συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Reddit

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Reddit (PC & Mobile)

Εάν είστε blogger ή βασίζεστε στο Διαδίκτυο για κάθε εργασία, ίσως γνωρίζετε για το Reddit. Το Reddit είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που ονομάζεται «Η πρώτη σελίδα του Διαδικτύου». Ο ιστότοπος υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και είναι viral.

Είναι επίσης ένας από τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις όπου μπορείτε να παρακολουθείτε θέματα παρόμοιου ενδιαφέροντος ή να συζητάτε και να επιμελείτε το καλύτερο περιεχόμενο του ιστού. Στο Reddit, θα βρείτε μια κοινότητα για να μιλήσετε, να βρείτε ένα άτομο που μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και τι όχι.

Ο ιστότοπος καλύπτει δημοφιλείς κατηγορίες όπως iOS, Windows, Linux, Διασκέδαση, Ψυχαγωγία, AI, μιμίδια κ.λπ. Μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο Reddit μέσω επιτραπέζιου/laptop ή φορητών συσκευών. Δεδομένου ότι το Reddit είναι μια πλατφόρμα που ασχολείται με περιεχόμενο ιστού, έχει μια επιλογή σκοτεινής λειτουργίας.

Η επιλογή Dark mode στο Reddit μειώνει την καταπόνηση των ματιών και βελτιώνει την εμπειρία ανάγνωσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ειδικά τη νύχτα. Η ενεργοποίηση της Dark mode στο Reddit έχει και άλλα πλεονεκτήματα. θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε λίγη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, να καταναλώνετε λιγότερα δεδομένα Διαδικτύου και πολλά άλλα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Reddit Addon στο Kodi(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενεργοποίηση Dark Mode στο Reddit (PC/Mobile)

Έτσι, εάν είστε ενεργός χρήστης του Reddit, σας έχουμε αγοράσει έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας στο Reddit σε υπολογιστή και κινητό. Αλλά πρώτα, ας δούμε πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Reddit.

1. Ενεργοποιήστε τη Dark Mode Reddit στον υπολογιστή

Λοιπόν, η ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας στον ιστότοπο του Reddit είναι αρκετά εύκολη. πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Νυχτερινή λειτουργία στον ιστότοπο του Reddit.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Ιστοσελίδα Reddit από το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης.

2. Τώρα συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Reddit.

3. Τώρα κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος πίσω από το όνομα χρήστη σας. Δείτε το στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος

4. Κάτω από τις επιλογές προβολής, πατήστε το Σκοτεινή λειτουργία κουμπί εναλλαγής για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία.

Κουμπί εναλλαγής Dark Mode

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος ενεργοποίησης της Dark Mode στον ιστότοπο του Reddit.

2. Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία στο Reddit Mobile

Λοιπόν, η εφαρμογή Reddit είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά για πρόσβαση στο περιεχόμενο του Reddit, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε αυτήν. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Reddit.

1. Καταρχήν, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στη συσκευή σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

ανοίξτε την εφαρμογή Reddit

3. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στην επόμενη σελίδα, βρείτε το «Σκοτεινή λειτουργία» ενότητα και ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το ‘Dark Mode’. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε, ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία στο σύστημά σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Ακολουθήστε τη ρύθμιση λειτουργικού συστήματος”. Αυτό θα ενεργοποιούσε τη σκοτεινή λειτουργία.

Ακολουθήστε τη Ρύθμιση λειτουργικού συστήματος

5. Κάτω από το Σκοτεινό θέμαμπορείτε να επιλέξετε “Midnight (AMOLED)”που είναι ακόμα πιο σκούρο.

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σκοτεινό θέμα

Αυτό είναι! Τελείωσες. Εάν χρησιμοποιείτε το Reddit για iOS, πρέπει να εφαρμόσετε τα ίδια βήματα για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία.

Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω, απαντήσαμε σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που σχετίζονται με το Reddit Dark Mode. Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις για να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.


Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Old Reddit;

Η ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας μπορεί να είναι δύσκολη, αν χρησιμοποιείτε την παλιά διάταξη του Reddit. Για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Old Reddit, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων σε σκοτεινή/νυχτερινή λειτουργία.

Οι εφαρμογές Night Mode είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το chrome/επεκτάσεις στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας για να ενεργοποιήσετε την παλιά σκοτεινή λειτουργία Reddit.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Reddit το 2020 (κινητά και επιτραπέζιοι υπολογιστές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)


Γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη σκοτεινή λειτουργία στο Reddit;

Εάν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Reddit για κινητά, το πιθανότερο είναι ότι η εφαρμογή έχει ρυθμιστεί να ακολουθεί το χρωματικό θέμα του συστήματος και το τηλέφωνό σας χρησιμοποιεί το ανοιχτό θέμα.

Επομένως, πρέπει να επιλέξετε και να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Reddit ακολουθώντας τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παραπάνω.

Πώς να αποκτήσετε ήχο στο Reddit (Πλήρης οδηγός)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)


Reddit σκοτεινή λειτουργία Chrome

Λοιπόν, τα βήματα που έχουμε μοιραστεί για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας στο Chrome. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Σκοτεινή λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις του Chrome σε λειτουργία σκοτεινής/νυχτερινής λειτουργίας.

Πώς να αλλάξετε το θέμα Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)


Είναι δυνατή η αλλαγή του θέματος Reddit;

Όχι μόνο το θέμα, αλλά αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Reddit για κινητά, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα και το εικονίδιο της εφαρμογής. Σε ένα από τα άρθρα μας, έχουμε μοιραστεί απλά βήματα για να αλλάξετε το θέμα και τα εικονίδια της εφαρμογής Reddit.


Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την ενεργοποίηση της Dark mode του Reddit σε υπολογιστή/κινητό. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: