Πώς να αποκτήσετε το Screen Recorder στο Snipping Tool

Πώς να αποκτήσετε το Screen Recorder στο Snipping Tool

Οι χρήστες των Windows πάντα λαχταρούσαν ένα ειδικό εργαλείο εγγραφής οθόνης. Ναι, τα πιο πρόσφατα Windows 10 και Windows 11 διαθέτουν Xbox Game Bar, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εγγραφή οθόνης.

Εκτός από τη γραμμή παιχνιδιών Xbox, οι χρήστες των Windows πρέπει να βασίζονται σε εφαρμογές εγγραφής οθόνης τρίτων για την εγγραφή της οθόνης τους. Ευτυχώς, η Microsoft σχεδίαζε να τερματίσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τις ανάγκες εγγραφής οθόνης με την εισαγωγή ενός νέου εργαλείου Snipping.

Το νέο Snipping Tool των Windows 11 μπορεί να καταγράψει την οθόνη σας. Καλά διαβάσατε. το νέο εργαλείο Snipping σάς επιτρέπει να καταγράφετε την οθόνη σας και να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης. Ωστόσο, μόνο ορισμένοι χρήστες των Windows 11 μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νέο εργαλείο Snipping επειδή διατίθεται μόνο για χρήστες καναλιών προγραμματιστών.

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν τις εκδόσεις προεπισκόπησης Stable ή Release των Windows 11 πρέπει να εγκαταστήσουν με μη αυτόματο τρόπο την πιο πρόσφατη έκδοση του εργαλείου Snipping στον υπολογιστή τους. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να πραγματοποιήσετε εγγραφή οθόνης στο εργαλείο Snipping στα Windows 11. Ας ξεκινήσουμε.

Λίγα μειονεκτήματα του νέου εργαλείου αποκοπής

Θα πρέπει να σημειώσετε μερικά πράγματα πριν δοκιμάσετε το νέο εργαλείο αποκοπής στα Windows 11. Αυτό που πρέπει να σημειώσετε εδώ είναι ότι η συσκευή εγγραφής οθόνης υποστηρίζει εξαγωγές μόνο σε μορφή MP4 (H.264) και μπορεί να εγγράψει την οθόνη μόνο σε 30 FPS.

Επίσης, δεν μπορείτε να εγγράψετε τους ήχους του μικροφώνου, της συσκευής ή του συστήματος. Επίσης, η επιλογή εγγραφής της προβολής της κάμερας web λείπει στο νέο εργαλείο Snipping. Έχει επίσης μερικά σφάλματα που μερικές φορές απαιτούν αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής από τη Διαχείριση εργασιών.

Αποκτήστε το Screen Recorder στο Snipping Tool

Σημαντικό: Εάν είστε χρήστης του καναλιού προγραμματιστή, πρέπει να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τα βήματα, καθώς η νέα ενημέρωση του εργαλείου Snipping έχει ήδη κυκλοφορήσει σε χρήστες προγραμματιστών στο κανάλι Insider.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Κατεβάστε το νέο εργαλείο Snipping στον υπολογιστή σας.

 

2. Τώρα, μετακινήστε το αρχείο εγκατάστασης σε νέο φάκελο. Στην επάνω γραμμή μενού της Εξερεύνησης αρχείων, μεταβείτε στην επιλογή Προβολή > Εμφάνιση > Επεκτάσεις ονόματος αρχείου .

 

3. Τώρα κάντε δεξί κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε και επιλέξτε την επιλογή Μετονομασία . Πρέπει να μετονομάσετε το αρχείο και να βάλετε το .msixbundle στο τέλος. Για παράδειγμα, το techviral.msixbundle

 

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν αρχείο. Θα βρείτε την επιλογή ” Ενημέρωση “. Κάντε κλικ σε αυτό.

 

5. Τώρα περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το νέο Snipping Tool στη συσκευή σας Windows 11.

 

6. Μόλις εγκατασταθεί, το νέο Snipping Tool θα ξεκινήσει αυτόματα. Θα βρείτε μια νέα επιλογή με το όνομα ‘ Εγγραφή

 

7. Απλώς επιλέξτε την Εγγραφή και κάντε κλικ στο κουμπί « Νέο ».

 

8. Στη συνέχεια, καταγράψτε την περιοχή που θέλετε να εγγράψετε και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη .

 

9. Μετά την εγγραφή, κάντε κλικ στο κουμπί Διακοπή για να σταματήσετε την εγγραφή οθόνης. Για να το αποθηκεύσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση στη γραμμή εργαλείων του Snipping Tool.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε το νέο εργαλείο Εγγραφής οθόνης σε αποκοπή στον υπολογιστή σας με Windows 11.

 

Πώς να αποκτήσετε πίσω το παλιό εργαλείο αποκοπής;

Εάν δεν βρίσκετε χρήσιμο το νέο εργαλείο Snipping, μπορείτε να επιστρέψετε στην παλαιότερη έκδοση. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Snipping Tool. Κάντε δεξί κλικ στο εργαλείο Snipping και επιλέξτε Ρυθμίσεις εφαρμογής .

 

2. Στις Ρυθμίσεις εφαρμογής, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης .

 

3. Ανοίξτε το Microsoft Store και αναζητήστε « Εργαλείο αποκοπής ». Βρείτε την καταχώριση και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να ανοίξετε τη λίστα της εφαρμογής Snipping Tool στο Microsoft Store.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση του εργαλείου Snipping στα Windows 11.

 

Αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη της επιλογής εγγραφής οθόνης στο εργαλείο Snipping στα Windows 11. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του εργαλείου Snipping στα Windows 11, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4884

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *