Πώς να εγγράψετε το GamePlay στο Android το 2023

ους στις συσκευές τους. Υπάρχουν πολλές επιλογές για την εγγραφή της οθόνης Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή εγγραφής οθόνης για να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη σας.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι δωρεάν κάθε συσκευή εγγραφής οθόνης και ακόμη κι αν μια εφαρμογή είναι δωρεάν, προσθέτει ένα υδατογράφημα στο εγγεγραμμένο βίντεο. Επίσης, ορισμένες δωρεάν εφαρμογές θέτουν χρονικό όριο στην εγγραφή οθόνης.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια δωρεάν λύση για την εγγραφή παιχνιδιού στο Android, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό εγγραφή παιχνιδιού στο Android.

Βήματα για την εγγραφή της οθόνης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Παιχνίδια Google Play

Μοιραστήκαμε επίσης μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές εγγραφής οθόνης για Android, μαζί με το κόλπο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Παιχνίδια Google Play. Ανοίξτε τα Παιχνίδια Google Play στο Android σας.

2. Τώρα πατήστε στο όνομα του παιχνιδιού που θέλετε να ηχογραφήσετε.

3. Τώρα, πατήστε στο εγγραφή εικονίδιο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πατήστε στο εικονίδιο εγγραφής

4. Πατήστε το Ξεκίνα κουμπί στην οθόνη εγγραφής, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ξεκίνα

5. Στις ρυθμίσεις ποιότητας, επιλέξτε 480P SD ή 720P HD και πατήστε το Επόμενο κουμπί.

Ρυθμίσεις ποιότητας

6. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε το Εκτόξευση κουμπί.

πατήστε το κουμπί Εκκίνηση

7. Στην οθόνη Έναρξη εγγραφής ή μετάδοσης, πατήστε το Ξεκίνα τώρα κουμπί.

πατήστε το κουμπί Έναρξη τώρα

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εγγράψετε οθόνες χρησιμοποιώντας τα Παιχνίδια Google Play. Όλα τα εγγεγραμμένα κλιπ θα αποθηκευτούν στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

Οι καλύτερες εφαρμογές για εγγραφή βίντεο παιχνιδιών στο Android

Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εγγραφής οθόνης για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συσκευές εγγραφής οθόνης για να εγγράψετε τα βίντεο παιχνιδιών σας.

Εγγραφή οθόνης AZ

Εγγραφή οθόνης AZ

Το AZ Screen Recorder μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, αν ψάχνετε για μια σταθερή, υψηλής ποιότητας εφαρμογή εγγραφής οθόνης για τη συσκευή σας Android. Με το AZ Screen Recorder, μπορείτε να εγγράψετε ομαλά και καθαρά βίντεο οθόνης.

Υποστηρίζει εγγραφή οθονών παιχνιδιών σε υψηλή ποιότητα – 1080p, 60FPS και 12MBps. Επίσης, σας επιτρέπει να ορίσετε προσαρμοσμένη ανάλυση, ρυθμούς καρέ και ρυθμούς bit.

Rec.

Rec.

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή Android που καταγράφει τη δραστηριότητα της οθόνης. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη και λειτουργεί χωρίς root. Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει πρώτα να ορίσετε τον ρυθμό μετάδοσης bit και τη διαδρομή αποθήκευσης αρχείων.

Μπορείτε ακόμη και να ηχογραφήσετε με αυτήν την εφαρμογή. Ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι σας δίνει 10 δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε τη συσκευή σας για την εγγραφή.

Mobizen

Mobizen Screen Recorder

Αυτή είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές Android για την εγγραφή δραστηριοτήτων στην οθόνη χωρίς root. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εγγράφετε οθόνες, να μοιράζεστε δεδομένα μεταξύ ενός υπολογιστή και του Android σας και να έχετε πολλές περισσότερες επιλογές. Επίσης, αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη στο Google Play Store.

ADV Screen Recorder

ADV Screen Recorder

Η συσκευή εγγραφής οθόνης ADV σχεδιάστηκε για να είναι πλήρως εξοπλισμένη, χωρίς περιορισμούς ή να απαιτεί root.

Το καλύτερο μέρος αυτής της συσκευής εγγραφής οθόνης είναι ότι υποστηρίζει εγγραφή με δύο κινητήρες (Προεπιλογή και Προηγμένη). Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την μπροστινή και την πίσω κάμερα κατά την εγγραφή.

XRecorder

XRecorder

Το XRecorder είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία εγγραφή παιχνιδιών στο android smartphones. Η εφαρμογή είναι αρκετά ικανή να καταγράφει ομαλά και καθαρά βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης.

Το βασικό χαρακτηριστικό του XRecorder είναι η εγγραφή της οθόνης με εσωτερικό ήχο. Έχει επίσης ορισμένες λειτουργίες που θα ωφελούσαν τους παίκτες, όπως τη δυνατότητα απευθείας ροής στο YouTube.

Εκτός από αυτό, το XRecorder σάς παρέχει επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για να επεξεργαστείτε τα εγγεγραμμένα βίντεο παιχνιδιού σας.

VideoShow Screen Recorder

Εγγραφή οθόνης προβολής βίντεο

Το VideoShow Screen Recorder είναι ακόμα ένα καλύτερο πρόγραμμα εγγραφής οθόνης για rεγγραφή βίντεο παιχνιδιού.

Η εφαρμογή προσφέρει ισχυρές λειτουργίες εγγραφής, όπως απόκρυψη του παραθύρου για βίντεο χωρίς πλαίσιο, εγγραφή εσωτερικού ήχου κ.λπ.

Έχετε επίσης επιλογές για εγγραφή GIF, μετατροπή βίντεο σε GIF, εγγραφή μέσω κάμερας Facecam κ.λπ.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταγράψετε το παιχνίδι σε ένα smartphone Android. Έχουμε επίσης παραθέσει μερικές από τις δημοφιλείς εφαρμογές εγγραφής οθόνης. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

13 καλύτερες εφαρμογές για εγγραφή οθόνης σε Android το 2023

Πώς να γράψετε την οθόνη στα Windows 10 το 2022 (Χωρίς κανένα λογισμικό)

Πώς να τραβήξετε βίντεο παιχνιδιού στο Nintendo Switch

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές εγγραφής φωνής για Android το 2023

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *