Πώς να εκτελέσετε οποιαδήποτε προγράμματα των Windows χωρίς να τα εγκαταστήσετε

Λοιπόν, τα Windows δεν έχουν έλλειψη όταν πρόκειται για εφαρμογές και παιχνίδια. Εάν ο υπολογιστής σας έχει επαρκή αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να εγκαταστήσετε όσα προγράμματα θέλετε. αλλά εάν ο χώρος αποθήκευσης είναι περιορισμένος, ίσως αναζητήσετε τρόπους εξοικονόμησης χώρου αποθήκευσης.

Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11 (6 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στον υπολογιστή σας καταργώντας τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε να εκτελείτε προγράμματα των Windows χωρίς να τα εγκαταστήσετε.

Εάν εκτελείτε ένα πρόγραμμα Windows χωρίς να το εγκαταστήσετε πρώτα, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε χώρο αποθήκευσης. Υπάρχει μια διαθέσιμη εφαρμογή για Windows που σας επιτρέπει να εκτελείτε προγράμματα των Windows χωρίς εγκατάσταση .

Πώς να εκτελέσετε τα Windows 11 σε συσκευή Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την εκτέλεση οποιωνδήποτε προγραμμάτων των Windows χωρίς να τα εγκαταστήσετε

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εκτελείτε προγράμματα των Windows χωρίς να τα εγκαταστήσετε, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τον τρόπο εκτέλεσης οποιουδήποτε προγράμματος των Windows χωρίς εγκατάσταση . Ας αρχίσουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Zero install στο σύστημά σας.

 

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το πρόγραμμα και θα δείτε μια οθόνη όπως παρακάτω.

 

3. Τώρα, κάντε κλικ στην ενότητα καταλόγου και ανανεώστε τον διακομιστή κάνοντας κλικ στο κουμπί Ανανέωση. Τώρα θα δείτε τη λίστα των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες για εκτέλεση στο Zero Install. επιλέξτε οποιοδήποτε από τη λίστα.

Fire TV Stick με τηλεχειριστήριο Alexa Voice (με χειριστήρια τηλεόρασης) | HD streaming(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εδώ, επιλέγουμε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Το πρόγραμμα περιήγησης θα ξεκινήσει τη λήψη σε Zero Install. Μετά τη λήψη, μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα στον πίνακα Zero Install .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows χωρίς να τις εγκαταστήσετε.

Χρησιμοποιήστε τις φορητές εφαρμογές

Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε φορητές εφαρμογές εάν δεν θέλετε να βασίζεστε σε προγράμματα τρίτων για την εκτέλεση εφαρμογών χωρίς εγκατάσταση. Σήμερα, σχεδόν όλες οι μεγάλες εφαρμογές έχουν μια φορητή έκδοση διαθέσιμη για τους χρήστες. Η φορητή έκδοση των εφαρμογών δεν απαιτεί εγκατάσταση. Ως εκ τούτου, μπορείτε να τα εκτελέσετε απευθείας από μια μονάδα USB.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τις φορητές εφαρμογές είναι ότι συχνά χάνουν λειτουργίες. Δεδομένου ότι οι φορητές εφαρμογές ήταν απλώς μια περικομμένη έκδοση κανονικών εφαρμογών , χάνουν βασικές λειτουργίες. Από τη θετική πλευρά, οι φορητές εφαρμογές δεν απαιτούν εγκατάσταση και μπορούν να εκτελεστούν απευθείας από συσκευές USB. Μπορείτε να κατεβάσετε μια φορητή έκδοση της αγαπημένης σας εφαρμογής και να την εκτελέσετε σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή.

Πώς να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή σας με Windows σε ένα hotspot για φορητές συσκευές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Για να αποκτήσετε τη φορητή έκδοση του αγαπημένου σας προγράμματος, ανοίξτε την Αναζήτηση Google και πληκτρολογήστε “Όνομα προγράμματος” + Φορητή έκδοση . Για παράδειγμα, φορητή έκδοση Firefox Εάν το πρόγραμμα έχει φορητή έκδοση, μπορείτε να το κατεβάσετε. Ωστόσο, κατεβάστε φορητές εφαρμογές από αξιόπιστες ή επίσημες πηγές για να αποφύγετε προβλήματα ασφαλείας.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους εκτέλεσης προγραμμάτων των Windows χωρίς εγκατάσταση. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους εκτέλεσης προγραμμάτων των Windows χωρίς να τα εγκαταστήσετε, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή το 2022 (Μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *