προπονήσεις στο σπίτι

Πώς να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή Crunch Fitness

Γρήγορη απάντηση

  • Μπορείτε να πάρετε ένα Δωρεάν δοκιμαστικό πάσο 1 ημέρας για προπόνηση στο γυμναστήριο Crunch Fitness και α 30 ημερών ή 14 ημερών δωρεάν δοκιμή στο Crunch+ εφαρμογή για ροή μαθημάτων προπόνησης.
  • Εγγραφείτε για ένα δωρεάν πάσο 1 ημέρας: Επισκεφθείτε το Crunch δικτυακός τόπος → Κάντε κλικ Αποκτήστε δωρεάν πάσο → Επιλέξτε Λέσχη & τοποθεσία → Επιλέξτε Δωρεάν πάσο 1 ημέρας → Ρύθμιση Ημερομηνία → Εισαγάγετε λεπτομέρειες → Λάβετε δωρεάν πάσο.

Θέλετε να ασκηθείτε στο 0 $ κόστος? Μπορείτε να πάρετε το Crunch Fitness Δωρεάν πάσο 1 ημέρας να γυμναστείτε δωρεάν σε οποιοδήποτε από τα κοντινά σας γυμναστήρια. Μπορείτε να ορίσετε μια ημερομηνία που είναι βολική για να προπονηθείτε. Εάν δεν μπορείτε να πάτε στο κλαμπ την καθορισμένη ημερομηνία, μπορείτε να ενημερώσετε την ομάδα στο Γυμναστήριο να αναβάλετε τη δωρεάν δοκιμή σας σε άλλη ημερομηνία.

Το Crunch Fitness είναι ένα γνωστό κέντρο γυμναστικής που μετατρέπει τη σοβαρή σας άσκηση σε ψυχαγωγία, ενώ παράλληλα σας κάνει τον καλύτερο δυνατό. Προσφέρει επίσης ένα επίσημη εφαρμογή, Crunch+, για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στην προπόνηση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανές και κατ’ απαίτηση συνεδρίες προπόνησης στο Εφαρμογή Crunch+. Το Crunch+ προσφέρει α Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για υφιστάμενους συνδρομητές και α Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για νέα μέλη.

Αν θέλεις ακυρώστε το δωρεάν δοκιμαστικό πάσο 1 ημέρας, μπορείτε να το κάνετε online, μέσω τηλεφώνου ή μέσω email. Προς την ακυρώστε τη δωρεάν δοκιμή Crunch+μπορείτε να πλοηγηθείτε στο Συνδρομές στο App Store ή Play Store του Smartphone σας.

Σε αυτό το άρθρο, σας δείξαμε πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή στην εφαρμογή Crunch Fitness και στον ιστότοπο.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν πάσο 1 ημέρας για Crunch Fitness

1. Πηγαίνετε στο www.crunch.com σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα περιήγησης ιστού της συσκευής σας.

2. Πατήστε στο Δωρεάν δοκιμή επιλογή.

3. Συμπληρώστε τη φόρμα με το όνομα, το email, τον αριθμό τηλεφώνου και την τοποθεσία σας. Κάντε κλικ Ξεκίνα.

4. Θα πάρετε το Δωρεάν πάσο 1 ημέρας μέσω του καταχωρημένου email.

Τώρα, μπορείτε να επισκεφτείτε το Crunch Fitness club την αναφερόμενη ημερομηνία και να το εξαργυρώσετε Δωρεάν δοκιμαστικό πάσο 1 ημέρας να ασκηθεί δωρεάν.

Πώς να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή στην εφαρμογή Crunch+

Αν σας αρέσουν οι προπονήσεις στο σπίτι, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανές συνεδρίες προπόνησης στην εφαρμογή Crunch. Περιλαμβάνει τόσο τις ζωντανές όσο και τις ηχογραφημένες συνεδρίες HIIT, yoga, cardio, tai box, stretching, γλυπτική, διαλογισμό, pilates και πολλά άλλα!

Τα παλιά μέλη του Crunch παίρνουν ένα Δωρεάν δοκιμή 30 ημερώνκαι τα νέα μέλη παίρνουν α Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών σε συνδρομή Crunch+. Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή Crunch+.

1. Εγκαταστήστε το Τραγάνισμα Καταλληλότητα εφαρμογή στο τηλέφωνο Android ή το iPhone σας από το Google Play Store ή App Store.

Εφαρμογή Down;oad Crunch Fitness για δωρεάν δοκιμή

2. Κάντε κλικ Συνδρομητής Crunch+ εάν είστε ήδη μέλος. Ή πατήστε Εγγραφείτε με το Crunch+ και εισάγετε το δικό σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επιλέξτε συνδρομητής Crunch+ ή Εγγραφείτε με το Crunch+

3. Πατήστε Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή και διάλεξε ένα σχέδιο. Υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμα προγράμματα: το ένα είναι για το μέλος του Crunch και το άλλο για τον νέο συνδρομητή.

4. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό εισάγοντας το δικό σας προσωπικα ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

5. Συμπληρώστε το πληρωμή παρέχοντας τα στοιχεία πληρωμής. Τα νέα μέλη θα χρεωθούν 6,99 $/μήνακαι τα υπάρχοντα μέλη πρέπει να πληρώσουν μόνο 1,99 $/μήνα.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προπονήσεις δωρεάν στην εφαρμογή Crunch+.

Πώς να ακυρώσετε το δωρεάν δοκιμαστικό πάσο 1 ημέρας Crunch Fitness

Έχετε τρεις τρόπους για να ακυρώσετε το δωρεάν πάσο Crunch. Μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο τρόπο.

Ακύρωση δωρεάν δοκιμής σε απευθείας σύνδεση

1. Επισκεφθείτε το Τραγάνισμα δικτυακός τόπος.

2. Πατήστε Διαχειριστείτε την τρέχουσα συνδρομή σας και κάντε κλικ Να συνεχίσει.

Πατήστε Διαχείριση της τρέχουσας συνδρομής σας

3. Επιλέξτε το Γυμναστήριο κοντά στο σπίτι σας και πατήστε Αρχή.

4. Χτύπησε Ακύρωση και εισάγετε το δικό σας προσωπικα ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

5. Παρέχετε το Λόγος ακύρωσης και επιλέξτε Επόμενο για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή.

Ακυρώστε το δωρεάν πάσο μέσω email

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Crunch μέσω email ζητώντας να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή. Πρέπει να στείλετε το μήνυμα στον υπεύθυνο λειτουργίας του γυμναστηρίου. Περιμένετε μέχρι να λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης για την ακύρωση της δωρεάν δοκιμής σας. Αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 1 έως 2 ημέρες. Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη δοκιμή σας αμέσως, δοκιμάστε την παρακάτω μέθοδο.

Επισκεφθείτε το γυμναστήριο για να ακυρώσετε το δωρεάν πάσο

Δείτε τις τοποθεσίες Crunch δικτυακός τόπος για το Γυμναστήριο που βρίσκεται κοντά στον χώρο σας. Εκεί, μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου του γυμναστηρίου για να επικοινωνήσετε. Μπορείς επίσκεψη αυτοπροσώπως και ζητήστε από το μέλος της ομάδας στο Γυμναστήριο να ακυρώσει το δωρεάν πάσο σας. Επίσης, μπορείτε επίσης κάλεσε τους και ενημερώστε τους ότι θέλετε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή.

Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή Crunch+ στην εφαρμογή

Η συνδρομή Crunch+ μπορεί να αγοραστεί είτε στον ιστότοπο είτε στην εφαρμογή για κινητά. Εάν έχετε εγγραφεί μέσω της εφαρμογής για κινητά χρησιμοποιώντας Apple ID ή Λογαριασμός Googleπρέπει να το ακυρώσετε μέσω του App Store ή το Google Play Store πλατφόρμες. Μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή προτού χρεωθείτε αυτόματα για την επιλεγμένη συνδρομή.

Σε Android:

Ανοιξε Google Play Store → Κάντε κλικ στο Προφίλ → Επιλέξτε Πληρωμές και συνδρομές → Κάντε κλικ Συνδρομές → Επιλέξτε Crunch+ → Πατήστε Ακύρωση συνδρομής.

Σε iPhone:

Παω σε App Store → Χτύπησε Προφίλ → Επιλέξτε Συνδρομή → Επιλέξτε Crunch+ → Πατήστε Ακύρωση συνδρομής → Κάντε κλικ Επιβεβαιώνω για να ακυρώσετε τη συνδρομή στο iPhone σας.

Σχέδια συνδρομής Crunch Fitness

Το Crunch σάς προσφέρει προγράμματα premium, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε μετά τη δωρεάν δοκιμή. Τα προγράμματα μελών μπορεί να διαφέρουν σε διαφορετικές τοποθεσίες. Μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτήν την προσφορά και να αποκτήσετε συνδρομή στο Crunch στον επίσημο ιστότοπο του Crunch.

ΣχέδιοΤιμή
Αποτελέσματα αιχμής29,99 $/μήνα
Κορυφή21,99 $/μήνα
Βάση14,99 $/μήνα

Πώς να αποκτήσετε κωδικούς προσφοράς Crunch Fitness για να μειώσετε το κόστος συνδρομής

Το Crunch σάς επιτρέπει να έχετε έκπτωση στη συνδρομή του χρησιμοποιώντας το Κωδικοί προσφοράς. Δυστυχώς, αυτή η υπηρεσία δεν παρέχει προς το παρόν κωδικούς κουπονιών στον επίσημο ιστότοπο της. Όμως, θα ανακοινώσουν επίσημα εκπτώσεις και προσφορές ειδικές περιπτώσεις όπως η Μαύρη Παρασκευή, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά.

Αν ψάχνετε για προσφορές πρόσφατα, μπορείτε να ανατρέξετε πηγές τρίτων. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι τρίτων που σας προσφέρουν κωδικούς κουπονιών για να μειώσετε το κόστος μιας συνδρομής Crunch.

Συμβουλή: Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το πώς να αποκτήσετε το δωρεάν πάσο για το Anytime Fitness.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορώ να φέρω έναν επισκέπτη στο Crunch Fitness Center;

Εχεις δωρεάν προνόμια επισκέπτη με ορισμένα σχέδια συνδρομής Crunch. Εάν θέλετε να μάθετε τις λεπτομέρειες του προνομίου επισκέπτη, επικοινωνήστε με το Crunch club/γυμναστήριο και ρωτήστε σχετικά με την πολιτική επισκεπτών.

2. Μπορώ να διακόψω τη συνδρομή μου στο Crunch Fitness;

Ναί. Μπορείτε να παγώσετε τη συνδρομή Crunch για τουλάχιστον 4 εβδομάδες και το πολύ 12 εβδομάδες. Είναι δυνατό μόνο εάν πληρώσετε τα τέλη την ημερομηνία.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Apple Fitness Plus

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *