Πώς να ενεργοποιήσετε την προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone (iOS 17)

Πώς να ενεργοποιήσετε την προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone (iOS 17)

Όταν η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17 τον προηγούμενο χρόνο, παρουσίασε μια σειρά από νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Ένα από τα λιγότερο δημοφιλή χαρακτηριστικά του iOS 17 είναι η δυνατότητα φιλτραρίσματος προειδοποιήσεων ευαίσθητου περιεχομένου.

Το Sensitive Content Warnings είναι μια αποκλειστική λειτουργία του iOS 17 που υποτίθεται ότι σας προστατεύει από παρενόχληση ή περιεχόμενο για ενηλίκους. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική και λειτουργεί χωρίς επέκταση τρίτων.

Όταν είναι ενεργοποιημένη, η δυνατότητα προστατεύει τους χρήστες iPhone από ακατάλληλο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου για ενηλίκους που λαμβάνεται στα Messages, FaceTime, AirDrop και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα παιδί που χρησιμοποιεί το iPhone σας και δεν θέλετε να βλέπει ευαίσθητο περιεχόμενο. μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου για να αποφύγετε τη λήψη ανεπιθύμητων γυμνών φωτογραφιών ή βίντεο στη συσκευή σας.

Πώς να απαντήσετε αυτόματα σε μηνύματα κειμένου στο iPhone;

Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο iPhone (iOS 17)

Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone

Αν πάμε με την Apple, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η λειτουργία προειδοποιήσεων ευαίσθητου περιεχομένου χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση στη συσκευή για να αναλύει και να αποκλείει φωτογραφίες και βίντεο που σας αποστέλλονται και ενδέχεται να περιέχουν γυμνό.

Η έκδοση iOS που κυκλοφόρησε πρόσφατα – iOS 17.2, μεταφέρει αυτή τη δυνατότητα στο επόμενο επίπεδο και σας προειδοποιεί τώρα για ρητά αυτοκόλλητα και αφίσες επαφών. Βασικά, αυτή η δυνατότητα, όταν είναι ενεργοποιημένη, θα θολώσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ενδέχεται να περιέχουν γυμνό.

Αυτή είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο iPhone, καθώς μας βοηθά να αποφύγουμε ευαίσθητο περιεχόμενο που μπορεί να συναντήσουμε κατά λάθος.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone;

Η προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή σε ένα iPhone. Πρέπει να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα και να επιλέξετε με ποιες εφαρμογές και υπηρεσίες θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Απόρρητο και ασφάλεια.

Απόρρητο και ασφάλεια

3. Στην οθόνη Απόρρητο και ασφάλεια, πατήστε στο Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου.

Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου

4. Στη σελίδα Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου, ανάβω η εναλλαγή δίπλα Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου.

ανάβω

5. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες. Εδώ, μπορείτε ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες ισχύουν οι προειδοποιήσεις.

ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone σας.

Σημείωση: Εάν έχετε ρυθμίσει το Screen Time και έχετε ενεργοποιήσει την Ασφάλεια επικοινωνίας, η Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου θα είναι ήδη ενεργοποιημένη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone;

Τώρα που έχετε ενεργοποιήσει την Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone σας, η λειτουργία θα θολώσει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ενδέχεται να περιέχουν γυμνό.

Αφού ενεργοποιηθεί η λειτουργία, οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που φαίνεται να περιέχουν γυμνό θα θολωθούν αυτόματα και θα εμφανιστεί το μήνυμα «Αυτό μπορεί να είναι ευαίσθητο».

Πώς να χρησιμοποιήσετε την προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone;

Εάν θέλετε να δείτε τη φωτογραφία/βίντεο, πατήστε το κουμπί Εμφάνιση. Διαφορετικά, εάν χρειάζεστε βοήθεια, πατήστε το κουμπί Ειδοποίηση για να βρείτε πόρους ή να αποκλείσετε το άτομο που έστειλε το ευαίσθητο περιεχόμενο.

Αυτήν τη στιγμή, η λειτουργία Προειδοποίησης ευαίσθητου περιεχομένου του iPhone λειτουργεί με Μηνύματα, AirDrop, Μηνύματα FaceTime και Αφίσες Επαφών στην εφαρμογή Τηλέφωνο. Η Apple εργάζεται επίσης για να προσθέσει αυτήν τη δυνατότητα σε εφαρμογές τρίτων.

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά την ενεργοποίηση και χρήση της λειτουργίας Προειδοποίησης ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση της λειτουργίας Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *