Πώς να εγκαταστήσετε και να κάνετε streaming DigiBox Kodi Addon

Αν ψάχνετε για πρόσθετο βίντεο με Εκταση και Real Debrid πρέπει να επιλέξετε DigiBox. Το πρόσθετο σάς προσφέρει τις πιο πρόσφατες και κλασικές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν να μεταδώσουν το περιεχόμενο στο Digibox με Ποιότητα HD, και δεν θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ποιοτικές συμπιέσεις. Το πρόσθετο πλεονέκτημα του DigiBox είναι ότι έρχεται με πρόσθετες ρυθμίσεις όπως Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, Ρυθμίσεις Scrapper, κι αλλα.

Πώς να αποκτήσετε το Kodi σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Chromecast [Όλα τα μοντέλα](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κατεβάσετε το πρόσθετο DigiBox στο Kodi

Καθώς είναι πρόσθετο τρίτου μέρους, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις Άγνωστες πηγές στο Kodi για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο. Για να ενεργοποιήσετε, μεταβείτε στο ΡυθμίσειςΡυθμίσεις συστήματοςΠρόσθετα και Ενεργοποίηση Αγνωστες πηγές.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Kodi στη συσκευή σας. Πατήστε το Ρυθμίσεις εικόνισμα.

2. Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων πλακίδιο από τη σελίδα Ρυθμίσεις.

3. Από τη Διαχείριση αρχείων, κάντε κλικ Προσθήκη πηγής επιλογή.

4. Προσθήκη πηγής Το πλαίσιο διαλόγου θα εμφανιστεί στην οθόνη όπου πρέπει να επιλέξετε το “” και πατήστε το Εντάξει κουμπί.

5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL: http://xdigital.xyz/repo/ του αποθετηρίου και κάντε κλικ Εντάξει.

6. Πληκτρολογήστε το όνομα του αποθετηρίου Ψηφιακό στο Εισαγάγετε ένα όνομα για αυτήν την πηγή πολυμέσων πεδίο και πατήστε Εντάξει.

7. Ελέγξτε ξανά τα στοιχεία που έχετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εντάξει κουμπί.

8. Τώρα επιστρέψτε στην αρχική σελίδα και πατήστε το Πρόσθετα επιλογή στην αριστερή κάθετη γραμμή μενού.

9. Στη σελίδα Πρόσθετα, κάντε κλικ στο Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου Addon.

10. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αρχείο Zip επιλογή.

11. Από την ανοιχτή διαφάνεια, επιλέξτε το αποθετήριο Ψηφιακό.

12. Επιλέξτε το κατάλληλο αρχείο Zip, repository.digital-0.0.5.zipστη σελίδα Digital repo και κάντε κλικ Εντάξει.

13. Ξεκινά η εγκατάσταση του αποθετηρίου και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγκατάσταση. Μετά την εγκατάσταση, α αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

14. Στη σελίδα Addon Package Installer, επιλέξτε το Εγκατάσταση από το Repository επιλογή.

15. Επιλέξτε Digital Repo στο Αποθήκη σελίδα.

16. Κάντε κλικ στο Πρόσθετα βίντεο επιλογή από το Ψηφιακό αποθετήριο.

17. Στα Πρόσθετα βίντεο, κάντε κλικ στο πρόσθετο DigiBox.

18. Πατήστε το Εγκαθιστώ κουμπί για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο στο Kodi.

Η εγκατάσταση του πρόσθετου DigiBox ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τώρα, απολαύστε τη ροή των αγαπημένων σας ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Πώς να διορθώσετε το πρόσθετο DigiBox Kodi που δεν λειτουργεί

Εάν το πρόσθετο DigiBox δεν λειτουργεί σωστά λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως π.χ μαύρη οθόνη ή πάγωμαπρέπει να εκτελέσετε τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Να προσέχετε πάντα το σύνδεση στο Internet. Εάν έχετε χάσει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, το πρόσθετο ή το περιεχόμενο ενδέχεται να σταματήσει να φορτώνει.

2. Επανεκκινήστε το Kodi εφαρμογή ώστε να μπορεί να διορθώσει τα προσωρινά σφάλματα και να φορτώσει το περιεχόμενο.

3. Ενημερώστε το πρόσθετο στην πιο πρόσφατη έκδοση, εάν η επανεκκίνηση της εφαρμογής δεν επιλύσει το πρόβλημα.

4. Εάν δεν διορθωθεί, ενημερώστε το Kodi στην πιο πρόσφατη έκδοση της συσκευής σας.

5. Η ενημέρωση δεν διορθώνει το πρόβλημα, και πάλι επαναφέρει το Kodi στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το DigiBox Kodi Addon

ο Πρόσθετο DigiBox Kodi παρέχει πρόσβαση στη ροή όλων των ειδών περιεχομένου σε καλή ποιότητα. Παρακάτω έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το DigiBox Kodi Addon.

Nemesis Addon

ο Το πρόσθετο Nemesis είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στις συσκευές σας. Εδώ οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν διαφορετικές κατηγορίες περιεχομένου, όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, κανάλια, σειρές και πολλά άλλα για διάφορες πλατφόρμες. Το πρόσθετο έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει όλες τις μορφές βίντεο και να το μεταδίδει σε καλή ποιότητα. Διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες όπως υποστήριξη casting και υποστήριξη υποτίτλων.

Terrarium TV Addon

Πρόσθετο Terrarium TV είναι η καλύτερη εναλλακτική για το DigiBox Addon επειδή μπορεί να μεταδώσει όλα τα είδη τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών σε καλή ποιότητα. Επιπλέον, διαθέτει και εφαρμογή Android. Αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να κάνετε ροή, λήψη και παρακολούθηση όλου του αγαπημένου σας περιεχομένου σε ποιότητα HD 1080p χωρίς κόστος. Τα περισσότερα από τα περιεχόμενα αυτού του πρόσθετου μεταδίδονται σε ροή από το Google Drive ή τα βίντεο Google. Τούτου λεχθέντος, έχει ένα επιπλέον επίπεδο απορρήτου για χρήση.

Φανταστικό Addon

ο Φανταστικό Addon είναι το πιρούνι του το καλύτερο πρόσθετο Kodi σύμφωνο. Η διεπαφή αυτού του πρόσθετου είναι αρκετά παρόμοια με το πρόσθετο Covenant. Μπορείτε να λάβετε αυτό το πρόσθετο από το αποθετήριο Kodil. Σε αυτό το πρόσθετο, ο χρήστης μπορεί να βιώσει και τις δύο δυνατότητες των επιλογών σύνδεσης Premium Real-Debrid και Premiumize.me. Ο δωρεάν λογαριασμός Trakt αυτού του πρόσθετου χρησιμοποιείται για τη ροή όλων των πιο πρόσφατων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε συσκευές που υποστηρίζονται από το Kodi.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο DigiBox δωρεάν;

Ναί. Το πρόσθετο DigiBox είναι δωρεάν για εγκατάσταση και χρήση στο Kodi.

2. Το DigiBox έχει εφαρμογή για κινητά;

Το DigiBox δεν διαθέτει επίσημη εφαρμογή για κινητά.

3. Είναι το DigiBox νόμιμο και ασφαλές στη χρήση;

Όχι. Το DigiBox δεν είναι νόμιμο και ασφαλές στη χρήση. Επομένως, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το VPN στο Kodi για τη ροή του περιεχομένου στο πρόσθετο.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *