Πώς να ενεργοποιήσετε τις προσθήκες ChatGPT και να τις χρησιμοποιήσετε; (Οδηγός 2023)

Μετά την τεράστια επιτυχία του ChatGPT, κάθε εταιρεία τεχνολογίας σχεδιάζει να λανσάρει το δικό της chatbot AI. Η Google έχει ήδη εισαγάγει το Google Bard, το οποίο χρησιμοποιεί την προεκπαίδευση και τη βοηθητική μοντελοποίηση γλώσσας (PaLM) της Google.

Το ένα πλεονέκτημα του Google Bard έναντι του ChatGPT είναι η πρόσβαση σε περιεχόμενο στο Διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, το ChatGPT έχει περιορισμένες γνώσεις για τον κόσμο και τα γεγονότα μετά το 2021.

Ενώ το ιογενές AI Chatbot, ChatGPT, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, απλώς απέκτησε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται «Προσθήκες» που ενισχύει τις δυνατότητες του chatbot AI.

Τι είναι οι προσθήκες στο ChatGPT;

Τα πρόσθετα στο ChatGPT ενισχύουν τις δυνατότητες του chatbot AI. Μπορούν να έχουν πρόσβαση στα εξωτερικά εργαλεία και να ανακτούν πληροφορίες που δεν περιλαμβάνονται στα δεδομένα εκπαίδευσης του ChatGPT.

Με την υποστήριξη Plugin, το ChatGPT μπορεί να βρει πιο ακριβείς πληροφορίες. Μπορεί να ανακτήσει ενημερωμένα νέα ή δεδομένα από εξωτερικά εργαλεία και να παρέχει πρόσθετες πληροφορίες.

Για παράδειγμα, η προσθήκη Instacart σάς επιτρέπει να παραγγείλετε από τα αγαπημένα σας τοπικά παντοπωλεία απευθείας από τη διεπαφή του ChatGPT. Ομοίως, υπάρχει ένα ChatGPT Kayak Plugin για αναζήτηση πτήσεων, ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων κ.λπ.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη ChatGPT;

Πριν από την πρόσφατη ενημέρωση, τα πρόσθετα είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους χρήστες έχουν εγγραφεί στη λίστα αναμονής. Ωστόσο, το OpenAI έκανε πρόσφατα διαθέσιμες προσθήκες σε κάθε χρήστη του ChatGPT Plus.

Έτσι, εάν έχετε λογαριασμό ChatGPT Plus, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρόσθετα χωρίς να εγγραφείτε σε κάποια λίστα αναμονής. Ωστόσο, εάν δεν έχετε ChatGPT Plus, πρέπει να το αγοράσετε πληρώνοντας ένα $20 συνδρομή.

1. Αποκτήστε τη συνδρομή ChatGPT Plus

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την απόκτηση του Συνδρομή ChatGPT Plus. Η συνδρομή ChatGPT Plus κοστίζει περίπου 20 $ το μήνα και είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το chat.openai.com.

2. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο ChatGPT.

3. Τώρα, στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στην επιλογή που λέει «Αναβάθμιση σε Plus‘.

4. Στην οθόνη Το σχέδιό σας, κάντε κλικ στο ‘Σχέδιο αναβάθμισηςκουμπί ‘ κάτω από το ChatGPT Plus.

5. Τώρα, στην επόμενη οθόνη, εισαγάγετε τα στοιχεία χρέωσης και τα στοιχεία πληρωμής σας για να εγγραφείτε στο ChatGPT Plus.

Αυτό είναι! Αυτά είναι τα βήματα για να αποκτήσετε το ChatGPT Plus με εύκολα βήματα.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου ChatGPT (8 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Ενεργοποιήστε τα Plugins στο ChatGPT

Μόλις αγοράσετε τη συνδρομή ChatGPT Plus, ο λογαριασμός σας θα είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει και να χρησιμοποιήσει τις προσθήκες. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις προσθήκες στο ChatGPT Plus.

1. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο ChatGPT και κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας.

2. Επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις‘ από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται στη συνέχεια.

3. Στις Ρυθμίσεις ChatGPT Plus, μεταβείτε στο Δυνατότητες beta.

4. Στη δεξιά πλευρά, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το ‘Πρόσθετα‘.

Αυτό είναι! Τόσο εύκολη είναι η ενεργοποίηση της υποστήριξης Plugin στον λογαριασμό ChatGPT Plus.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Android και iPhone;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις προσθήκες ChatGPT με το GPT-4

Αφού ενεργοποιήσετε την υποστήριξη της προσθήκης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Προσθήκες ChatGPT με το GPT-4. Για αυτό, ακολουθήστε τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Μετακινηθείτε στο κύρια οθόνη του ChatGPT Plus.

2. Στην κορυφή, κάντε κλικ στο ‘GPT-4μοντέλο.

3. Θα εμφανιστεί μια νέα λίστα επιλογών. Κάνε κλικ στο Πρόσθετα (Beta).

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προσθήκες στο ChatGPT Plus.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Chrome (Όλες οι μέθοδοι + επεκτάσεις)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα πρόσθετα ChatGPT;

Αφού ενεργοποιήσετε τις Προσθήκες, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα προσθηκών και να τις εγκαταστήσετε στον λογαριασμό σας στο ChatGPT Plus. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στις προσθήκες ChatGPT, θα βρείτε μια επιλογή “Δεν έχουν ενεργοποιηθεί πρόσθετα‘.

2. Ακριβώς από κάτω, κάντε κλικ στο (->) κουμπί βέλους για το κατάστημα προσθηκών.

3. Θα δείτε τώρα την οθόνη About Plugin. Κάνε κλικ στο ‘Εντάξεικουμπί για να συνεχίσετε.

4. Τώρα, θα δείτε ολόκληρο κατάστημα plugin του ChatGPT.

5. Διαβάστε την περιγραφή της προσθήκης για να μάθετε τι κάνει. Στη συνέχεια, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο πρόσθετο, κάντε κλικ στο ‘Εγκαθιστώκουμπί ‘ κάτω από το όνομα της προσθήκης.

6. Η προσθήκη θα προστεθεί στον λογαριασμό σας. Για να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη, μεταβείτε στην κύρια οθόνη του ChatGPT Plus.

7. Κάτω από την επιλογή μοντέλου GPT-4, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Προσθήκη και επιλέξτε το πρόσθετο μόλις προσθέσατε.

8. Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε μηνύματα που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το Πρόσθετο που μόλις προσθέσατε. Το ChatGPT Plus θα χρησιμοποιήσει την προσθήκη για να λήψη ενημερωμένου περιεχομένου και θα σας δώσει μια απάντηση.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε Προσθήκες στο ChatGPT Plus. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να προσθέσετε όσες προσθήκες θέλετε στον λογαριασμό σας στο ChatGPT.

Η υποστήριξη Plugin στο ChatGPT υποτίθεται ότι αλλάζει το παιχνίδι στον αγώνα AI. Ωστόσο, η αγορά του ChatGPT Plus για τη χρήση προσθηκών για τη λήψη ενημερωμένων πληροφοριών εξακολουθεί να είναι ακριβή, καθώς έχουμε ήδη δωρεάν επιλογές όπως η Αναζήτηση Google.

Διαβάστε επίσης: Πώς να συνομιλήσετε με φωνή με το ChatGPT σε συσκευή Android

Επίσης, το GPT-4 στο ChatGPT Plus έχει επί του παρόντος ανώτατο όριο 25 μηνυμάτων κάθε 3 ώρες. Έτσι, όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας. Ως γενικός χρήστης, βρήκα την υποστήριξη της νέας προσθήκης αρκετά άχρηστη, καθώς χρειάστηκε χρόνος για την ανάκτηση πληροφοριών και παρείχε λιγότερες πληροφορίες. Ποια είναι η άποψή σας για αυτό; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *