Πώς να δείτε τις πρόσφατα διαγραμμένες εφαρμογές στο Android το 2023

Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα κυρίως γνωστό για την προσαρμογή και το οικοσύστημα εφαρμογών του. Το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Android σε σχέση με τον επίδοξο ανταγωνιστή του iOS.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα εφαρμογών, το Android συνήθως ηγείται της κούρσας. Στο λειτουργικό σύστημα Android, έχετε επίσης την ελευθερία να κάνετε λήψη και εγκατάσταση απεριόριστου αριθμού εφαρμογών και παιχνιδιών, υπό την προϋπόθεση ότι το επιτρέπει ο αποθηκευτικός σας χώρος.

Δεδομένου ότι η εγκατάσταση και η απεγκατάσταση εφαρμογών είναι δωρεάν και εύκολη, μερικές φορές καταλήγουμε να απεγκαθιστούμε εφαρμογές που είναι σημαντικές για εμάς και αργότερα το μετανιώνουμε. Όχι μόνο αυτό, ξεχνάμε ακόμη και το όνομα των εφαρμογών που μόλις απεγκαταστήσαμε.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες εξακολουθούν να μας στέλνουν μηνύματα ρωτώντας, ‘Πώς να βρω τις διαγραμμένες εφαρμογές στο τηλέφωνό μου;‘. Εάν προσγειωθείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα, αναζητάτε ήδη τρόπους προβολής εφαρμογών που δεν έχουν εγκατασταθεί στο Android.

Μην ανησυχείς. Η εύρεση διαγραμμένων εφαρμογών στο Android είναι δυνατή και μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση εφαρμογών τρίτων.

Πώς να βρείτε τις διαγραμμένες εφαρμογές στο τηλέφωνό μου;

Τα βήματα για την εύρεση διαγραμμένων εφαρμογών στο τηλέφωνο διαφέρουν ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα. Στο Android, το Google Play Store μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση των εφαρμογών που είχαν απεγκατασταθεί πρόσφατα από το smartphone.

Όσον αφορά τον τρόπο προβολής εφαρμογών που διαγράφηκαν πρόσφατα στο iPhone, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Apple App Store. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε στοχεύσει χρήστες Android που θέλουν να δουν εφαρμογές που διαγράφηκαν πρόσφατα.

Πώς να δείτε τις εφαρμογές που διαγράφηκαν πρόσφατα στο Play Store;

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δείτε εφαρμογές που διαγράφηκαν πρόσφατα στο Android είναι χρησιμοποιώντας το Google Play Store.

Το Google Play Store έχει γίνει πλέον ένας μοναδικός προορισμός για εφαρμογές και παιχνίδια Android και πρόσφατα εισήγαγε μια πολύ ισχυρή λειτουργία διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου.

Το ίδιο χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί βρείτε εφαρμογές που απεγκατέστησαν πρόσφατα από τη συσκευή σας. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τις απεγκατεστημένες εφαρμογές στο Android.

1. Ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών Android και πατήστε στο Google Play Store.

Google Play Store

2. Όταν ανοίξει το Google Play Store, πατήστε στο δικό σας Εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

Εικόνα προφίλ

3. Στις Ρυθμίσεις λογαριασμού, επιλέξτε Διαχείριση εφαρμογών και συσκευής.

Διαχείριση εφαρμογών και συσκευής

4. Τώρα μεταβείτε στο Διαχειρίζονται καρτέλα στην οθόνη Διαχείριση εφαρμογών και συσκευής.

Διαχειρίζονται

5. Τώρα επιλέξτε το Εγκατεστημένο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία.

Εγκατεστημένο

6. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε Μη εγκατεστημενο.

Μη εγκατεστημενο

7. Επιλέγοντας την επιλογή Μη εγκατεστημένο θα εμφανιστούν οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που έχουν απεγκατασταθεί από τη συσκευή σας.

8. Στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε το Φίλτρο εικόνισμα.

Φίλτρο

9. Στη γραμμή εντολών Ταξινόμηση κατά, επιλέξτε Πρόσφατα προστέθηκε.

Πρόσφατα προστέθηκε

Αυτό είναι! Τώρα θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που διαγράψατε πρόσφατα από το τηλέφωνό σας Android.

Πώς να βρείτε απεγκατεστημένες εφαρμογές στη Samsung;

Τα τηλέφωνα Samsung Galaxy διαθέτουν Galaxy Store που παρέχει εφαρμογές και παιχνίδια Android. Εάν βασίζεστε σε αυτό για τη λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών για το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προβάλετε και να ανακτήσετε τις διαγραμμένες εφαρμογές.

Βρείτε απεγκατεστημένες εφαρμογές στη Samsung

  • Ανοίξτε το Galaxy Store στο τηλέφωνο Samsung και πατήστε το Μενού εικονίδιο κάτω δεξιά.
  • Στις Ρυθμίσεις του Galaxy Store, πατήστε στο Οι εφαρμογές μου.
  • Πατήστε το φίλτρο εικονίδιο δίπλα στις εφαρμογές μου και επιλέξτε Εμφάνιση εγκατεστημένων εφαρμογών.

Αυτό είναι! Αυτό θα εμφανίσει όλες τις εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει από το τηλέφωνο Samsung Galaxy. Θα έχετε επίσης την επιλογή να επανεγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλες οι εφαρμογές λείπουν στο Android

Εάν λείπουν όλες οι εφαρμογές στο smartphone Android, πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε Επανεκκίνηση. Αυτό θα αφαιρέσει το σφάλμα που αφαιρεί τα εικονίδια εφαρμογών.

Το Google Play Store λείπει στο Android

Εάν λείπει το Google Play Store, κάποιος μπορεί να έχει απενεργοποιήσει την εφαρμογή. Πρέπει να κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και να βρείτε το Google Play Store.

Αφού βρείτε το Google Play Store, επιλέξτε Ενεργοποίηση και το εικονίδιο θα εμφανιστεί ξανά στην αρχική σας οθόνη.

Πώς να ανακτήσετε τις απεγκατεστημένες εφαρμογές στο Android;

Το Google Play Store μπορεί να ανακτήσει όλες τις εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει μέχρι τώρα. Μοιραστήκαμε έναν λεπτομερή οδηγό για την ανάκτηση εφαρμογών Android που δεν έχουν εγκατασταθεί. Περάστε από αυτήν την ανάρτηση για να ανακαλύψετε τα βήματα.

Δεν είναι δυνατή η λήψη εφαρμογών από το Google Play Store

Εάν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ορισμένων εφαρμογών και παιχνιδιών από το Google Play Store, πρέπει να αποκλείσετε προβλήματα συμβατότητας. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε είναι συμβατή με την έκδοση Android. Εάν αυτό δεν βοήθησε, δοκιμάστε να κάνετε λήψη εφαρμογών από καταστήματα εφαρμογών τρίτων.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα δεδομένα εφαρμογών στο Android;

Δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε τα διαγραμμένα δεδομένα της εφαρμογής στο Android. Μπορείτε να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό στις εφαρμογές/παιχνίδι που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα δεδομένα της εφαρμογής εάν έχετε ήδη ένα σετ αντιγράφων ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: 12 καλύτερες εφαρμογές ντουλαπιών φωτογραφιών και βίντεο για Android

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να βρείτε απεγκατεστημένες εφαρμογές σε smartphone Android. Μπορείτε εύκολα να δείτε μια λίστα εφαρμογών που έχουν απεγκατασταθεί από τη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δείτε τις πρόσφατα διαγραμμένες εφαρμογές σε iPhone και Android

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram & Βίντεο στο Android

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook το 2023

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Τα τελευταία νέα για τα κρυπτονομισματα μόνο στο coininsider.tk

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4903

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *