Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 107 της τηλεόρασης Samsung

Λαμβάνετε το κωδικός σφάλματος 107 μήνυμα προτροπής στην οθόνη κατά τη ροή οποιουδήποτε διαδικτυακού περιεχομένου στη Samsung Smart TV σας; Αυτός ο κωδικός σφάλματος 107 θα εμφανίζεται περιστασιακά λόγω έλλειψης σταθερού σύνδεση στο Internet. Εκτός από αυτό, ένα θέμα με OpenAPI μπορεί επίσης να οδηγήσει στον κωδικό σφάλματος 107. Ωστόσο, μπορείτε να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα χρησιμοποιώντας τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε τη Samsung Smart TV [Με & Χωρίς Τηλεχειριστήριο]

6 καλύτερες λύσεις για τη διόρθωση του κωδικού σφάλματος 107 της τηλεόρασης Samsung

Ανατρέξτε στις παρακάτω μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων μία προς μία για να απαλλαγείτε από τον κωδικό σφάλματος 107 της τηλεόρασης Samsung.

Ελέγξτε την κατάσταση δικτύου στη Samsung Smart TV

Ο έλεγχος της κατάστασης δικτύου είναι απαραίτητος για να μάθετε ποιο στοιχείο προκαλεί τον κωδικό σφάλματος 107. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε Κατάσταση Δικτύου στην τηλεόρασή σας Samsung.

#1. Χτύπα το Σπίτι κουμπί στο τηλεχειριστήριο της Samsung.

#2. Παω σε Ρυθμίσεις και επιλέξτε Δίκτυο από το Γενικός μενού.

#3. Επίλεξε το Κατάσταση Δικτύου επιλογή.

#4. Εάν η τηλεόραση Samsung είναι συνδεδεμένη στο Internet, θα βρείτε το μήνυμα Η τηλεόρασή σας είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο στην οθόνη.

#5. Εάν η τηλεόρασή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, θα δείτε α κόκκινο Χ σημάδι πάνω από το δρομολογητή ή την εικόνα της τηλεόρασης.

#6. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, πατήστε το Αποσυνδέω κουμπί στη σελίδα Δίκτυο. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε την τηλεόραση Samsung ξανά στο Internet.

Ωστόσο, εάν η τηλεόραση δεν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής βρίσκεται κοντά στην τηλεόρασή σας Samsung και δοκιμάστε ξανά. Για να έχετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο, η απόσταση μεταξύ του δρομολογητή και της τηλεόρασης θα πρέπει να είναι 15,2 μέτρα.

σφάλματος 107 της Samsung

Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στη Samsung Smart TV

Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε τον κωδικό σφάλματος 107, δοκιμάστε να επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις δικτύου στην τηλεόρασή σας Samsung χρησιμοποιώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

Πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις Γενικός Δίκτυο → Επιλέξτε Επαναφορά δικτύου → Κάντε κλικ Ναί για επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου στην τηλεόραση Samsung.

Τροποποιήστε το κανάλι δικτύου για να λύσετε τον κωδικό σφάλματος 107

Εάν λαμβάνετε συχνά τον κωδικό σφάλματος 107 στην τηλεόρασή σας Samsung, τότε ήρθε η ώρα να τροποποιήσετε το κανάλι δικτύου. Ανοιξε το Ρυθμίσεις δρομολογητή Διαδικτύου και πηγαίνετε στο Κανάλι δικτύου αυτί. Τώρα, αλλάξτε το κανάλι δικτύου από 2,4 GHz έως 5 GHz.

Εάν το κανάλι δικτύου είναι ήδη στο 5 GHzμετά αλλάξτε το σε 2,4 GHz. Αφού το αλλάξετε, ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί ή όχι.

Κύκλος ισχύος του δρομολογητή

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η προσαρμογή του καναλιού Δικτύου βοηθά. Εάν δεν λειτουργεί, ελέγξτε πρώτα αν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι σταθερή στον δρομολογητή σας συνδέοντας άλλες συσκευές όπως υπολογιστή ή Smartphone στο Διαδίκτυο.

Εάν το πρόβλημα είναι με τον δρομολογητή, τότε ανατρέξτε στα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τον δρομολογητή.

#1. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του Router σας και περιμένετε 60 δευτερόλεπτα.

#2. Τώρα, επανασυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και ενεργοποιήστε το για επανεκκίνηση του δρομολογητή.

#3. Δοκιμάστε να συνδέσετε την τηλεόραση Samsung στο Internet και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί ή όχι.

Εκτός από την επανεκκίνηση, η αλλαγή της διαμόρφωσης στο δρομολογητή σας βοηθά μερικές φορές να επιλύσετε τον κωδικό σφάλματος 107.

σφάλματος 107 της Samsung

Ενημερώστε το υλικολογισμικό Samsung TV για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 107

Εάν η αντιμετώπιση προβλημάτων του δρομολογητή δεν σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα του κωδικού σφάλματος 107, τότε αυτό μπορεί να συνέβη λόγω του ξεπερασμένου υλικολογισμικού της τηλεόρασης Samsung.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε το υλικολογισμικό της Samsung TV στην πιο πρόσφατη έκδοση.

#1. Πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη.

#2. Επίλεξε το Υποστήριξη εικονίδιο και πατήστε το Αναβάθμιση λογισμικού επιλογή.

#3. Κάντε κλικ στο Ενημέρωση τώρα. Η τηλεόραση θα ελέγξει για ενημερώσεις.

#4. Εάν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη, τότε το λογισμικό θα ξεκινήσει η λήψη.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το Αυτόματη ενημέρωση επιλογή αυτόματης ενημέρωσης του υλικολογισμικού της τηλεόρασης Samsung.

Εάν το πρόβλημα παραμένει ακόμη και μετά την ενημέρωση, επανεκκινήστε την τηλεόρασή σας Samsung και συνδεθείτε ξανά στο Internet.

Επαναφέρετε την τηλεόρασή σας Samsung

Εάν καμία από τις παραπάνω επιδιορθώσεις δεν σας βοηθά να επιλύσετε τον κωδικό σφάλματος 107, η τελευταία μέθοδος αντιμετώπισης προβλημάτων που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να επαναφέρετε την τηλεόραση Samsung. Θυμηθείτε, η επαναφορά της τηλεόρασης Samsung θα διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα στην τηλεόρασή σας.

#1. μεταβείτε στο Ρυθμίσεις επιλογή στο κάτω μέρος.

#2. Κάντε κλικ στο Υποστήριξη και μετά πατήστε Αυτοδιάγνωση.

#3. Τώρα, χτυπήστε το Επαναφορά κουμπί και εισάγετε το ΚΑΡΦΙΤΣΑ.

#4. Τέλος, κάντε κλικ Ναί για να επιβεβαιώσετε.

#5. Τώρα, ελέγξτε αν το κωδικός λάθους επιλύεται ή όχι.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς μπορώ να διορθώσω τον κωδικό σφάλματος 107 στην τηλεόρασή μου Samsung;

Εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι ασταθής, ενδέχεται να εμφανιστεί πρόβλημα με τον κωδικό σφάλματος 107. Συνδέστε την τηλεόρασή σας Samsung στο εναλλακτικό δίκτυο Wi-Fi και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

2. Πώς να επιλύσετε τη μη σύνδεση της τηλεόρασης Samsung σε Wi-Fi;

Εάν δεν μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόραση Samsung στο Wi-Fi, επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στην τηλεόρασή σας και δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *