Πώς να δημιουργήσετε μια υπογραφή στο Gmail

Πώς να δημιουργήσετε μια υπογραφή στο Gmail, το Outlook, το Yahoo και άλλα

Ρυθμίζοντας μια υπογραφή email, δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας ή τον ιστότοπο στο κάτω μέρος κάθε email που στέλνετε. Αντίθετα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή email και να την εισαγάγετε αυτόματα ή να επιλέξετε να την προσθέσετε σε μεμονωμένα email.

Θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια υπογραφή στο Gmail, το Outlook, το Hotmail, το Yahoo και το iCloud Mail. Είτε συμπεριλάβετε το όνομα και τον τίτλο της εργασίας σας είτε προσθέσετε ένα κλείσιμο όπως “Ευχαριστώ”, η εκ των προτέρων ρύθμιση μιας υπογραφής email σας εξοικονομεί χρόνο από τη μη αυτόματη πληκτρολόγηση αργότερα. Σκεφτείτε το ως ένα πρότυπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά.

Πώς να δημιουργήσετε μια υπογραφή στο Gmail

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή email εύκολα εάν έχετε λογαριασμό Gmail. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε πολλές υπογραφές χρησιμοποιώντας το Gmail στον ιστό. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μια επαγγελματική υπογραφή email για επιχειρήσεις και μια προσωπική υπογραφή email για περιστασιακά email.

Στην εφαρμογή Gmail για κινητά

Μπορείτε να ρυθμίσετε μια υπογραφή μέσα σε λίγα λεπτά όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Gmail για κινητά σε Android ή iPhone.

Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail και πατήστε το Μενού εικονίδιο (τρεις γραμμές) επάνω αριστερά.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε Ρυθμίσεις στο μενού.

Επιλέγω Ρυθμίσεις υπογραφής στην ενότητα Σύνταξη και Απάντηση.

Ενεργοποιήστε τον διακόπτη στο επάνω μέρος για να ενεργοποιήσετε το α Υπογραφή κινητού.

Επιλέξτε το πλαίσιο από κάτω και πληκτρολογήστε την υπογραφή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Όταν τελειώσετε, πατήστε Εγινε.

Αν εσύ έχουν πολλούς λογαριασμούς Gmail, μπορείτε να δημιουργήσετε υπογραφές στην εφαρμογή για κινητά και για αυτούς. Πρώτα, στην κύρια οθόνη του Gmail, πατήστε το δικό σας Προφίλ εικονίδιο επάνω δεξιά και επιλέξτε τον λογαριασμό. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να δημιουργήσετε την υπογραφή email.

Προς το παρόν, μπορείτε να ρυθμίσετε μόνο μία υπογραφή ανά λογαριασμό στην εφαρμογή Gmail για κινητά και η υπογραφή προστίθεται αυτόματα σε όλα τα εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στον ιστότοπο του Gmail

Επίσκεψη Gmail στον Ιστό και συνδεθείτε. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε την υπογραφή του email σας.

Επίλεξε το μηχανισμός εικονίδιο επάνω δεξιά και επιλέξτε Δείτε όλες τις ρυθμίσεις στην εμφανιζόμενη πλαϊνή γραμμή.

μεταβείτε στο Γενικός καρτέλα και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Υπογραφή Ενότητα.

Επιλέγω Δημιουργία νέου.

Δώστε στην υπογραφή σας ένα όνομα και επιλέξτε Δημιουργώ.

Εισαγάγετε το κείμενο για την υπογραφή σας στο πλαίσιο και χρησιμοποιήστε τις επιλογές μορφοποίησης στη γραμμή εργαλείων για στυλ γραμματοσειράς, έντονη γραφή, πλάγια γραφή ή για εισαγωγή μιας εικόνας σαν στιγμιότυπο κεφαλιού.

Εάν θέλετε να ορίσετε τη νέα υπογραφή ως προεπιλογή για νέα email ή/και απαντήσεις και προωθήσεις, επιλέξτε τη στα αναπτυσσόμενα πλαίσια παρακάτω Προεπιλογές υπογραφής.

Προαιρετικά, επιλέξτε το πλαίσιο για την εισαγωγή της υπογραφής πριν από το κείμενο που αναφέρεται στις απαντήσεις.

Όταν τελειώσετε, επιλέξτε Αποθήκευσε τις αλλαγές στο κάτω μέρος της οθόνης.

Εάν θέλετε να ρυθμίσετε άλλες υπογραφές για διαφορετικούς τύπους email, απλώς ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω. Απλώς σημειώστε ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία υπογραφή ως προεπιλογή για νέα email ή απαντήσεις και προωθήσεις.

Επιλέξτε μια υπογραφή στον ιστότοπο του Gmail

Εάν αποφασίσετε να μην ορίσετε μια προεπιλογή ή θέλετε να επιλέξετε διαφορετική υπογραφή για το email σας, αυτό είναι εύκολο να το κάνετε.

Στη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος του email Συνθέτω παράθυρο, επιλέξτε το Εισαγωγή υπογραφής εικονίδιο (στυλό). Στη συνέχεια, επιλέξτε την υπογραφή που θέλετε να εισαγάγετε στο αναδυόμενο μενού.

Πώς να δημιουργήσετε μια υπογραφή στο Outlook και στο Hotmail

Είτε έχετε μια διεύθυνση email outlook.com είτε hotmail.com, μπορείτε να δημιουργήσετε την υπογραφή σας στο Outlook εφαρμογή για κινητά ή στον ιστότοπο του Microsoft Outlook.

Στην εφαρμογή Outlook Mobile

Ανοίξτε την εφαρμογή Outlook σε Android ή iPhone και πατήστε το Σπίτι εικονίδιο επάνω αριστερά.

Επίλεξε το μηχανισμός εικονίδιο κάτω αριστερά για να ανοίξετε την οθόνη Ρυθμίσεις.

Επιλέγω Υπογραφή στην ενότητα Αλληλογραφία.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή υπογραφή για κάθε λογαριασμό, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ανά υπογραφή λογαριασμού. Εάν δεν ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, η ίδια υπογραφή θα χρησιμοποιηθεί για όλους τους λογαριασμούς.

Επιλέξτε ένα πλαίσιο(α) κάτω από την εναλλαγή και, στη συνέχεια, εισαγάγετε την υπογραφή σας στο πρόγραμμα επεξεργασίας που εμφανίζεται. Πατήστε το σημάδι ελέγχου πάνω δεξιά όταν τελειώσετε.

Πατήστε το πίσω βέλος πάνω αριστερά για έξοδο και το Χ για να κλείσετε τις Ρυθμίσεις. Οι αλλαγές σας αποθηκεύονται αυτόματα.

Στον ιστότοπο του Outlook

Επίσκεψη Το Outlook στον Ιστό και συνδεθείτε. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε την υπογραφή του email σας.

Επίλεξε το μηχανισμός εικονίδιο επάνω δεξιά και επιλέξτε Προβολή όλων των ρυθμίσεων του Outlook στην πλαϊνή γραμμή που εμφανίζεται.

Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε Ταχυδρομείο στην άκρη αριστερά και μετά Συνθέστε και απαντήστε δεξιά.

Στην κορυφή, θα δείτε το Υπογραφή email Ενότητα.

Δώστε στην υπογραφή σας ένα όνομα και πληκτρολογήστε το κείμενο στο πλαίσιο από κάτω. Όπως το Gmail, μπορείτε να μορφοποιήσετε την υπογραφή χρησιμοποιώντας τη γραμμή εργαλείων στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Εφαρμόστε έντονη γραφή ή υπογράμμιση σε έναν αριθμό τηλεφώνου, προσθέστε μια εικόνα ή λογότυπο εταιρείας ή εισαγάγετε συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επιλέγω Αποθηκεύσετε κάτω δεξιά.

Εάν θέλετε να ορίσετε τη νέα υπογραφή ως προεπιλογή για νέα email ή/και απαντήσεις και προωθήσεις, επιλέξτε το όνομά της στα αναπτυσσόμενα πλαίσια παρακάτω Επιλέξτε προεπιλεγμένες υπογραφές. Φροντίστε να Αποθηκεύσετε πρώτα η υπογραφή, διαφορετικά δεν θα εμφανίζεται ως επιλογή.

Όταν τελειώσετε, επιλέξτε Αποθηκεύσετε κάτω δεξιά και μετά το Χ να κλείσει το παράθυρο.

Για να ρυθμίσετε πρόσθετες υπογραφές, ακολουθήστε τα βήματα 1 έως 3 παραπάνω. Στη συνέχεια, επιλέξτε Νέα υπογραφή και ακολουθήστε τα υπόλοιπα βήματα.

Εάν χρησιμοποιείτε επίσης το Outlook σε Windows ή Mac, ρίξτε μια ματιά στο πώς να προσθέσετε μια υπογραφή στο Outlook σε αυτές τις πλατφόρμες.

Επιλέξτε μια υπογραφή στον ιστότοπο του Outlook

Εάν δεν επιλέξετε μια προεπιλεγμένη υπογραφή στο Outlook ή θέλετε να επιλέξετε μια διαφορετική για το τρέχον email, αυτό είναι απλό.

Στη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος του Νέα αλληλογραφία παράθυρο, επιλέξτε το τρεις τελείες στην άκρα δεξιά. Μετακομίζω κάπου Εισαγωγή υπογραφής και επιλέξτε την υπογραφή στο αναδυόμενο μενού.

Πώς να δημιουργήσετε μια υπογραφή στο Yahoo Mail

Εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το Yahoo για το email σας; Εάν ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή στην εφαρμογή για κινητά ή στον ιστότοπο όπως και οι άλλες υπηρεσίες email που αναφέρονται εδώ.

Στην εφαρμογή Yahoo Mail Mobile

Ανοίξτε την εφαρμογή Yahoo Mail σε Android ή iPhone και πατήστε το δικό σας Προφίλ εικονίδιο επάνω αριστερά.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε Ρυθμίσεις στο μενού.

Παρακέντηση Υπογραφή στην ενότητα Γενικά.

Ενεργοποιήστε την εναλλαγή στο επάνω μέρος για Υπογραφή.

Εισαγάγετε το κείμενο για την υπογραφή σας στο πλαίσιο κάτω.

Πατήστε το πίσω βέλος πάνω αριστερά για έξοδο και το Χ για να κλείσετε αυτές τις Ρυθμίσεις. Οι αλλαγές σας αποθηκεύονται αυτόματα.

Στον ιστότοπο Yahoo Mail

Επίσκεψη Yahoo Mail στον Ιστό και συνδεθείτε. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε την υπογραφή του email σας.

Επιλέγω Ρυθμίσεις στη δεξιά πλευρά και μετά Περισσότερες ρυθμίσεις στην πλαϊνή γραμμή που εμφανίζεται.

Διαλέγω Γράψιμο email στα αριστερά.

Στα δεξιά, ενεργοποιήστε τον διακόπτη παρακάτω Υπογραφή δίπλα στη διεύθυνση email σας.

Εισαγάγετε τα στοιχεία της υπογραφής στο πλαίσιο κάτω και μορφοποιήστε τα χρησιμοποιώντας τη γραμμή εργαλείων κάτω από το πρόγραμμα επεξεργασίας. Καθώς δημιουργείτε και μορφοποιείτε την υπογραφή σας, θα δείτε μια προεπισκόπηση της στα δεξιά.

Όταν τελειώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Επιστροφή στα Εισερχόμενα σύνδεσμος πάνω αριστερά. Η υπογραφή σας αποθηκεύεται και προστίθεται αυτόματα στα εξερχόμενα email σας.

Πώς να δημιουργήσετε μια υπογραφή στο iCloud Mail

Αν εσύ χρησιμοποιήστε το iCloud Mail Ως υπηρεσία email που προτιμάτε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή εκεί στον ιστό ή στο iPhone ή το iPad σας εξίσου εύκολα με τις άλλες παραπάνω.

Στην εφαρμογή Apple Mail για κινητά

Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone ή το iPad σας και επιλέξτε Ταχυδρομείο.

Παρακέντηση Υπογραφή στην ενότητα Σύνθεση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενιαία υπογραφή για όλους τους λογαριασμούς ή για κάθε μεμονωμένο λογαριασμό.

Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Όλοι οι Λογαριασμοί για να χρησιμοποιήσετε την ίδια υπογραφή για κάθε συνδεδεμένο λογαριασμό. Στη συνέχεια, εισάγετε την υπογραφή στο πλαίσιο κάτω.

Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ανά λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε διαφορετική υπογραφή για κάθε συνδεδεμένο λογαριασμό. Στη συνέχεια, εισαγάγετε την υπογραφή στο πλαίσιο κάθε λογαριασμού.

Πατήστε το πίσω βέλος επάνω αριστερά για έξοδο. Οι υπογραφές σας θα προστεθούν αυτόματα στα εξερχόμενα email σας.

Στον ιστότοπο iCloud

Επίσκεψη iCloud Mail στον Ιστό και συνδεθείτε. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε την υπογραφή του email σας.

Επίλεξε το μηχανισμός εικονίδιο στο επάνω μέρος της αριστερής πλαϊνής γραμμής και επιλέξτε Προτιμήσεις.

Διαλέγω Σύνθεση στην αριστερή πλευρά του αναδυόμενου παραθύρου.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη δεξιά πλευρά και επιλέξτε το πλαίσιο για Προσθέστε μια υπογραφή.

Εισαγάγετε την υπογραφή σας στο πλαίσιο από κάτω.

Όταν τελειώσετε, επιλέξτε Εγινε πάνω δεξιά.

Η νέα σας υπογραφή προστίθεται αυτόματα σε όλα τα email που στέλνετε από το iCloud Mail στον ιστό.

Εξοικονομήστε χρόνο με μια υπογραφή

Μια υπογραφή email σάς δίνει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να παρέχετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τους συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και μια δήλωση αποποίησης ευθύνης, εάν το απαιτεί η εταιρεία σας. Χωρίς να πληκτρολογείτε χειροκίνητα αυτές τις πληροφορίες κάθε φορά, απλώς δημιουργήστε μια υπογραφή και είστε έτοιμοι.

Πώς να προσθέσετε ζουμ στο Microsoft Outlook

6+ τρόποι προσαρμογής του Google Chrome

Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό Yahoo

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *