε συγγραφείς ιστολογίων. Στην αρχική σελίδα, μπορείτε να δείτε χαρτοφυλάκια με τους καλύτερους συγγραφείς. Και, ένας εκδότης μπορεί να ανακαλύψει ορισμένα στενά θέματα όταν χρησιμοποιεί το πλαίσιο αναζήτησης.

Η πλατφόρμα δίνει στους εκδότες την ευκαιρία να ανοίξουν καθαρό κείμενο και αντίγραφο HTML που είναι έτοιμο για αντιγραφή/επικόλληση. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η υπηρεσία δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη μοναδικότητα του περιεχομένου, επειδή επιτρέπει σε άλλους εκδότες να αντιγράψουν το ίδιο άρθρο.

Δωρεάν πόροι εικόνας

Εάν πρόκειται να βρείτε περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας, μην ξεχνάτε τα οπτικά δεδομένα όπως τα γραφήματα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες. Ορισμένοι δωρεάν πόροι προσφέρουν υλικά κορυφαίας ποιότητας για να κάνουν τον ιστότοπό σας προσαρμοσμένο και πιο ελκυστικό στους αναγνώστες. Το άρθρο 50 Εργαλεία για το Travel Blogger μπορεί να σας βοηθήσει να βουτήξετε βαθύτερα στην ερώτηση που έχετε. Εδώ, θα βρείτε μια λίστα με πλατφόρμες όπου μπορείτε να τραβήξετε δωρεάν εικόνες για το ιστολόγιό σας.

Pexels

Το Pexels περιέχει δωρεάν στοκ φωτογραφίες και εικόνες από επαγγελματίες δημιουργούς. Οι εικόνες ταξινομούνται βολικά ανά θέματα και είναι αξιοσημείωτες για την κορυφαία ποιότητά τους. Επιπλέον, μπορεί κανείς να κατεβάσει μακέτες UI για σχεδιαστές. Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι ορισμένες από τις φωτογραφίες ανήκουν στη NASA και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε συγκεκριμένα πλαίσια.

Πολλές φωτογραφίες είναι διαθέσιμες με διάφορες επιλογές αναζήτησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να φιλτράρετε κατά «ασπρόμαυρες» ή «τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες στον ιστό», καθώς και κατά χρώμα.

Pixabay

Εκτός από διάφορες εικόνες, διανυσματικά γραφικά και εικονογραφήσεις, η Pixabay είναι σε θέση να παρέχει στον ιστότοπό σας βίντεο για να εξασφαλίσει ταχύτερη προώθηση. Η πλατφόρμα είναι εντυπωσιακά πιστή αφού επιτρέπει στους εκδότες να χρησιμοποιούν και να επεξεργάζονται τις εικόνες για προσωπικούς και εμπορικούς σκοπούς.

Το άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό είναι ότι όλες οι εικόνες είναι κορυφαίας ποιότητας, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για δωρεάν πλατφόρμες όπως αυτή. Σίγουρα, θα ανακαλύψετε πολλές εικόνες με το λογότυπο του Shutterstock εκεί, αλλά δεν είναι μεγάλη υπόθεση αφού δεν είστε αναγκασμένοι να τις αγοράσετε.

Freerange

Το Freerange προσφέρει μια ποικιλία από δωρεάν και επί πληρωμή στοκ εικόνες για σχεδιασμό και μάρκετινγκ ιστοσελίδων. Είναι μια καλή υπηρεσία για δημιουργία ιστού και καμπάνιες μάρκετινγκ. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να εγγραφεί και να κατεβάσει δωρεάν εικόνες για ιδιωτική και εμπορική χρήση με άδεια χωρίς δικαιώματα.

Λάβετε υπόψη τους κανόνες του ιστότοπου που φαίνονται μάλλον περίπλοκοι. Φροντίστε να μάθετε τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε, ώστε να μην παραβιάσετε καμία συμφωνία όταν χρησιμοποιείτε τις εικόνες. Όσον αφορά την ποιότητα των εικόνων, σημειώστε ότι ο ιστότοπος δεν δέχεται αρχεία που υπερβαίνουν τα 2 MB, πράγμα που σημαίνει ότι οι φωτογράφοι πρέπει να μειώσουν την ποιότητα των φωτογραφιών για να παρέχουν το μέγεθος αρχείου που απαιτείται.

Flickr

Το Flickr είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει το φιλτράρισμα των φωτογραφιών για λήψη ανά θέμα ή ακόμα και μια σύντομη περιγραφή που μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο πεδίο αναζήτησης. Η υπηρεσία περιέχει πολλές καλές φωτογραφίες από διαφορετικά μέρη και τοποθεσίες του κόσμου. Η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική και υπάρχει δυνατότητα επιλογής διαφορετικών δικαιωμάτων χρήσης. Μπορείτε να φιλτράρετε εικόνες με βάση το όνομα, το θέμα ή την τοποθεσία και να λάβετε μια μεγάλη ποικιλία εικόνων. Το Flickr είναι μια ιδανική πλατφόρμα για τα ιστολόγια που έχουν κυρίως περιεχόμενο εικόνων.

StockSnap.io

Το StockSnap.io παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε εικόνες για διαδικτυακές εκδόσεις. Όλες οι φωτογραφίες έχουν άδεια CC0 που σημαίνει τη δυνατότητα χρήσης τους τόσο σε προσωπικά όσο και σε εμπορικά έργα. Η υπηρεσία διαθέτει ένα σύστημα κατηγοριών που βασίζεται σε ετικέτες για να σας επιτρέψει να βρείτε την κατάλληλη φωτογραφία χωρίς προβλήματα.

Δεν χρειάζεται να δώσετε αναφορά στους φωτογράφους, αλλά θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να αποθηκεύσετε όλα τα αγαπημένα σας σε ένα μέρος χωρίς να τα κάνετε λήψη κάθε φορά.

Δωρεάν πόροι βίντεο

Τα βίντεο μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, αλλά συνήθως χρειάζεται πολύς χρόνος για τη λήψη τους, επομένως οι άνθρωποι προτιμούν απλώς να αγοράσουν ένα. Όταν οι άνθρωποι αναζητούν συγγραφείς για ένα ιστολόγιο, αναζητούν επίσης άλλους τύπους περιεχομένου και τα βίντεο μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Παρακάτω, θα βρείτε μια λίστα σχετικών πόρων για να εξοικονομήσετε έναν προϋπολογισμό και να λάβετε ένα ή δύο βίντεο δωρεάν για το ιστολόγιό σας.

Βίντεο Pexels

Το Pexels Video περιέχει πολλά δωρεάν βίντεο που είναι δημοφιλή και μοντέρνα. Η υπηρεσία διαθέτει βίντεο υψηλής ποιότητας που καλύπτονται με άδεια χρήσης της ίδιας της πλατφόρμας. Όλα έχουν αντίστοιχες ετικέτες, ώστε να μπορείτε να τις βρείτε εύκολα στον ιστότοπο.

Μπορείτε να μεταπωλήσετε φωτογραφίες εάν τις τροποποιήσετε σημαντικά. Ο ιστότοπος διαθέτει εφαρμογές για iOS και Android, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προσθηκών, συμπεριλαμβανομένων των WordPress και του Photoshop.

Πλάνα αρχείου 4 Δωρεάν

Το Stock Footage 4 Free προσφέρει απεριόριστο αριθμό δωρεάν λήψεων και διασφαλίζει ότι όλα τα βίντεο είναι επαγγελματικής ποιότητας. Είναι μια καλή υπηρεσία για νεοφερμένους, επειδή η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών είναι αξιοσημείωτη. Είναι επίσης χρήσιμο για τη δημιουργία διαφημιστικών βίντεο για κυκλοφορίες δίσκων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα κλιπ και εξαιρετικά κινούμενα γραφικά. Όλα τα βίντεο είναι εύκολο στην προεπισκόπηση και λήψη τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς. Ωστόσο, μέρος του περιεχομένου είναι διαθέσιμο μόνο με συνδρομή επί πληρωμή.

Pixabay

Όπως έχει ήδη αναφερθεί παραπάνω, το Pixabay προσφέρει δωρεάν εικόνες και βίντεο. Όλα τα κλιπ είναι υπό την άδεια της πλατφόρμας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στο Pixabay για να κατεβάσετε στοιχεία, γεγονός που το καθιστά πολύ βολικό στη χρήση.

Όλα τα βίντεο είναι εντελώς δωρεάν γιατί η πλατφόρμα κερδίζει χρήματα μέσω της διαφήμισης. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια επιλογή δωρεάς. Λάβετε υπόψη ότι άλλοι εκδότες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα βίντεο που έχετε επιλέξει επειδή δεν έχετε αποκλειστικά δικαιώματα σε αυτό, κάτι που είναι κοινό για όλες τις πλατφόρμες δωρεάν περιεχομένου

Clipstill

Το Clipstill προσφέρει βίντεο (Cinemagraphs) για διαφήμιση, μάρκετινγκ και άλλους τύπους ιστοσελίδων. Η πλατφόρμα φημίζεται για τα εντυπωσιακά, ασυνήθιστα βίντεο και τα μικρά μεγέθη αρχείων. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι μόνο για αγορά, αλλά ορισμένα από τα βίντεο εξακολουθούν να είναι δωρεάν. Οι πλατφόρμες διαθέτουν κορυφαία ποιότητα και ενημερώνονται μηνιαία. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσθέσετε σελιδοδείκτη στον ιστότοπο για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βίντεο για εμπορικούς σκοπούς, εάν το περιεχόμενο του βίντεο δεν αποτελεί αντικείμενο προώθησης. Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα για να διαφημίσετε το προϊόν σας, αλλά δεν μπορείτε να προωθήσετε αυτήν την εικόνα. Η υπηρεσία είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των web-designers.

Videezy

Το Videezy παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από κλιπ, τοπία και βίντεο φόντου, καθώς και εναέρια πλάνα. Λάβετε υπόψη ότι τα βίντεό τους υποστηρίζουν ανάλυση HD και προηγμένη μορφή 4K.

Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενό του για εμπόριο, αλλά θα σας ζητηθεί να πιστώσετε το ‘Videezy.com’ στα έργα του. Εκτός από δωρεάν περιεχόμενο, η πλατφόρμα προσφέρει κλιπ premium που μπορείτε να αγοράσετε με πιστώσεις επί πληρωμή.

Δωρεάν μουσικοί πόροι

Τα ηχητικά κομμάτια είναι πάντα χρήσιμα, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικά αν εργάζεστε στον τομέα του animation, των παιχνιδιών ή της δημιουργίας βίντεο. Οι παρακάτω πλατφόρμες παρέχουν στοκ ήχο και προσφέρουν δωρεάν soundtrack, loop, οργανική μουσική και άλλους τύπους ήχου.

Βιβλιοθήκη ήχου YouTube

Η Βιβλιοθήκη ήχου του YouTube προσφέρει έναν απλό τρόπο λήψης ήχου υψηλής ποιότητας που θα αντιστοιχεί στον ιστότοπό σας.

Χρησιμοποιήστε φίλτρα (όργανο, απόδοση, διάθεση, διάρκεια και είδος) για να επιλέξετε τα καταλληλότερα κομμάτια. Η πλατφόρμα καταγράφει την πλειοψηφία των σύγχρονων ειδών – ροκ, χιπ-χοπ, R&B, folk και μερικά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε κομμάτια από ταινίες.

Η υπηρεσία αποθηκεύει μόλις 150 κομμάτια, αλλά μερικά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για προσωπικούς όσο και για εμπορικούς σκοπούς.

Δωρεάν στοκ μουσικής

Η Free Stock Music προσφέρει δωρεάν κινηματογραφική και εταιρική παραγωγή. Η υπηρεσία ενημερώνει τη βιβλιοθήκη της κάθε Τρίτη και Πέμπτη και εισάγει τόνους μουσικής χωρίς δικαιώματα. Εάν εκτιμάτε τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να μοιραστείτε τον ιστότοπο με το κοινό σας και να αναφέρετε τον χορηγό στον ιστότοπο.

Μια μεγάλη γκάμα στυλ είναι στη διάθεσή σας. Επιπλέον, μπορείτε να αφήσετε σχόλια στον ιστότοπο με τους συνδέσμους που έχουν εισαχθεί και τις προτάσεις σας στη σελίδα τους στο Facebook. Σημειώστε ότι θα πρέπει πρώτα να τροποποιήσετε τη μουσική εάν θέλετε να τη μεταπωλήσετε.

TeknoAxe

Το TeknoAxe cab διαθέτει 1.522 μουσικά κομμάτια και εβδομαδιαίες ενημερώσεις. Υπάρχουν 33 μουσικά είδη στην πλατφόρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε σύνθεση τόσο για βίντεο όσο και για κινηματογραφικά έργα. Επιπλέον, επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μουσική για να δημιουργείτε έσοδα από βίντεο στο YouTube.

Όλο το μουσικό περιεχόμενο της πλατφόρμας καλύπτεται από την άδεια Creative Commons (CC BY 4.0) και θα πρέπει να δώσετε τα εύσημα για να μοιραστείτε και να αλλάξετε τα ηχητικά τους κομμάτια.

Machinimasound

Το Machinimasound είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που σας επιτρέπει να αναζητάτε κομμάτια ανά διάθεση ή είδη. Είναι ένας μικροσκοπικός αποθηκευτικός χώρος αυθεντικού περιεχομένου ήχου χωρίς δικαιώματα που έχει συντεθεί και παράγεται κυρίως από τους αδελφούς Jens Kiilstofte & Per Kiilstofte.

Stingers (μικρές μπουκιές μουσικής που συνήθως διαρκούν έως και 20 δευτερόλεπτα) είναι επίσης διαθέσιμα για να βελτιώσετε τα κινούμενα γραφικά σας, τις εισαγωγές καναλιών YouTube και πολλά άλλα. Μπορείτε να βρείτε κομμάτια για ταινίες και εφαρμογές παιχνιδιών εκεί.

Σημειώστε ότι κατά τη λήψη ενός δωρεάν κομματιού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για ακρόαση.

Amazon

Η Amazon προσφέρει φωνητικές συνθέσεις χωρίς δικαιώματα και μουσικά κομμάτια για προσωπικά βίντεο στο YouTube και οποιαδήποτε άλλα έργα, όπως σύντομα κλιπ μάρκετινγκ. Μπορείτε να δείτε κορυφαία άλμπουμ για να διαλέξετε και να έχετε την ευκαιρία να ακούσετε το κομμάτι πριν το κατεβάσετε. Η πλατφόρμα προσφέρει τεράστιο όγκο περιεχομένου και πραγματικά δεν είναι επαναλαμβανόμενο.

Η πλατφόρμα διαθέτει μια επί πληρωμή συνδρομή Amazon Music Unlimited που κοστίζει 7,99 $ ανά μήνα, αλλά επί του παρόντος, είναι δωρεάν για τους πρώτους τρεις μήνες χρήσης.

Πέντε ακόμη ιδέες για δωρεάν παραγωγή περιεχομένου

Εάν προτιμάτε να μην βρίσκετε συνεισφέροντες σε έναν ιστότοπο, αλλά να λαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο με άλλους τρόπους, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τον ιστότοπό σας μέσω αναρτήσεων επισκεπτών και ορισμένων άλλων οικονομικών και απλών τεχνικών.

Ανάρτηση επισκέπτη

Μπορείτε να βρείτε φιλοξενούμενους bloggers και διαφημιστές που θα γράφουν άρθρα για τον πόρο σας και θα σας παρέχουν άλλους τύπους περιεχομένου με αντάλλαγμα την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στον ιστότοπό σας μέσω ενός δωρεάν συνδέσμου dofollow/nofollow ή έκθεσης.

Για να ξεκινήσει σωστά αυτή η διαδικασία, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια σχετική ενότητα για να ενημερώσετε τους διαφημιστές και άλλους bloggers σχετικά με τους κανόνες και τις απαιτήσεις σας, το εύρος των θεμάτων που αποδέχεστε και άλλες αποχρώσεις συνεργασίας.

Σίγουρα, για να προσελκύσετε τους πιο κερδοφόρους συνεισφέροντες ιστολογίου, θα πρέπει να έχετε έναν αξιόπιστο και αξιόπιστο ιστότοπο που διαθέτει μεγάλη επισκεψιμότητα και μπορεί να υπερηφανεύεται για υψηλή Αρχή Τομέα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε διαφημιστές για αναρτήσεις επισκεπτών σε πλατφόρμες όπως το RapidApi . Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο My Blog Guest για να αποκτήσετε επισκέπτες bloggers.

Περιστροφείς άρθρου

 

Εάν έχετε πολλά άρθρα υψηλής ποιότητας αλλά ξεπερασμένα στον ιστότοπό σας, μπορείτε να αποφύγετε να αναζητήσετε επισκέπτες blogger και να κάνετε κάτι μόνοι σας. Έτσι, μπορείτε να κάνετε ένα ή μερικά από τα παρακάτω πράγματα:

 • Επιλέξτε τα καλύτερα άρθρα στη θέση σας και χρησιμοποιήστε τις ιδέες τους, αλλά αποκαλύψτε διαφορετικές πτυχές.
 • Συντομεύστε τις μακροχρόνιες αναγνώσεις.
 • Διαχωρίστε μεγάλα άρθρα σε δύο ή περισσότερα αποσπάσματα που δεν σχετίζονται σημασιολογικά.
 • Μετατρέψτε τις μικρές αναρτήσεις σε μεγάλα ενδιαφέροντα κείμενα.
 • Χρησιμοποιήστε παλιά κείμενα για να τα συγκεντρώσετε μαζί για να δημιουργήσετε ένα ebook.
 • Μετατρέψτε τα βασικά σημεία του άρθρου σε διατριβές και κάντε infographics.
 • Ξαναγράψτε παλιά κείμενα για να επιτύχετε υψηλό επίπεδο μοναδικότητας.
 • Μετάφραση άρθρων σε άλλες γλώσσες.

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια ειδικά ανεπτυγμένη πλατφόρμα για να διευκολύνετε την περιστροφή του άρθρου. Για παράδειγμα, το WordAI παρέχει το 80% της μοναδικότητας του κειμένου που είναι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα για το λογισμικό spinner.

Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν και κοστίζει 49,95 $ ανά μήνα. Αν ψάχνετε για δωρεάν εργαλεία, δώστε προσοχή στο Cleverspinner που είναι αξιοσημείωτο για την παράδοση κειμένων που δεν φαίνονται σαν να προέρχονται από λογισμικό. Μπορείτε να ξαναγράψετε προτάσεις, αλλά διασφαλίζονται πιο μοναδικά αποτελέσματα μόνο με την επανεγγραφή λέξεων και φράσεων.

Δημιουργοί ιδεών ιστολογίου

Αυτές οι υπηρεσίες δημιουργούν σχετικά θέματα με βάση τις λέξεις-κλειδιά. Για παράδειγμα, μια γεννήτρια HubSpot είναι πολύ απλή. Θα πρέπει απλώς να εισαγάγετε ένα ουσιαστικό στο πεδίο της αρχικής σελίδας για να ξεκινήσετε. Επιτρέπεται να εισαγάγετε έως και πέντε ουσιαστικά για να επιτρέψετε στην υπηρεσία να περιορίσει την αναζήτηση.

Τα δωρεάν εργαλεία είναι επίσης χρήσιμα για την ανακάλυψη μοναδικών θεμάτων.

Σημειώστε ότι δεν ταιριάζουν όλα τα θέματα που προσφέρουν στις ανάγκες σας, επειδή, κατά κανόνα, οι δωρεάν γεννήτριες παρέχουν πολλές άσχετες ιδέες. Ωστόσο, το Content’s Content Idea Generator , για παράδειγμα, σας επιτρέπει να πατήσετε το κουμπί επαναφόρτωσης για να ενημερώνετε επανειλημμένα τη λίστα των θεμάτων μέχρι να είστε ικανοποιημένοι.

Κάνω μια έρευνα

Οι έρευνες αποτελούν σημαντικό μέρος του σύγχρονου μάρκετινγκ περιεχομένου, καθώς παρέχουν έγκυρες πληροφορίες για χρήση ως βάση για αναρτήσεις ιστολογίου, κριτικές και άλλα άρθρα. Θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και να προσελκύσετε οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Οι έρευνες ενισχύουν τα άρθρα σας με σχετικά στατιστικά στοιχεία και τα κάνουν καλά ερευνημένα. Για παράδειγμα, το Netflix ξεπέρασε δύο φορές τα πρωτοσέλιδα σε όλη τη χώρα ρωτώντας τους Αμερικανούς σχετικά με τις θετικές και αρνητικές προτιμήσεις τους.

Πριν από τη διεξαγωγή μιας έρευνας, θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο θέμα, να δημιουργήσετε μια σαφή διατριβή και να στοχεύσετε έναν πολύτιμο στόχο. Λάβετε υπόψη ότι οι έρευνες δεν αντικατοπτρίζουν την κατάσταση 100% σωστά, αλλά χρησιμεύουν για την παρακολούθηση των αντιλήψεων.

Λήψη δωρεάν περιεχομένου για τον ιστότοπό σας

Είτε βρίσκετε ευκαιρίες ανάρτησης επισκεπτών είτε χρησιμοποιείτε δωρεάν υπηρεσίες άρθρων, θα πρέπει να επωφεληθείτε από μια ολόκληρη σειρά ευκαιριών για να παρέχετε στον ιστότοπό σας τόνους μοναδικών και χρήσιμων κομματιών περιεχομένου.

Μπορεί να ανακοινώσετε ότι αναζητείται ένας προσκεκλημένος blogger για τον ιστότοπό σας ή να ενεργήσετε ανεξάρτητα, αλλά είναι επίσης σημαντικό να κάνετε το υλικό σας όσο το δυνατόν πιο διαφορετικό και ελκυστικό δημοσιεύοντας κείμενα με εικόνες, αρχεία ήχου και βίντεο.

Μια τέτοια προσέγγιση είναι μια λύση win-win για να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

εναλλακτικές λύσεις Pixabay

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5296

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *