Πώς να διορθώσετε το PR_CONNECT_RESET_ERROR στον Firefox (6 Μέθοδοι)

Πώς να διορθώσετε το PR_CONNECT_RESET_ERROR στον Firefox (6 Μέθοδοι)

Ο Mozilla Firefox είναι λιγότερο πλούσιος σε δυνατότητες από τον Chrome, αλλά εξακολουθεί να έχει εκατομμύρια χρήστες. Με τα χρόνια, το πρόγραμμα περιήγησης Firefox έχει βελτιωθεί πολύ. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο στάδιο όπου μπορεί να συγκριθεί περήφανα με το Google Chrome και το πρόγραμμα περιήγησης Edge.

Ενώ ο Firefox έχει λιγότερα σφάλματα από το Chrome και το Edge, οι χρήστες μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους. Πρόσφατα, οι χρήστες του Mozilla Firefox βρέθηκαν να εμφανίζουν μια οθόνη σφάλματος “pr_connect_reset_error”.

Το pr_connect_reset_error στον Firefox εμφανίζεται κατά την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους και είναι σφάλμα σύνδεσης. Εάν εμφανιστεί αυτό το σφάλμα, σημαίνει απλώς ότι το πρόγραμμα περιήγησης προσπάθησε να συνδεθεί σε διακομιστή ιστότοπου με πρωτόκολλο HTTPS, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε.

Διορθώστε το PR_CONNECT_RESET_ERR στον Firefox

 

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη διόρθωση για το μήνυμα σφάλματος, μερικά πράγματα παραμένουν στο χέρι σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες μεθόδους για τη διόρθωση του ‘pr_connect_reset_error’ στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Ας αρχίσουμε.

1) Κάντε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Firefox

Τα σφάλματα σύνδεσης σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού επιδιορθώνονται συχνά με μια απλή επανεκκίνηση. Επομένως, πριν δοκιμάσετε τις προηγμένες μεθόδους, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox.

Απλώς κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox και ανοίξτε το ξανά. Μόλις ανοίξετε, επισκεφτείτε τον ιστότοπο που εμφανίζει την οθόνη σφάλματος “pr_connect_reset_error”. Εάν εξακολουθεί να εμφανίζει το σφάλμα, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2) Απενεργοποιήστε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς

Τα προγράμματα προστασίας από ιούς τρίτων είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού Firefox. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν η σουίτα ασφαλείας διακόπτει τη σύνδεση για να προστατεύσει τον υπολογιστή σας.

Όχι μόνο προγράμματα προστασίας από ιούς τρίτων, η εφαρμογή Windows Security που παρέχεται με τα Windows διακόπτει επίσης τη σύνδεση μεταξύ του ομότιμου και του διακομιστή στον οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Επομένως, πρέπει να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Παρακάτω, έχουμε κοινά βήματα για την απενεργοποίηση της Ασφάλειας των Windows.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Windows Security. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Ασφάλεια των Windows από τη λίστα.

 

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Προστασία από ιούς και απειλές στο Windows Security.

 

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω στις ρυθμίσεις προστασίας από ιούς και απειλές και κάντε κλικ στη σύνδεση Διαχείριση ρυθμίσεων .

 

4. Στην επόμενη οθόνη, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για « Προστασία σε πραγματικό χρόνο » και « Προστασία σε σύννεφο ».

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιλύσετε το ‘pr_connect_reset_error’ στον Firefox απενεργοποιώντας τη σουίτα Antivirus.

3) Απενεργοποιήστε την εφαρμογή Firewall

Είτε χρησιμοποιείτε την Ασφάλεια των Windows είτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή τείχους προστασίας τρίτου μέρους, θα αποκλείσει τοποθεσίες εάν η εφαρμογή τείχους προστασίας θεωρεί τους ιστότοπους ως κακόβουλα στοιχεία. Όταν ο ιστότοπος είναι αποκλεισμένος, εμφανίζεται η οθόνη σφάλματος “pr_connect_reset_error”. Ακολουθούν τα βήματα για να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή Τείχους προστασίας.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Windows Security. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Ασφάλεια των Windows από τη λίστα.

 

2. Στην Ασφάλεια των Windows, μεταβείτε στο Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου .

 

3. Στο Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου, κάντε κλικ στο Ιδιωτικό δίκτυο .

 

4. Στην επόμενη οθόνη, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για το ” Microsoft Defender Firewall “.

 

5. Πρέπει επίσης να επαναλάβετε το ίδιο για Domain και Public Network.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας στον υπολογιστή σας με Windows. Ωστόσο, φροντίστε να ενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας μετά την πρόσβαση στον ιστότοπο.

4) Απενεργοποιήστε τους ιστότοπους VPN/Proxy

Εάν λαμβάνετε σφάλματα που σχετίζονται με το δίκτυο στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox, πρέπει να απενεργοποιήσετε το VPN ή τον διακομιστή μεσολάβησης. Η οθόνη PR_CONNECT_RESET_ERROR εμφανίζεται όταν η σύνδεση αποτυγχάνει και όταν χρησιμοποιείτε VPN/Proxy, η κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο δρομολογείται μέσω ενός μεσαίου διακομιστή.

Αυτή η διαδικασία δρομολόγησης ενεργοποιεί πολλά σφάλματα που σχετίζονται με το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του PR_CONNECT_RESET_ERROR. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε VPN για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους, θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε.

5) Απενεργοποιήστε τα πρόσθετα του Firefox

Ακριβώς όπως το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, ο Firefox υποστηρίζει επίσης την προσθήκη επιπλέον λειτουργιών. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον λειτουργίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας Firefox προσθέτοντας πρόσθετα.

Ορισμένα πρόσθετα που έχουν σχεδιαστεί για τον Firefox μπορεί να επηρεάσουν τις βασικές λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης, οδηγώντας σε διάφορα προβλήματα. Επομένως, εάν εξακολουθεί να εμφανίζεται το μήνυμα PR_CONNECT_RESET_ERROR, πρέπει να απενεργοποιήσετε τα πρόσθετα του Firefox.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε « Πρόσθετα και θέματα ».

 

3. Στην επόμενη οθόνη, θα βρείτε όλα τα εγκατεστημένα πρόσθετα. Εδώ πρέπει να απενεργοποιήσετε όλες τις επεκτάσεις που προσθέσατε πρόσφατα.

Αυτό είναι! Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα ύποπτα πρόσθετα από το πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τα πρόσθετα μεμονωμένα για να μάθετε το προβληματικό.

6) Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Firefox

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για εσάς, η μόνη επιλογή που απομένει είναι να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη στον Firefox. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του firefox θα διαγράψει τις εικόνες και άλλους τύπους αρχείων που έχει αποθηκεύσει το πρόγραμμα περιήγησης στη μνήμη cache του. Αυτό θα επιλύσει τελικά το pr_connect_reset_error.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ιστορικό > Εκκαθάριση πρόσφατου ιστορικού .

 

3. Στη γραμμή εντολών Εκκαθάριση ιστορικού, επιλέξτε « Όλα » στο χρονικό εύρος. Στη συνέχεια, στο Ιστορικό, ελέγξτε την « Κρυφή μνήμη » και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει όλα τα αρχεία προσωρινής μνήμης που είναι αποθηκευμένα από το πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επανεκκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης Firefox μετά την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης.

 

Αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι για να διορθώσετε το pr_connect_reset_error στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση του μηνύματος σφάλματος “pr_connect_reset_error”, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *