επεκτάσεις Google Bard

Πώς να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις Google Bard

Αν θυμάστε, το ChatGPT απέκτησε μια νέα δυνατότητα προσθήκης πριν από λίγους μήνες. Η δυνατότητα βασικά σας επιτρέπει να προσθέσετε πρόσθετα για να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες στο chatbot. Οι προσθήκες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο εξωτερικό εργαλείο για ανάκτηση πληροφοριών που δεν περιλαμβάνονται στα δεδομένα εκπαίδευσης του ChatGPT.

Τώρα, φαίνεται ότι το Google Bard έχει μια παρόμοια δυνατότητα που ονομάζεται επεκτάσεις. Μπορείς τώρα ενεργοποιήστε και χρησιμοποιήστε επεκτάσεις στο Google Bard AI για να επεκτείνετε τις δυνατότητες του εργαλείου AI. Ενώ επί του παρόντος, το Google Bard προσφέρει μόνο πέντε επεκτάσεις, αναμένεται να λάβει περισσότερες επεκτάσεις τους επόμενους μήνες.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις Google Bard

Πέντε επεκτάσεις Google Bard είναι διαθέσιμες: Google Flights, Google Hotels, Google Maps, Google Workspace και YouTube. Κάθε μια από τις επεκτάσεις εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό.

Επεκτάσεις Google Bard

Παρακάτω, αναφέραμε τι μπορούν να κάνουν οι επεκτάσεις Google Bard που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Ας τσεκάρουμε.

Πτήσεις Google: Αυτή η επέκταση μπορεί να σας παρέχει πληροφορίες πτήσης σε πραγματικό χρόνο και εξατομικευμένο σχεδιασμό ταξιδιού.

Ξενοδοχεία Google: Αυτή η επέκταση σάς επιτρέπει να αναζητάτε ξενοδοχεία με βάση το τι είναι σημαντικό για εσάς.

YouTube: Αυτή η επέκταση Google Bard σάς επιτρέπει να ανακαλύπτετε και να μαθαίνετε από βίντεο YouTube στις συνομιλίες Bard σας.

Google Workspace: Αυτή η επέκταση σάς επιτρέπει να συνδέσετε τα εργαλεία του Workspace όπως το Gmail, το Google Drive και τα Έγγραφα Google στο Bard AI.

Χάρτες Google: Αυτή η επέκταση Google Bard σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε πληροφορίες που βασίζονται στην τοποθεσία για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Έτσι, αυτές είναι οι μόνες πέντε επεκτάσεις Google Bard που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή. Όλες οι επεκτάσεις είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις στο Google Bard

Η ενεργοποίηση επεκτάσεων στο Google Bard είναι εξαιρετικά εύκολη. πρέπει να ξέρετε πώς να το ενεργοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε ενεργοποιήστε τις επεκτάσεις στο Google Bard.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επισκεφτείτε το Google Bard δικτυακός τόπος. Τώρα, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Google Bard

2. Τώρα, στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, κάντε κλικ στο Επέκταση εικόνισμα.

Επέκταση

3. Τώρα, θα μπορείτε δείτε όλες τις διαθέσιμες επεκτάσεις Google Bard.

δείτε όλες τις διαθέσιμες επεκτάσεις Google Bard

4. Για να ενεργοποιήσετε την επέκταση Google Bard, ενεργοποιήστε τον διακόπτη εναλλαγής για την επέκταση Bard.

ενεργοποιήστε τον διακόπτη εναλλαγής

5. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε το Συνδέω-συωδεομαι κουμπί.

Συνδέω-συωδεομαι

Αυτό είναι! Ανάλογα με την επέκταση που έχετε ενεργοποιήσει, ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε με τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη ρύθμισή της.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια συγκεκριμένη επέκταση, επαναλάβετε όλα τα βήματα μέχρι το Βήμα 4. Στο βήμα 4, απενεργοποιήστε το διακόπτη για την επέκταση που δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Google Bard;

Η χρήση του Google Bard είναι εξαιρετικά εύκολη. Μόλις ενεργοποιήσετε την επέκταση, πρέπει να δώσετε στο Google Bard τα μηνύματα για πρόσβαση στην επέκταση.

Για παράδειγμα, εάν έχετε ενεργοποιήσει την επέκταση Google Workspace, μπορείτε να συνθέσετε ένα μήνυμα προτροπής για πρόσβαση στις εφαρμογές Google Workspace όπως “Δείξε μου όλα τα email από την Techviral‘. Αυτό το μήνυμα προτροπής θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας στο Gmail για να εμφανίσει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Δείξε μου όλα τα email από την Techviral

Ομοίως, εάν έχετε ενεργοποιήσει την επέκταση YouTube, μπορείτε να εκτελέσετε μηνύματα όπως “Δείξτε μου ένα εκπαιδευτικό βίντεο για την εγκατάσταση ενός καθίσματος αυτοκινήτου‘, ή ανάλογα με το θέμα σας, μπορείτε να ζητήσετε από το chatbot AI να σας δείξει σχετικά και χρήσιμα βίντεο.

Δείξτε μου ένα εκπαιδευτικό βίντεο για την εγκατάσταση ενός καθίσματος αυτοκινήτου

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την επέκταση των Χαρτών Google, δοκιμάστε να ρωτήσετε το chatbot κάτι σαν “Δείξτε μου την καλύτερη θέση στάθμευσης κοντά μου», το chatbot AI θα μπορεί να σας εμφανίζει εξατομικευμένα αποτελέσματα επειδή έχει τις πληροφορίες τοποθεσίας σας.

Δείξτε μου την καλύτερη θέση στάθμευσης κοντά μου

Έτσι, στο τέλος, όλα εξαρτώνται από το πώς χρησιμοποιείτε τις επεκτάσεις Google Bard.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις Google Bard. Ενώ υπάρχουν περιορισμένοι αριθμοί επεκτάσεων Bard διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή, το chatbot AI υποτίθεται ότι θα λάβει περισσότερες τους επόμενους μήνες. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για τις επεκτάσεις Google Bard; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *