πρόσθετα Firefox για τη βελτίωση της παραγωγικότητας

Αν και ο Firefox δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο το Google Chrome, εξακολουθεί να είναι ένα ικανό πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού χρησιμοποιείται πλέον από εκατομμύρια χρήστες και σας προσφέρει σχεδόν κάθε δυνατότητα που θα χρειαστείτε για μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης στον ιστό.

Ο Firefox είναι πιο ελαφρύς σε πόρους συστήματος από το Google Chrome. Παρόλο που δεν μπορείτε να εκτελέσετε επεκτάσεις Chrome στο Chrome, έχετε ακόμα πολλά πρόσθετα διαθέσιμα για το πρόγραμμα περιήγησης Firefox για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Υπάρχουν πρόσθετα για διαφορετικούς σκοπούς για τον Firefox και σχεδόν όλα είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τα καλύτερα  .

5 καλύτερα πρόσθετα Firefox για παραγωγικότητα

Υπάρχουν διαθέσιμα πρόσθετα για τον Firefox που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί από περισσότερους. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε πρόσθετα Firefox για παραγωγικότητα, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα πέντε πρόσθετα. Ας αρχίσουμε.

1. OneTab

Λοιπόν, το OneTab είναι ένα πρόσθετο διαχείρισης καρτελών Firefox στη λίστα που μετατρέπει όλες τις καρτέλες σας σε λίστα. Δεδομένου ότι μετατρέπει τις καρτέλες σας σε λίστα, το πρόσθετο βοηθάει πολύ στην εξοικονόμηση πόρων μνήμης και CPU.

Έτσι, το πρόσθετο βοηθά στη μετατροπή των καρτελών σας σε λίστα για μείωση του φόρτου της CPU. Είναι επίσης πολύ διαφορετικό από το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, επειδή το OneTab λειτουργεί με μια μικρότερη επιλογή ανοιχτών καρτελών με τις οποίες δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμη.

Ενώ το OneTab είναι επίσης διαθέσιμο για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome ως επέκταση, είναι πιο δημοφιλές στον Firefox. Συνολικά, το OneTab είναι μια εξαιρετική επέκταση Firefox για την ενίσχυση της παραγωγικότητάς σας.

2. LeechBlock NG

Το LeechBlock NG είναι ένα απλό, ελαφρύ εργαλείο παραγωγικότητας για το πρόγραμμα περιήγησής σας Firefox. Το πρόσθετο λειτουργεί αποκλείοντας όλους τους ιστότοπους που χάνουν χρόνο που μπορούν να ρουφήξουν τη ζωή από την εργάσιμη ημέρα σας.

Αν και είναι ένα απλό πρόσθετο Firefox για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, μπορεί να κάνει πολλά προηγμένα πράγματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να καθορίσετε με μη αυτόματο τρόπο ποιους ιστότοπους θα αποκλείσετε και πότε.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο LeechBlock NG για να καθυστερήσετε ιστοτόπους για λίγα δευτερόλεπτα, αποκλείοντας έως και 30 ιστότοπους. Έτσι, εάν συχνά αποσπάτε την προσοχή σας από ιστότοπους που χάνουν χρόνο, το LeechBlock NG είναι ένα πρόσθετο που πιθανότατα θα χρειαστείτε.

3. Ορμή

Το Momentum είναι ένα τέτοιο πρόσθετο για τον Firefox που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί και να βελτιώσετε την εμφάνιση του προγράμματος περιήγησης. Είναι ένα παραγωγικό εργαλείο που εμφανίζει εκπληκτικές νέες ταπετσαρίες στη σελίδα της νέας καρτέλας.

Η σελίδα της νέας καρτέλας περιλαμβάνει επίσης υπενθυμίσεις για τις εργασίες σας, λίστες υποχρεώσεων και πολλά άλλα. Εκτός από αυτά, οι ταπετσαρίες που εμφανίζονται στη σελίδα της νέας καρτέλας μπορούν να σας παρακινήσουν να λάβετε νέους στόχους και να ολοκληρώσετε την εργασία σας εγκαίρως. Συνολικά, το Momentum είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο firefox για παραγωγικότητα που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

4. Γραμματική και ορθογραφικός έλεγχος – Εργαλείο γλώσσας

Εάν δεν θέλετε να βασίζεστε σε κορυφαία εργαλεία ελέγχου γραμματικής όπως το Grammarly, πρέπει να δοκιμάσετε το πρόσθετο Grammar and Spell Checker – LanguageTool Firefox.

Γραμματική και ορθογραφικός έλεγχος – Το LanguageTool είναι ένας γραμματικός έλεγχος που σας βοηθά με τη γραμματική, την ορθογραφία και πολλά άλλα. Μπορεί να σας βοηθήσει να γράφετε επαγγελματικά email με σιγουριά.

Το πρόσθετο του firefox ισχυρίζεται ότι βρίσκει πολλά λάθη που ένας απλός ορθογραφικός έλεγχος δεν μπορεί να εντοπίσει, όπως η ανάμειξη εκεί/των, ένα/ένα ή η επανάληψη μιας λέξης.

5. Toggl Track: Productivity & Time Tracker

Το Toggl Track είναι ένα πρόσθετο εξαιρετικής παραγωγικότητας και παρακολούθησης χρόνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για να βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασίας σας και να αποφύγετε τη σπατάλη χρόνου.

Toggl Track: Η Παρακολούθηση Παραγωγικότητας & Χρόνου ακολουθεί μια απλή ιδέα – σας λέει πόσο χρόνο ξοδεύετε σε τι. Με αυτόν τον τρόπο, σας λέει ακριβώς πόσο παραγωγικοί είστε.

Μόλις προστεθεί στο firefox, πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του πρόσθετου, να εισαγάγετε τι κάνετε και να ξεκινήσετε το χρονόμετρο. Όταν ολοκληρώσετε την εργασία σας, πρέπει να σταματήσετε το χρονόμετρο. Στο τέλος της ημέρας, μπορείτε να ανοίξετε το Toggl Track για να ελέγξετε πόσο χρόνο έχετε αφιερώσει σε κάθε εργασία και να προγραμματίσετε την επόμενη μέρα σας.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα Mozilla Firefox που θα βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας. Για να είστε πιο παραγωγικοί, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα πρόσθετα. Εάν θέλετε να προσθέσετε τα πρόσθετά σας στη λίστα, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

7 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την παραγωγικότητα του Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκτήσετε το Mozilla Firefox στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ελέγξετε την έκδοση του Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για παραγωγικότητα το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αξιοποιήσετε σωστά τα οφέλη του Tech World για να βελτιώσετε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *