Πώς να χρησιμοποιήσετε το Chromecast Brave Browser [Τρεις Τρόποι]

Το Brave browser είναι ένα από τα πιο ασφαλή προγράμματα περιήγησης ιστού για smartphone και υπολογιστές. Σε αντίθεση με τον Chrome και τον Microsoft Edge, το πρόγραμμα περιήγησης Brave δεν διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη Chromecast . Εάν θέλετε να μεταδώσετε το πρόγραμμα περιήγησης στις τηλεοράσεις σας που είναι συνδεδεμένες με Chromecast ή Chromecast, θα πρέπει να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του smartphone σας . Αλλά σε υπολογιστές, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επέκταση Media Router για να λάβετε την υποστήριξη Cast. Ας δούμε πώς να ενεργοποιήσετε το Media Router και διαφορετικούς τρόπους μετάδοσης του Brave Browser.

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Brave στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας Windows ή Mac

Πριν ξεκινήσετε τα βήματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Brave. Εάν όχι, λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση από τον ιστότοπο ή ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης Brave.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Brave και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις από τη λίστα.

3. Στο μενού Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στις επιλογές Επεκτάσεις .

4. Μεταβείτε στην επιλογή Media Router και ενεργοποιήστε την εναλλαγή.

5. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση για επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Brave. Αυτό θα αποθηκεύσει τις αλλαγές στο πρόγραμμα περιήγησης.

6. Μετά την επανεκκίνηση, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τρεις γραμμές . Θα λάβετε την επιλογή Cast . Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ σε μια ιστοσελίδα για να αποκτήσετε την επιλογή Cast .

7. Κάνοντας κλικ στην επιλογή Cast , θα εμφανιστεί μια λίστα με συμβατές συσκευές μετάδοσης που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο WiFi.

8. Τώρα, μεταβείτε στον ιστότοπο που θέλετε να μεταδώσετε και αντικατοπτρίστε το βίντεο στη συσκευή σας Chromecast.

9. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Chromecast από το πρόγραμμα περιήγησης Brave, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή του Media Router.

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Brave στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας το Android

Για smartphone και tablet Android, μπορείτε να αντικατοπτρίσετε τη συσκευή απευθείας από τον Πίνακα ειδοποιήσεων.

1. Συνδέστε το Chromecast σε σταθερό WiFi. Στη συνέχεια, συνδέστε το smartphone σας στην ίδια σύνδεση WiFi.

2. Εγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης Brave από το Play Store . Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

3. Τώρα, μεταβείτε στον Πίνακα ειδοποιήσεων και πατήστε το εικονίδιο Cast . Το όνομα του εικονιδίου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη μάρκα smartphone.

4. Από τη λίστα συσκευών, επιλέξτε το Chromecast .

5. Στη συνέχεια, μεταβείτε στον ιστότοπο που θέλετε να μεταδώσετε από την εφαρμογή Brave . Θα εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας μέσω του Chromecast.

6. Για να σταματήσετε τη μετάδοση, πατήστε ξανά το Cast από τον Πίνακα ειδοποιήσεων και κάντε κλικ στο κουμπί Αποσύνδεση .

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Brave στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας το iPhone

Για iPhone και iPad, δεν μπορείτε να αντικατοπτρίσετε την εφαρμογή απευθείας στο Chromecast. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές κατοπτρισμού τρίτων, όπως το Replica για αυτόν τον σκοπό.

1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Replica στο iPhone ή το iPad σας από το App Store .

2. Συνδέστε το iPhone ή το iPad και το Chromecast στο ίδιο δίκτυο WiFi.

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Replica . Θα αναζητήσει κοντινές συσκευές. Επιλέξτε τη συσκευή σας Chromecast όταν εντοπιστεί.

4. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Brave . Εάν δεν έχετε την εφαρμογή, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το App Store .

5. Παίξτε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο από οποιονδήποτε ιστότοπο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης. Θα εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας.

6. Για να σταματήσετε τον κατοπτρισμό, αποσυνδέστε τη συσκευή Chromecast από την εφαρμογή Replica.

FAQ

1. Υποστηρίζει το Brave το Chromecast;

Ναι, με την ενεργοποίηση της επέκτασης Media Router, θα λάβετε υποστήριξη Chromecast στο πρόγραμμα περιήγησης Brave για υπολογιστές. Για smartphone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία καθρέφτη οθόνης.

2. Ποιο πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να μεταδοθεί στο Chromecast;

Από προεπιλογή, μόνο το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και Edge προσφέρει ενσωματωμένη υποστήριξη Cast. Και αυτό είναι μόνο για υπολογιστές.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

Πώς να ενημερώσετε το Brave Browser

Λήψη της τελευταίας έκδοσης του Brave Browser

σκοτεινή λειτουργία στο Brave Browser

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *