Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Steam «Corrupt Update Files» το 2024

Οι παίκτες σε όλο τον κόσμο μπορεί να γνωρίζουν πολύ καλά το Steam. Είναι μια υπηρεσία ψηφιακής διανομής βιντεοπαιχνιδιών που ανήκει στη Valve, η οποία κυκλοφόρησε το 2003. Η πλατφόρμα κέρδισε δημοτικότητα αμέσως μετά την κυκλοφορία της και έχει γίνει ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια με φίλους.

Ωστόσο, όπως κάθε άλλη υπηρεσία που βασίζεται στο διαδίκτυο, το Steam έχει μερικά προβλήματα. Περιστασιακά, οι παίκτες λαμβάνουν σφάλματα κατά τη λήψη ή την ενημέρωση των παιχνιδιών τους στο Steam, όπως τα ‘Corrupt Update Files’.

Το «Corrupt Update Files» είναι ένα πολύ δημοφιλές σφάλμα Steam που εμφανίζεται κυρίως κατά την ενημέρωση ή την εγκατάσταση παιχνιδιών. Εάν μόλις αντιμετωπίσατε το ίδιο σφάλμα, αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή Steam δεν μπορεί να ενημερώσει το παιχνίδι ή το αρχείο ενημέρωσης που κατεβάσατε είναι κατεστραμμένο.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam

Γιατί εμφανίζεται το «Corrupt Update Files» στο Steam;

Τα ‘Εφθαρμένα αρχεία ενημέρωσης’ ενδέχεται να εμφανιστούν στο Steam για διάφορους λόγους. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Steam, τα αρχεία εγκατάστασης του παιχνιδιού, μια κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη παιχνιδιού ή άλλα ζητήματα.

Για όλους τους λόγους, η ξαφνική διακοπή ρεύματος, οι βλάβες του σκληρού δίσκου και τα κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών είναι τα κύρια.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Steam Corrupt Update Files; (4 απλά βήματα)

Εάν διαβάσετε προσεκτικά το σφάλμα, θα δείτε ότι το ζήτημα συνδέεται με τα αρχεία ενημέρωσης.

Ίσως μια ξαφνική διακοπή ρεύματος κατέστρεψε τα αρχεία ενημέρωσης που είχαν ήδη ληφθεί ή το πρόγραμμα προστασίας από ιούς/τείχος προστασίας απέκλεισε τη λήψη. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, ακολουθήστε αυτές τις μεθόδους για να το διορθώσετε.

1. Απεγκαταστήστε το παιχνίδι

Το πρώτο βήμα για την επίλυση του σφάλματος «Corrupt Update Files» στο Steam είναι να απεγκαταστήσετε το παιχνίδι που σας στέλνει το μήνυμα σφάλματος.

Πρέπει να απεγκαταστήσετε κάθε παιχνίδι που εμφανίζει το σφάλμα Corrupt Update Files. Για να απεγκαταστήσετε τα παιχνίδια Steam, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Εκκινήστε τον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή Steam και μεταβείτε στο Βιβλιοθήκη αυτί.

κάντε κλικ στην καρτέλα Βιβλιοθήκη

2. Στη Βιβλιοθήκη Steam, βρείτε το παιχνίδι που θέλετε να απεγκαταστήσετε.

3. Κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι και επιλέξτε Διαχειρίζονται.

επιλέξτε την επιλογή Διαχείριση

4. Στο αναπτυγμένο μενού, επιλέξτε Απεγκατάσταση.

κάντε κλικ στο Uninstall

5. Στην προτροπή επιβεβαίωσης κατάργησης εγκατάστασης, κάντε κλικ Απεγκατάσταση.

κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης

Αυτό είναι! Μετά την απεγκατάσταση του παιχνιδιού, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη λήψης Steam

Μετά την απεγκατάσταση του παιχνιδιού Steam που σας έδειχνε το σφάλμα, ήρθε η ώρα να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη λήψης. Ακολουθούν απλά βήματα για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης λήψης Steam.

1. Ανοίξτε τον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή Steam.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο Θέα στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Λήψεις.

4. Μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης λήψης.

Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης λήψης

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη λήψης Steam.

3. Αλλάξτε την περιοχή λήψης

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να χάσετε. Για να διορθώσετε το σφάλμα «Corrupt Update Files» στο Steam, θα πρέπει να αλλάξετε την περιοχή λήψης. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Εκκινήστε τον υπολογιστή-πελάτη Steam Desktop στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο Steam > Ρυθμίσεις.

2. Στις Ρυθμίσεις Steam, μεταβείτε στο Λήψεις αυτί.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού Download Region και επιλέξτε μια τοποθεσία πιο κοντά στην περιοχή σας. Αφού το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο OK για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

Λήψη Περιοχής

4. Ο πελάτης Steam θα ζητήσει επανεκκίνηση. Επανεκκινήστε το Steam Client.

Αφού αλλάξετε την Περιοχή Λήψης, πρέπει να κατεβάσετε ξανά το παιχνίδι. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ίχνος παλαιών αρχείων παιχνιδιών στον υπολογιστή σας.

Μεταβείτε στη θέση όπου έχετε εγκαταστήσει το παιχνίδι, εμφανίζοντας το σφάλμα και διαγράψτε το φάκελο.

4. Επαληθεύστε την ακεραιότητα των αρχείων παιχνιδιών

Το επόμενο βήμα είναι να επαληθεύσετε την ακεραιότητα των αρχείων του παιχνιδιού. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα Steam Corrupt Update Files επαληθεύοντας την ακεραιότητα των αρχείων του παιχνιδιού.

1. Εκκινήστε τον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή Steam και μεταβείτε στο Βιβλιοθήκη αυτί.

Βιβλιοθήκη

2. Κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι που μόλις εγκαταστήσατε και κάντε κλικ Ιδιότητες.

Ιδιότητες

3. Στις Ιδιότητες, μεταβείτε στο Τοπικά Αρχεία αυτί.

Τοπικά Αρχεία

4. Στην οθόνη Τοπικά αρχεία, κάντε κλικ Επαληθεύστε την ακεραιότητα των αρχείων του παιχνιδιού.

Επαληθεύστε την ακεραιότητα των αρχείων επίδειξης..

Αυτό είναι! Αυτό θα επαληθεύσει την ακεραιότητα των αρχείων παιχνιδιού που είναι εγκατεστημένα στο Steam. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε ξανά το παιχνίδι. δεν θα λάβετε το σφάλμα “Corrupt Update Files” αυτή τη φορά.

Τι γίνεται αν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα «Corrupt Update Files» του Steam;

Παρόλο που είμαστε βέβαιοι ότι τα βήματα που κοινοποιήθηκαν παραπάνω θα διορθώσουν το σφάλμα “Corrupt Update Files” στο Steam, αν εξακολουθείτε να το λαμβάνετε, υπάρχουν πιθανότητες προβλημάτων υλικού ή κατεστραμμένου προγράμματος-πελάτη Steam. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε το πρόβλημα.

1. Επισκευάστε τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Steam

Μπορείτε να δοκιμάσετε να επιδιορθώσετε το φάκελο Steam Library και να δείτε αν βοηθάει. Δείτε πώς μπορείτε να επιδιορθώσετε τη Βιβλιοθήκη παιχνιδιών Steam.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα-πελάτη για επιτραπέζιους υπολογιστές Steam στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο Steam > Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις Steam, μεταβείτε στο Λήψεις.

Λήψεις

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Φάκελοι βιβλιοθήκης Steam στην ενότητα Βιβλιοθήκες περιεχομένου.

Βιβλιοθήκη Steam

4. Στο Storage Manager, κάντε κλικ στις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέξτε Φάκελος επισκευής.

Επισκευή φακέλου

Αυτό είναι! Αυτό θα επιδιορθώσει τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Steam. Μόλις τελειώσετε, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ή να ενημερώσετε το παιχνίδι και ελέγξτε αν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα.

2. Μετακινήστε το παιχνίδι σε διαφορετική μονάδα δίσκου

Η αποτυχία HDD/SSD είναι ένας άλλος λόγος για το μήνυμα σφάλματος “Corrupt Update Files”. Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα συνδέοντας μια διαφορετική μονάδα δίσκου στον υπολογιστή σας και μετακινώντας το υπάρχον παιχνίδι Steam.

Τα βήματα για να μετακινήσετε ένα παιχνίδι Steam σε άλλη μονάδα δίσκου είναι περίπλοκα, αλλά έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό. Επομένως, φροντίστε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας – Πώς να μετακινήσετε το παιχνίδι Steam σε άλλη μονάδα δίσκου και μετακινήστε το παιχνίδι που σας εμφανίζει το μήνυμα σφάλματος.

3. Εγκαταστήστε ξανά το Steam Desktop Client

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για να επιλύσετε το «Διεφθαρμένο αρχείο ενημέρωσης» του Steam, η μόνη επιλογή που απομένει είναι να εγκαταστήσετε ξανά το Steam Client.

Για να επανεγκαταστήσετε το Steam Client, μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου και απεγκαταστήστε το. Μόλις απεγκατασταθεί, κατεβάστε και εγκαταστήστε ξανά το Steam από αυτό ιστοσελίδα.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς μπορείτε να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος «Corrupt Update Files» του Steam. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση αυτού του σφάλματος, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, εάν αυτό το άρθρο σας βοήθησε να διορθώσετε το σφάλμα, μοιραστείτε το με άλλους.

Διαβάστε επίσης :Το Steam δεν ανοίγει; 8 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *