Πώς να δείτε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο iPhone

Τα iPhone είναι σίγουρα τα καλύτερα smartphone που κυκλοφορούν. Το iPhone 14 είναι η τελευταία προσφορά της Apple με πολλά νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Υπήρχε πάντα ένας ανταγωνισμός μεταξύ Android και iPhone και οι χρήστες τους συγκρίνουν ενεργά και τα δύο λειτουργικά συστήματα. Αν και είναι αλήθεια ότι το Android έχει λίγο μεγαλύτερο πλεονέκτημα από το iPhone, η εμπειρία του iPhone εξακολουθεί να είναι απαράμιλλη.

Όπως το Android, το iPhone σάς επιτρέπει επίσης να αποκλείετε, να φιλτράρετε και να αναφέρετε μηνύματα. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε έναν ανεπιθύμητο αριθμό που σας στέλνει συνεχώς μηνύματα. μπορείτε να αποκλείσετε τον αριθμό για να αποφύγετε τη λήψη των μηνυμάτων.

Ομοίως, μπορείτε να φιλτράρετε μηνύματα από άγνωστους αποστολείς για να αποτρέψετε τις ειδοποιήσεις τους. Έχετε επίσης την επιλογή να αναφέρετε ανεπιθύμητα ή ανεπιθύμητα μηνύματα στο iPhone σας. Αλλά τι μετά το έχεις μπλοκάρει έναν αριθμό στο iPhone σας?

Διαβάστε επίσης :15 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

Πώς να φιλτράρετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Instagram

Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε έναν αριθμό ή μια επαφή στο iPhone;

Όταν αποκλείετε έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια επαφή στο iPhone σας, τα μηνύματα που αποστέλλονται ή λαμβάνονται μετά τον αποκλεισμό δεν θα παραδίδονται.

Το άτομο που στέλνει το μήνυμα δεν θα ειδοποιηθεί ότι τα μηνύματά του αποκλείστηκαν. Ωστόσο, ακόμη και μετά τον αποκλεισμό ενός αριθμού τηλεφώνου, η επαφή μπορεί να αφήσει φωνητικό μήνυμα, αλλά δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση.

Μπορείτε να δείτε τα μπλοκαρισμένα μηνύματα στο iPhone;

Οχι! Δεν υπάρχει τρόπος να δείτε τα μπλοκαρισμένα μηνύματα στο iPhone, επειδή μόλις αποκλειστεί ο αριθμός, τα μηνύματα που αποστέλλονται ή λαμβάνονται μετά από αυτό δεν θα παραδοθούν.

Δεδομένου ότι τα μηνύματα δεν παραδίδονται, η κατάργηση αποκλεισμού του αριθμού δεν θα βοηθήσει. Σε αντίθεση με το Android, δεν υπάρχει κανένας αποκλεισμένος φάκελος διαθέσιμος ούτε στο iPhone.

Πώς να δείτε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο iPhone;

Ενώ δεν υπάρχει μέρα για ελέγξτε τα μπλοκαρισμένα μηνύματαεάν έχετε διαγράψει τα κείμενα πριν αποκλείσετε την επαφή, υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσετε.

Εάν το iCloud Backup είναι ενεργοποιημένο στο iPhone σας πριν διαγράψετε τα μηνύματα και αποκλείσετε την επαφή, μπορείτε να τα ανακτήσετε από τον λογαριασμό σας iCloud. Αυτό θα λειτουργήσει μόνο αν το έχετε ενεργοποιημένο το iCloud Backup for Messages.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Apple ID > iCloud.

Apple ID

3. Στη συνέχεια, βρείτε και απενεργοποιήστε το Μηνύματα.

Μηνύματα

4. Στα Μηνύματα, απενεργοποίηση ο Συγχρονίστε αυτό το iPhone επιλογή.

Συγχρονίστε αυτό το iPhone

5. Στο μήνυμα προτροπής Messages στο iCloud, πατήστε στο Απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων.

Απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων

Αυτό είναι! Τώρα τα μπλοκαρισμένα μηνύματα θα ληφθούν στο iPhone σας από το αντίγραφο ασφαλείας του iCloud.

Πώς να ξεμπλοκάρετε τα μηνύματα στο iPhone

Αν θέλετε να δείτε τα μπλοκαρισμένα μηνύματα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεμπλοκάρετε τον αποκλεισμένο αριθμό. Μόλις ξεμπλοκάρετε κάποιον στο iPhone σας, τα μηνύματα που έχει στείλει ενώ ήταν αποκλεισμένος θα εμφανιστούν.

Επομένως, εάν θέλετε να αρχίσετε να λαμβάνετε ξανά μηνύματα, πρέπει να ξεμπλοκάρετε τους αποκλεισμένους αριθμούς. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Ξεμπλοκάρισμα μηνυμάτων στο iPhone

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο Τηλέφωνο.
  • Στο τηλέφωνο, πατήστε Αποκλεισμός και αναγνώριση κλήσεων.
  • Θα δείτε τώρα μια λίστα με όλους τους αριθμούς που έχετε αποκλείσει.
  • Σύρετε τον αριθμό τηλεφώνου προς τα αριστερά και πατήστε στο “Ξεβουλώνω

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να ξεμπλοκάρεις έναν αριθμό τηλεφώνου στο iPhone σου. Αυτό θα ξεμπλοκάρει τον αριθμό για FaceTime, Voice και Messages.

Πώς να φιλτράρετε μηνύματα από άγνωστους αποστολείς

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα είναι να ενεργοποιήσετε την επιλογή φιλτραρίσματος μηνυμάτων. Το φιλτράρισμα μηνυμάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις ανεπιθύμητες επαφές που σας στέλνουν πολλά iMessage. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Φιλτράρισμα μηνυμάτων από άγνωστους αποστολείς

  • Αρχικά, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.
  • Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Μηνύματα.
  • Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Φιλτράρισμα μηνυμάτων και επιτρέπω η εναλλαγή για Φιλτράρισμα άγνωστων αποστολέων.

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις iMessage για iMessages από άτομα που δεν βρίσκονται στη λίστα επαφών σας.

Αν και δεν έχετε ειδική επιλογή για να δείτε Μηνύματα από έναν αποκλεισμένο αριθμό σε ένα iPhone, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τον αριθμό και να αρχίσετε να λαμβάνετε ξανά τα μηνύματα. Έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο iPhone. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα, συζητήστε το μαζί μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:
Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *