Παρά τη δημοτικότητα του Netflix, εξακολουθεί να έχει ένα πρόβλημα με την ανακάλυψη περιεχομένου. Η λίστα των τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών στην αρχική οθόνη συχνά προκαλεί παράξενες συστάσεις. Τόσο πολύ που ίσως χρειαστεί να βαθμονομήσετε εκ νέου τις συστάσεις σας στο Netflix.

Εν τω μεταξύ, το περιεχόμενο που πραγματικά θα απολάμβανες περνάει απαρατήρητο μέχρις ότου κάποιος φίλος τυχαίνει να το αναφέρει εν παρόδω. Το Netflix χρησιμοποιεί μια σειρά από αλγόριθμους για να αποφασίσει τι σας προτείνει, αλλά κανένα από τα παρασκηνιακά είδη δεν είναι εγγενώς αναζητήσιμο στις εφαρμογές του.

Ευτυχώς, υπάρχουν εκατοντάδες μυστικοί κωδικοί Netflix που θα σας βοηθήσουν να βρείτε νέο περιεχόμενο . Αυτά σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε με ακρίβεια την αναζήτησή σας για να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε. Μπορείτε να πάρετε περίεργα συγκεκριμένους, όπως τον κωδικό 354 που είναι “Ταινίες με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey”!

Για να αποκαλύψετε το περιεχόμενο που κρύβεται πίσω από αυτούς τους κωδικούς, πρέπει να ξέρετε πώς να τους εισάγετε. Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να εισαγάγετε τους μυστικούς κωδικούς Netflix για πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών της υπηρεσίας ροής.

20+ Καλύτεροι Κρυφοί Μυστικοί κωδικοί Android

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους μυστικούς κωδικούς του Netflix

Για να χρησιμοποιήσετε τους κρυφούς κωδικούς Netflix, απλώς ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες βήμα προς βήμα:

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας.
 2. Μεταβείτε στο Netflix και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 3. Πληκτρολογήστε https://www.netflix.com/browse/genre/[code] στη γραμμή διευθύνσεων.
 4. Αντικαταστήστε τον [κωδικό] με έναν από τους κωδικούς του συγκεκριμένου είδους.
 5. Πατήστε Enter .

Όταν φορτωθεί η σελίδα, θα συνεχίσετε να βλέπετε τα συνηθισμένα καρουζέλ, όπως τα Δημοφιλή και Τάσεις , αλλά με περιεχόμενο από το είδος που έχετε επιλέξει.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μυστικούς κωδικούς μέσω των εφαρμογών για κινητά ή των εφαρμογών έξυπνης τηλεόρασης. Θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς κωδικούς Netflix για να ξεκινήσετε είναι:

 • Δράση και Περιπέτεια (1365)
 • Anime (7424)
 • Τηλεοπτικά κινούμενα σχέδια (11177)
 • Film Noir (7687)
 • Stand-up Comedy (11559)
 • Cult Comedies (9434)
 • Ανεξάρτητη Δράμας (384)
 • Ιαπωνικές ταινίες (10398)
 • Ταινίες τρόμου B (8195)
 • Κλασικά μιούζικαλ (32392)
 • Spy Action and Adventure (10702)
 • Sci-Fi and Fantasy (1492)
 • Gangster Movies (31851)
 • Ψυχολογικά Θρίλερ (5505)

Περισσότερες συμβουλές και κόλπα Netflix για χρήση

Έχουμε γράψει δεκάδες άρθρα για να σας βοηθήσουμε να βρείτε περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που αξίζει να παρακολουθήσετε στο Netflix. Είναι το τέλειο συμπλήρωμα των μυστικών κωδικών του Netflix.

Για μια πλήρη περίληψη αυτών των προτάσεων περιεχομένου Netflix, καθώς και για πολλές άλλες συμβουλές και κόλπα, ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό μας για το Netflix για να σας βοηθήσουμε να γίνετε επαγγελματίας του Netflix.

200+ μυστικοί κωδικοί Netflix για να ανακαλύψετε κρυφές ταινίες

Το Netflix δεν λειτουργεί; 11 τρόποι για να διορθώσετε ζητήματα και προβλήματα του Netflix

Πώς να παρακολουθήσετε κάθε εκπομπή του Netflix σε οποιαδήποτε χώρα

9 χρήσιμες λειτουργίες του Netflix που μπορεί να έχετε χάσει

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Netflix το 2023 [6 Different Methods]

Εάν εφαρμόσετε μερικά από τα κόλπα σε αυτό το άρθρο, μαζί με τους μυστικούς κωδικούς για να εντοπίσετε είδη που αγαπάτε, σύντομα θα είστε στο δρόμο σας για μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία Netflix.