Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα παρακολούθησης μετοχών

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα παρακολούθησης μετοχών στο Google Finance

Για έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να παρακολουθείτε τους τίτλους που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να τους προσθέσετε σε μια λίστα παρακολούθησης στο Google Finance. Μαζί με μια προβολή σε πραγματικό χρόνο των δεδομένων της αγοράς μετοχών, μπορείτε να δείτε οικονομικά νέα που σχετίζονται με τις μετοχές που παρακολουθείτε.

Το Google Finance σάς παρέχει μια προεπιλεγμένη λίστα παρακολούθησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη, αν θέλετε. Θα σας δείξουμε πώς να τα κάνετε και τα δύο, καθώς και να ταξινομήσετε και να επεξεργαστείτε τη λίστα παρακολούθησης.

Χρησιμοποιήστε την Προεπιλεγμένη λίστα παρακολούθησης στο Google Finance

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Google Finance και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google. Στη συνέχεια, έχετε δύο τρόπους για να προσθέσετε τις μετοχές που θέλετε στην προεπιλεγμένη λίστα παρακολούθησης.

Προσθέστε μια μετοχή από τη μετοχή ή την κύρια σελίδα

Αναζητήστε μια μετοχή, ETF ή άλλη ασφάλεια με το πλαίσιο Αναζήτηση στο επάνω μέρος της κύριας σελίδας Google Finance.

Επιλέξτε τη σωστή επιλογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης και επιλέξτε Παρακολούθηση επάνω δεξιά στις λεπτομέρειες.
Επιβεβαιώστε ότι η Λίστα παρακολούθησης έχει επισημανθεί στο αναπτυσσόμενο μενού.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το σύμβολο συν δίπλα σε μια μετοχή που βλέπετε στην ενότητα Μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Προσθέστε ένα απόθεμα από τη λίστα παρακολούθησης

Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε τίτλους στην προεπιλεγμένη λίστα είναι να ανοίξετε τη λίστα παρακολούθησης και στη συνέχεια να τους προσθέσετε από εκεί.

Επιλέξτε Λίστα παρακολούθησης στην ενότητα Οι λίστες σας της κύριας σελίδας ή χρησιμοποιήστε το εικονίδιο μενού επάνω αριστερά.

Επιλέξτε Προσθήκη επενδύσεων εάν δεν έχετε ακόμη στη λίστα σας ή Επένδυση στην κορυφή της σελίδας της λίστας παρακολούθησης αφού προσθέσετε μία.

Εισαγάγετε το όνομα ή το σύμβολο και επιλέξτε την ασφάλεια από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη λίστα παρακολούθησης στο Google Finance

Ίσως θέλετε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα παρακολούθησης μετοχών για να οργανώσετε τους τίτλους που ακολουθείτε. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε μια λίστα ειδικά για επενδύσεις τεχνολογίας και μια άλλη για κρυπτονομίσματα .

Δημιουργήστε μια λίστα παρακολούθησης στην κύρια σελίδα

Είτε επιλέξτε Νέα λίστα στην ενότητα Οι λίστες σας της κύριας σελίδας Google Finance είτε επιλέξτε το σύμβολο “συν” στην ενότητα “Λίστες παρακολούθησης” του μενού της αριστερής πλευρικής γραμμής.

Δώστε τη νέα λίστα και το όνομά σας και επιλέξτε Αποθήκευση.

Δημιουργήστε μια λίστα παρακολούθησης στη σελίδα της μετοχής

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα παρακολούθησης την ίδια στιγμή που ακολουθείτε μια μετοχή. Στη σελίδα λεπτομερειών της ασφάλειας, επιλέξτε Παρακολούθηση και επιλέξτε Νέα λίστα παρακολούθησης. Δώστε στη νέα λίστα ένα όνομα και επιλέξτε Αποθήκευση.

Δημιουργήστε μια λίστα παρακολούθησης στη σελίδα Οι λίστες σας

Εάν ανοίξετε τη σελίδα Οι λίστες σας επιλέγοντας την προεπιλεγμένη λίστα παρακολούθησης, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα από αυτό το σημείο. Επιλέξτε Νέα λίστα στην κορυφή, δώστε της ένα όνομα και επιλέξτε Αποθήκευση.

Μπορείτε να προσθέσετε μετοχές στην προσαρμοσμένη λίστα παρακολούθησης χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους με την προσθήκη τους στην προεπιλεγμένη λίστα παρακολούθησης που περιγράφεται παραπάνω.

Δείτε τις λίστες παρακολούθησης σας

Στη συνέχεια, μπορείτε να προβάλετε τη λίστα παρακολούθησής σας ανά πάσα στιγμή από τις λίστες σας στην κύρια οθόνη ή στο μενού της αριστερής πλευρικής γραμμής. Μαζί με τα δεδομένα της αγοράς, θα βλέπετε οικονομικά νέα και ημερολόγια κερδών με βάση τους τίτλους της λίστας σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα νέο χρηματοοικονομικό χαρτοφυλάκιο επάνω δεξιά.

Ταξινόμηση λίστας παρακολούθησης

Εάν θέλετε να ταξινομήσετε την προεπιλεγμένη ή μια προσαρμοσμένη λίστα παρακολούθησης, ανοίξτε τη λίστα και επιλέξτε τον σύνδεσμο Ταξινόμηση κατά στο επάνω μέρος. Στη συνέχεια, ταξινομήστε κατά όνομα, σύμβολο, τιμή μετοχής, αλλαγή ημέρας ή ποσοστιαία αλλαγή ημέρας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από αύξουσα ή φθίνουσα σειρά.

Επεξεργασία λίστας παρακολούθησης

Μπορείτε να αφαιρέσετε τίτλους από την προεπιλεγμένη λίστα παρακολούθησης ή από μια προσαρμοσμένη που δημιουργείτε. Ανοίξτε τη Λίστα παρακολούθησης, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από το απόθεμα στη λίστα και επιλέξτε το X που εμφανίζεται στα δεξιά.

Για μια προσαρμοσμένη λίστα παρακολούθησης που δημιουργήσατε, μπορείτε επίσης να τη μετονομάσετε, να τη διαγράψετε ή να την αντιγράψετε. Ανοίξτε τη λίστα παρακολούθησης, επιλέξτε τις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέξτε μια επιλογή.

Εφόσον το Google Finance δεν διαθέτει εφαρμογή για κινητά, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές χρηματιστηρίου για Android και iOS . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Yahoo Finance, το JStock και άλλα για να ελέγξετε τις επενδύσεις σας εν κινήσει.

Εφαρμογές Προσομοιωτή Χρηματιστηρίου

Τα καλύτερα παιχνίδια PlayStation 2

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *